Vagtechniek

Chiptuning Tilburg

Bent u op zoek naar een garagebedrijf in de omgeving van Tilburg dat gespecialiseerd is in de chiptuning van Audi, Skoda, Volkswagen en Seat voertuigen? Dan kunt u terecht bij Vagtechniek, een garagebedrijf dat gevestigd zit in Nuenen en al jarenlange ervaring heeft met chippen van verschillende modellen van de bovengenoemde merken. Maak direct een afspraak of informeer naar de mogelijkheden.

 

Chiptuning is een manier om het vermogen van de auto te verbeteren door aanpassingen in de motormanagementsoftware. De auto kan zuiniger gaan rijden afhankelijk van de rijstijl omdat de motor efficiënter te werk gaat. De auto wordt in principe elektrisch opgevoerd door de computer, die de motor aanstuurt om te herprogrammeren en optimalisaties door te voeren. Als auto’s van de fabriek komen is de motor niet zo afgesteld dat hij optimaal belast wordt. Door aanpassingen te maken aan de ingestelde fabriekswaardes van het motormanagement kan de motor meer trekkracht, vermogen en een betere overall prestatie leveren. Het afstellen van de motor is zeer specialistisch en vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. Vagtechniek uit Nuenen (nabij Tilburg) heeft de benodigde kennis en ervaring in huis om uw auto succesvol te chiptunen.

Audi tuning in de omgeving van Tilburg

Een groot voordeel van het tunen van uw Audi bij Vagtechniek is dat wij in tegenstelling tot vele andere chiptuners geen gebruik maken van ingekochte tuningsfiles. Wij zijn een van de weinige chiptuners die de softwareontwikkeling in eigen huis doen. Onze engineers maken voor iedere auto individuele tuningssoftware en op deze manier kunnen de beste resultaten worden behaald met de motor van uw Audi voertuig. Wij kunnen chiptuning uitvoeren bij diverse Audi modellen. Onder andere alle modellen uit de A serie (A1, A2, A3, A4, A5, A6, A7, A8), De Q2, Q3, Q5 en de Q7, en de Audi TT, R8 en Quattro.

 

Als u woonachtig bent in de omgeving van Tilburg en in het bezit bent van een Audi die u wil laten tunen, dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Nuenen ligt op een half uur rijden van Tilburg. Onze chiptuning specialisten staan graag klaar voor autobezitters uit heel Noord-Brabant, en de andere regio’s in Nederland, die hun auto willen laten chiptunen!

 

Chiptuning methodes bij Audi, Skoda, Volkswagen en Seat voertuigen

Bij Vagtechniek zijn er meerdere methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij de stage 1 aanpak wordt het originele motormanagement aangepast en geoptimaliseerd. Bij de stage 1+ methode wordt de individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank aangepast. Bij de stage 2 methode gaan we op maat software maken voor een aangepaste motor. Bij de fabrieksupdate (geen chiptuning) zal er een originele update naar hogere fabriekswaardes plaatsvinden. Welke tuning geschikt is voor uw auto leest u op deze pagina.

 Neem contact op