Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

André over Vagtechniek 22-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Naar volle tevredenheid!

Gisteren de BMW 116 van mijn vrouw laten upgraden middels stage 1 chiptuning (van 136pk naar 210pk). Zeer goede ervaring, zowel qua bedrijf (klantvriendelijk, professioneel, transparant) als eindresultaat. Verwachting was dat de tuning ongeveer een dag in beslag zou nemen, omdat de software afwijkt van VW, Audi en Skoda. Echter, na 2 uur stond de auto alweer klaar. Reeds bij het wegrijden merkte ik aanzienlijk meer vermogen, hetgeen op de snelweg nog duidelijker werd. Zoals ook in andere recensies vermeld, ontstond bij zowel mijn vrouw als bij mij vrijwel direct een grote glimlach op ons gezicht. Met andere woorden: zeer tevreden! Komende vrijdag ga ik ook mijn BMW 318 laten upgraden middels stage 1 en mogelijk ook stage 2 (versnellingsbak). Ik kijk hier nu al naar uit!

André, Rotterdam
Bartek over Vagtechniek 20-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
All kind of service + chiptuning

I service my skoda octavia rs since november 2021 and I am very satisfied, the people working there have a lot of knowledge and are competent, I would not give my car to just anyone, I only trust people from vagtechniek, I recommend it to anyone who is looking for a good mechanic and tuner for cars from the vag group

Bartek, Helmond
Mathieu Broos over Vagtechniek 20-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Mooi en fijn bedrijf Zeer goed adres voor onderhoud.

Ik kom hier al jaren voor het onderhoud aan mijn Volkswagen Touareg. Vagtechniek doet dat perfect. Je merkt aan alles dat ze de VAG producten van binnen en buiten kennen. Prijzen voor beurten staan vooraf vast en alles wat ze extra tegenkomen bespreken ze eerst even met je. Ze geven daarbij netjes aan welke urgentie het heeft. Zo kom je nooit voor verassingen te staan. Ze beschikken over een mooie wachtruimte waarin je nu – naast gratis koffie en thee – ook wat frisdrank en wat snoepgoed uit een automaat kunt kopen. Zo is het wachten geen straf. Ook heb je vanuit die wachtruimte een mooi zicht op de werkplaats. Ik kan Vagtechniek dan ook alleen maar van harte aanbevelen.

Mathieu Broos, Breda
Leon over Vagtechniek 20-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Gehele proces is fantastisch verlopen, een echte aanrader dit bedrijf!

Van afspraak maken tot ophalen auto is professioneel gegaan. Netjes antwoord op mijn mails gekregen wat betreft tuning auto vooraf. Ontvangst bij VAG is zeer netjes en loopt gesmeerd, nette wacht kamer met koffie en goede zitplekken. Je kijkt zo garage in en alles ziet er keurig netjes en schoon uit. Terug rijden was een feest met de aangepaste pk’s zeg maar. VAG Nuenen bedankt voor de vlotte en goede service!

Leon , Epe
Aat over Vagtechniek 20-01-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
mooie garage, veel kennis van zaken

ik heb mijn Golf 1.5 130 pk een stage 1 laten geven, de DSG een stage 2. Van een “beetje bedaagd” is de auto nu echt heel levendig geworden! Helaas ging er iets mis met de bestaande software – een uitzonderlijk probleem – waardoor het werk niet binnen de afgesproken tijd kon worden uitgevoerd. Ik kreeg een leenauto mee en kon de Golf de andere dag ophalen. Men had er tot ’s avonds half elf aan gewerkt om het probleem op te lossen, onder andere via een rechtstreekse lijn met de fabriek! Jammer dat het wat langer duurde, maar wel perfect opgelost. Ik ben erg blij met het resultaat.

Aat, Leidschendam
Roger Vaessen over Vagtechniek 19-01-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Heerlijke terugrit!

Op advies van anderen naar Vagtechniek gegaan voor een Stage1 tuning van mijn Seat Ibiza 1.0 TSI 95pk. Ben naar 135pk gegaan, dat is best wel een flinke boost voor een relatief lichte auto. Met een heel fijn gevoel de terugrit beleefd, wat een power! Verder; mooie garage, je kunt zien wat er gebeurt, mooie wachtruimte en vriendelijke medewerkers.

Roger Vaessen, Kerkrade
Rob over Vagtechniek 17-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Ze weten waar ze mee bezig zijn

Mijn tweede audi a4 hier laten tunen. Nu een 2.0 tfsi. Stage 1+ en stage 2 dsg. Ze leveren de te verwachten pk’s en koppel. Terugweg naar huis was dik 2 uur maar dat was geen straf. Enig nadeel vond ik het gebrek aan interactie met de gene die het tunen deed. Maar dat is ivm covid wel te begrijpen.

Rob, Arnemuiden
Lloyd over Vagtechniek 17-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Betrouwbaar en vakkundig

Golf MK 7.5 Bluemotion laten tunen met Stage 1 motortune en Stage 2 DSG tune. Snel een afspraak kunnen inplannen en ’s ochtends vroeg aan de beurt. Goede service en vakkundig personeel. De auto loopt beter dan ooit en voelt merkbaar krachtiger aan, de DSG schakelt natuurlijker en soepeler. Vagtechniek heeft een mooie en moderne werkplaats met personeel dat duidelijk verstand van zaken heeft, dit geeft de klant een vertrouwd gevoel bij de zaak!

Lloyd, Breda
joop Martinali over Vagtechniek 17-01-2022
8Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
goed geholpen

Mijn ervaring met personeel is heel goed. Vwb de tuning van mijn Fabia 1,2 tdGL bemerk ik dat er wel veel meer pk’s zijn en de auo vooral bij inhalen sneller accelereert, maar het max koppel wordt later (hoger) in toerental afgegeven t.o.v. de alleereerste fabrieks (sjoemel) instelling. Ondanks allerlei zgn. zuinigheidstesten werd de auto na herstel van sjoemel software 2 km p/l onzuiniger van 1:28 naar 1:26. Na tuning door VAG werd ie weer iets zuiniger nl 1;26,5. Dit na 30.00 km. Weliswaar dat mijn auto nu 321.000 km heeft gelopen en van 11-2010 is. Overigens scheelt winterdiesel t.o.v. zomerdiesel (overgang oktober, winterdiesel Dec, jan,febr, overgang maart) gemiddeld 2 km p/l. Belangijk hoger verbruik op stadsritjes maar vooral omdat dan (de choke!!!) er op blijft zitten. Blauw (warme motor) lampje pas na 4 km uit.

joop Martinali, Helmond
Stefan over Vagtechniek 15-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vakkundig, vriendelijk en vlot geholpen!

Kort geleden had ik een afspraak gemaakt voor mijn Skoda Superb. Mijn keuze: stage 1 chiptunen, stage 2 DSG tuning en een pipercross inlegfilter. Bij aankomst in de bijzonder nette en moderne garage werd ik vriendelijk ontvangen. Mijn keuzes werden nog even kort doorgenomen waarna ik in de ruime en nette wachtruimte (die van alle gemakken is voorzien) kon plaatsnemen. Vanuit de wachtruimte heb je zicht op de werkplaats zodat je af en toe kan spieken hoe het ervoor staat. Na 2 uurtjes wachten was alles al gebeurd. Met een kopie van de originele software in handen kon ik weer vertrekken om vervolgens gelijk te ervaren wat een verbetering de tuning heeft opgeleverd! Absoluut de moeite waard geweest. Ik kan het iedereen aanraden.

Stefan, Someren
Jeffrey Wagenaars over Vagtechniek 15-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben.

Bij binnenkomst word je meteen geholpen aan de balie. Als alles duidelijk is mag je boven in een prachtige wachtruimte met lekkere verschillende koffie’s verblijven. Van daaruit kun je in de werkplaats kijken, of tv kijken of via WiFi surfen op het net. Als je auto klaar is word je gehaald, kun je nog vragen stellen, als dat nodig is, en dan mag je de auto meenemen.

Jeffrey Wagenaars, Boxtel
Stefan Steenvoorden over Vagtechniek 14-01-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Prima onderhoudsbeurt Audi A5

I.v.m. Wintersport nog een afspraak op korte termijn kunnen maken voor een onderhoudsbeurt voor mijn Audi A5. In de wachtkamer is prima wifi, dus gewoon kunnen werken terwijl de auto geïnspecteerd en vervolgens onderhouden werd. Alles goed geregeld voor een goede onderhoudsbeurt. Nu zorgeloos op vakantie.

Stefan Steenvoorden, Eindhoven
Dawid Smolinski over Vagtechniek 14-01-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Super goede en duidelijke service!

Paar jaar geleden geweest met mijn Golf in het vorige pand. Nu ook weer met mijn transporter! Dit nieuwe pand ziet er een heel stuk mooier uit! Goede en nette ruimte waar je kan zitten en eventueel gebruik maken van internet en stroom e.d. Genoeg mogelijkheden aan drinken. Ze geven goede en duidelijke service, auto en bus rijden stukken lekkerder en een stuk lager in verbruik! Minpuntje is dat het redelijk fris is in de wachtruimte, zeker als je daar 4 uurtjes zit te wachten. Internet is aan de trage kant waardoor werken ook niet helemaal soepel loopt.

Dawid Smolinski, Oudenbosch
Sven over Vagtechniek 13-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zoveel beter!

Mijn Audi A3 8P kreeg een stage 1 chiptuning. De beruchte sjoemelupdate die de wagen kreeg zorgde ervoor dat er merkbaar minder koppel was. Dat probleem is meteen van de wereld door de tuning die gebeurde. De wagen is echt veel soepeler geworden. Had ik veel eerder moeten doen!

Sven, Turnhout (B)
Arjen over Vagtechniek 12-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Fijn onderhoud

Ook deze keer weer alles goed geregeld voor een goede onderhoudsbeurt van mijn Leon. We kunnen weer zorgeloos 30.000 km rijden.

Arjen, Veldhoven
Jimmy over Vagtechniek 10-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Goede klantervaring

VAGTechniek heeft een goede indruk achtergelaten bij mij. Ik was hier begin 2022. De ontvangst is vriendelijk en professioneel. Er wordt overlopen wat ze moeten doen en wat de prijs hiervan is. De wachtruimte is ruim en biedt uitzicht over de werkplaats. Er is een grote tafel die je kan gebruiken om op de laptop te werken (stroom en wifi zijn voorzien): zo kun je dus telewerken terwijl er aan je auto wordt gewerkt. Er staan ook zetels en een tv voor zij die liever tv kijken tijdens het wachten. Er is koffie à volonté (en hij is niet slecht). Het werk werd uitgevoerd binnen de afgesproken tijd. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.

Jimmy, Glabbeek
Agnita over Vagtechniek 08-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professionals

Mijn Audi stage 1 laten chippen, rijdt super en een groot verschil met daarvoor! Werkplaats is netjes, ik kon er snel terecht en contact met de klanten is goed en professioneel. Kortom erg tevreden!

Agnita, Tilburg
Zuhtu over Vagtechniek 08-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Duidelijke uitleg en communicatie

Bij het inplannen van de afspraak veel uitleg gekregen over de tuning (was voor mij de eerste keer) na de tuning verdere uitleg gehad. De tuning geeft een duidelijk ervaarbaar verschil in de performance!

Zuhtu, Gorinchem
Tom over Vagtechniek 08-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Super, had ik veel eerder moeten doen.

Na lange tijd van twijfel toch de keuze gemaakt om mijn Audi A4 te voorzien van Chiptuning. Gezien ik veel positieve verhalen van Vagtechniek had gehoord ben ik hier uitgekomen. Doordat zei zelf de software schrijven en dagelijks ook in hun garage sleutelen aan autos van de VAG-groep kreeg ik vertrouwen dat ze weten waar ze mee bezig zijn. Op de dag zelf vriendelijk ontvangen en na een korte uitleg van wat zei gaan doen heb ik plaatsgenomen in de wachtkamer. Onder het genot van een bakje koffie en uitzicht op mijn auto in de garage werd het een en ander aangepast. Na ongeveer 1 uur en 45 minuten was de auto getest en al gereed en goed bevonden. Nu ik dit heb ervaren had ik dit veel eerder moeten doen want het lijkt wel een andere auto! Ik wist wel dat er wat winst te behalen was maar ik wilde ook niet het maximale uit de motor te halen dus ik ben voor een standaard stage 1 chip gegaan. Het resultaat; een veel vlottere auto die ook veel soepeler op lijkt te pakken in elke versnelling en wanneer je het gas induwt om bijvoorbeeld in te halen sprint hij er vandoor. Op de weg terug naar huis is de glimlach dus ook niet meer van mijn gezicht gegaan. Ik heb er nu al best wat kilometer mee gemaakt en het bevalt me echt super. De auto loopt gewoon veel beter door de versnellingen en is, wanneer het nodig is, een stuk sneller weg. Voor diegene die twijfelen: afspraak maken en uit laten voeren die tuning. Je krijgt er zeker geen spijt van. Misschien alleen spijt dat je niet eerder bent gegaan.

Tom, Druten
Rob over Vagtechniek 08-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zoals de auto moet zijn….

Mijn Seat Leon 1.5 tsi heeft gisteren een stage 1 tuning en dsg stage 1+ toeging gehad. Op zich heeft de auto vermogen genoeg om lekker te rijden, maar de bak schakelde naar mijn idee te vroeg op en de motor liep ook niet zo lekker als ik zou willen. Voor mij is hard optrekken of hard rijden helemaal niet zo interessant, maar een soepele combinatie van motor en versnellingsbak juist wel. Na deze twee software upgrades rijdt de auto gevoelsmatig zoals de auto hoor te rijden. Veel soepeler en prettiger. Voor mij dus de investering meer dan waard, ik ben helemaal happy met de resultaten. Verder een prettig bedrijf, komen erg professioneel over. Een fijne wachtruimte met uitzicht op de supernette werkplaats maken de ervaring compleet. VAG techniek kan ik je dus aanbevelen als je een prettiger rijdende auto wilt!

Rob, Bleiswijk
Pagina 1 van 50»