OMGEVINGtitle_image
Omgeving van Nuenentitle_image

Wilt u een bezoek aan onze garage combineren met een dagje erop uit? Dat kan heel goed! De omgeving hier is prachtig en de omgeving van Nuenen kent meerdere populaire bezienswaardigheden. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken! De diversiteit rondom Nuenen is groot, hierdoor zijn er verschillende soorten bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld wandelen in de omgeving van de Gulberg, breng een bezoek aan Dierenrijk of neem een kijkje in Van Gogh Village!

Nuenen

Dierenrijk | Een uniek dagje uit met de familie
Ontdek de dierenwereld van dichtbij in Dierenrijk! Dierenrijk is een dierentuin in Mierlo, vlakbij Eindhoven. Het park is ongeveer 16 hectare groot en er leven bijna 60 verschillende soorten dieren. Je vindt er veel vogels en zoogdieren zoals olifanten en apen, maar ook enkele vissen en schildpadden!

Nuenen
Nuenen
Nuenen

Van Gogh Village | Ontdek het leven van Van Gogh
Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh en ontdek de plekken die hem inspireerden tot het maken van een aantal van zijn belangrijkste schilderijen. Breng een bezoek aan zijn museum of volg een tour langs de belangrijkste plekken!

Van Gogh village
Van Gogh village

Gulbergen | Maak een heerlijke wandeling
Met zijn zestig meter boven NAP is de Gulberg het hoogste punt van Noord-Brabant. Je hebt dan ook een prachtig uitzicht over Eindhoven, Geldrop en Mierlo!

Gulbergen
Gulbergen
Onze wachtruimtetitle_image

Vagtechniek beschikt over een compleet uitgeruste wachtruimte met koffiehoek, televisie en doorkijk naar onze werkplaats. Hier kunt u rustig wachten tot wij uw auto gereed hebben. Mocht u toch de prachtige omgeving van Nuenen willen verkennen, breng dan zeker een bezoekje aan de bovengenoemde plekken.

Vagtechniek - Garage in Nuenen
Vagtechniek - Garage in Nuenen