Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

Peter over Vagtechniek 11-08-2022
8Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Transparant bedrijf.Vakkundig en vriendelijk personeel.

Stage 1 tuning en montage Pipercrossfilter laten toepassen op mijn VW Polo. Mooi transparant bedrijf, Je wordt ,als je dat wenst, betrokken bij de uitvoering ervan.Tevens wordt gevraagd mee te rijden tijdens de proefrit waarbij uitleg wordt gegeven over datgene wat is uitgevoerd. Top. Vakkundig en vriendelijk personeel. Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen. 11-8-2022 Peter

Peter, Berkel- Enschot
Maurits Borkent over Vagtechniek 10-08-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Super service met juiste kennis in huis

Al eens eerder geweest voor stage 1, na wat aanpassingen een afspraak gepland voor stage 2 afstelling Mail verkeer verloopt vlot, afspraak snel gemaakt Je wordt vriendelijk ontvangen en je boven in de wachtruimte meekijken door de ramen. Tijdens de test runs werdt ik erbij gehaald om mee te kunnen kijken Na afloop met de testrit meegeweest, duidelijk uitleg op je eventuele vragen Zeer tevreden, ik kom zeker weer langs voor eventuele aanpassingen

Maurits Borkent, Rijssen
Anouar over Vagtechniek 08-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer tevreden

Afspraak via de telefoon gemaakt. Dit ging vlot. Ik kwam voor een stage 1 tuning. Had nog geen ervaring met vagtechniek. Online waren de recensies positief dus op basis daarvan een afspraak gemaakt. Bij binnenkomst meteen vriendelijk te woord gestaan. Ik kon boven in de kantine/wachtruimte plaatsnemen. Vanuit de kantine kon je door grote ramen meekijken. Een mooie nette werkplaats. Het feit dat je mee kan kijken wekt bij mij vertrouwen op. In de tussentijd wordt je op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Medewerkers zijn transparant eerlijk en hebben kennis van zaken. Na afloop auto netjes terug gekregen. Auto trekt goed op en heeft duidelijk wat meer PK en koppel erbij. Zeer tevreden en kom hier zeker terug voor een evt stage 2 tuning.

Anouar, Helmond
Kevin over Vagtechniek 07-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Super tevreden en zeer ervaren personeel

Onlangs mijn audi gechipt. Erg tevreden over het resultaat en ik ben goed geinformeerd voor de tijd. De wachtruimte is ook voor ieder wat wils, dus eventjes wachten is geen probleem.

Kevin , Enschede
Johan over Vagtechniek 05-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top

Ik was hier voor een stage 1 tuning van mijn a4. Heldere uitleg en een top resultaat. Moest er 2×2,5uur voor rijden maar was het zeker waard. Ben er heel tevreden mee.

Johan , Erica
Cas over Vagtechniek 03-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Gewoon dikke prima

Seat Leon st fr 1.4Tsi stage 1 tuning. Net bedrijf, nette ontvangst, nette wachtruimte, resultaat is merkbaar tijdens het rijden, erg fijn.

Cas, Udenhout
Royce over Vagtechniek 02-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig bedrijf met geweldige vakmensen!

Ik zat al een tijdje te twijfelen om mijn muisgrijze transporter te chippen, niet zozeer voor meer vermogen maar brandstof besparing en soepeler schakelen stond voorop! Ik had al een paar bedrijven een contact formulier ingevuld, maar kreeg een standaard mail terug!! Bij Vagtechniek dus niet… ik werd binnen 10 min gebeld met de vraag wat ik wilde, na wat overleg was duidelijk hoe of wat ik moest doen, ze hadden nog een gaatje volgende week zij de planner! Naja doe maar gelijk dan… zo afgesproken 1,5 uur onderweg, wat van ver komt is goed! vriendelijk ontvangst, gelijk een lekker bakje koffie gekregen en werd erbij geroepen wat ze gingen doen! Je merkt aan het praten met de monteurs dat ze verstand hebben van zaken! Werd overal bij betrokken en uitgelegd waar nodig! Topgasten niks van te zeggen! Denk toch ook brabantse gastvrijheid… bus gechipt loopt geweldig mooi met uitmuntende resultaten!! 213pk met een 463nm koppel!!! En het belangrijkste… hij rijd nu geweldig!! Ik ben heel blij dat ik voor jullie gekozen heb !!! Ik Draag de sticker van vagtechniek met trots op me bus!! Ik heb een hoop Gasten die staan te trappelen om te chippen! En zal overal vermelden dat mede dankzij vagtechniek ik overal voorop rij!! Ga zo door mannen en vrouwen!! Een dikke 10 voor jullie!!

Royce, Gouda
Chris over Vagtechniek 02-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer tevreden over de chiptuning

De auto een Mercedes C250 werd door onze zoon gebracht. Hij was vol lof over de garage. Zo gezegd zo gedaan. Laat op de middag zelf op gaan halen. Alles wat eraan gedaan was werd duidelijk uitgelegd. Het rijden in de auto overtreft alles. Het gaat zo lekker. Zeker ook een aanrader als je een caravan trekt. Het inhalen gaat zoveel makkelijker.Al met al supertevreden.

Chris , Eindhoven
Mitchell over Vagtechniek 01-08-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer professioneel en duidelijk.

Hier voor mijn polo 6c GTI 1.8 heen gebeld om informatie te vragen over het chippen. Kreeg meteen duidelijkheid tot hoever ik kon gaan zonder mechanische componenten te belasten. Het werd dus een stage 1 motor upgrade in combinatie met een stage 2 DSG upgrade in verband mijn DSG 7 bak (droge koppeling) Bij aankomst heb je meteen gevoel dat je auto in goede handen is. Zeer vriendelijke personeel bij waar je mee kan en mag kijken als je dit leuk vind. Naar de test rit en het uitlezen van mijn auto kwamen paar kleine dingetjes naar boven. Fout codes in de motor… ik werd meteen er bij gehaald om de problemen met eigen ogen te zien. Deze konden ze ter plekke herstellen. Hierbij waren ze duidelijk in de prijs en leverde de kwaliteit af zoals men mag verwachten. Al met al, zeker een aanrader als je je auto wil laten chippen. Ze nemen de tijd voor je en zoeken de beste oplossing voor de situatie van uw auto! Ik kom hier zeker terug 🙂

Mitchell, Enschede
Henri over Vagtechniek 29-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel, vakkundig bedrijf met liefde voor VAG.

Mijn ervaring met chiptuning bij VAG-Techniek te Nuenen: Bij mijn Skoda Octavia vRS 245pk begon het te kriebelen om hem te laten chiptunen. De 2.0 TSI MQB generatie 3 motoren zijn erg krachtig en ik was benieuwd welke waardes haalbaar zouden zijn. Na wat heen en weer ge-mail met VAG-Techniek alle opties besproken. Stage 1+ chiptuning & stage 2 DSG optimalisatie it is! Super netjes ontvangen en te woord gestaan bij aankomst. Zelfs alle informatie uit de mail was reeds op de werkorder verwerkt! Dat noem ik nog eens voorbereiding! Na dit vriendelijke ontvangst werd duidelijk uitgelegd wat de werkwijze zou zijn, en dat bij vragen of zodra er een meting op de testbank gedaan zou worden, wij geroepen zouden worden. De auto kwam terug van de proefrit met diagnosestelling, en vervolgens vastgesnoerd op de SuperFlow testbank. Klaar voor de ‘originele run’. Op het beeldscherm werd meegekeken wat voor waardes de auto zou halen. Vanuit daar was het zaak om de software aan te gaan passen. Toen was het moment dat we er wederom bij geroepen werden. Een zeer duidelijke uitleg van de engineer volgde alvorens de run met de nieuwe stage 1+ software begon! Eerste run is geweest, al heel mooi, maar kan beter. Tweede run dan…. Wow!! De ogen werden even wat groter van verbazing, zien we dat goed?! Klopt dat wel?! Er verscheen een vermogen van 348,3 pk en 462 Nm koppel met een super mooie opbouwende lijnen! Dit hadden we alleen maar kunnen dromen. Zelfs de engineer stond ervan te kijken wat voor mooie opbouwende lijnen te zien waren, met pen en papier krijg je ze niet zo mooi! Soms worden deze waardes met een stage 2 chiptuning niet eens gehaald. Eindstand: een glimlach van oor tot oor met deze vlotte gezinswagen!

Henri, Eindhoven
Wim Heijers over Vagtechniek 29-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer deskundig personeel

Het voelt als of ik thuis kom,de klant komt op de eerste plaats,wij zijn goed behandeld,als ze mij vragen voor een professionele garage raden wij jullie aan. Wilma,Wim Heijers

Wim Heijers, Helmond
Marcel over Vagtechniek 27-07-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
geweldige service en vriendelijk geholpen

Ik heb mijn Audi A4 avant gebracht voor stage1+ chipping. Super gedaan ik heb een hele andere auto er voor terug gekregen. een aanrader voor iedereen. Top gedaan

Marcel, Vlaardingen
Tom over Vagtechniek 26-07-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel en klantgericht

Auto gebracht voor stage 1 tuning + cruise control inbouw. Professioneel geholpen. Zou hier zeker terugkomen.

Tom, Someren
Kees over Vagtechniek 22-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig

Heel goed vakkundig persooneel , uitleg is erg goed, ik heb mijn auto laten chippen stage 1+ en dsg stage 2 echt helemaal geweldig gedaan echt een hele andere auto terug gekregen! Ze kijken niet alleen naar de afspraak die je gemaakt hebt maar ze kijken ook verder bijvoorbeeld verbeter punten voor je auto en dat wordt dan ook gewoon uitgevoerd supermooi bedrijf , voelt direct heel vertrouwd!!!! Dit is geen doorsnee garage bedrijf maar echt next level! Kortom een hele dikke aanrader! Ook als je er lang voor in de auto moet zitten ,dit kom je zeker niet overal tegen top gedaan alles en nogmaals heel erg bedankt!

Kees, Deventer
Harry over Vagtechniek 19-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel bedrijf..

Zeer goed geholpen, meteen bij binnenkomst al. Sleutels afgegeven en een bakje koffie verder stond mijn caddy er weer gechipt… nondeju wat loopt hij nu lekker.. top heren… AANRADER!!!

Harry, Wijnen
Erwin over Vagtechniek 19-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Heel goede service en heel mooie zaak!

Heel snelle reactie en duidelijkheid via mail. Tijdens wachten gratis kopje koffie en thee, met zicht op de werkplaats. Wagen heel goed afgesteld. Top zaak!

Erwin , Lokeren
Thomas over Vagtechniek 19-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Betrouwbaar, ervaren en servicegericht bedrijf met goede resultaten!

Voor mijn recent aangeschafte Skoda Karoq heb ik een afspraak gemaakt voor het aanpassen van de DSG versnellingsbak. Standaard schakelt de auto erg vroeg door, en minimaliseert het gebruik van de eerste versnelling. Dit gaat gepaart met veel slip van de kopppeling. Een bekend “probleem” wat ervoor zorgt dat de koppelingsplaten (veel) sneller slijten. De website geeft een overzichtelijke en duidelijke uitleg van de oorzaak, en wat de oplossing is. Ondanks dat het voor mij bijna anderhalf uur rijden was, heb ik op basis van recensies en de informatieverschaffing gekozen om naar hen toe te gaan. Ik heb er voor gekozen om de auto ook stage 1 te chippen. Informatievoorziening aan de telefoon was kundig en vriendelijk. Mijn auto had nog een oudere softwareversie van de motor. Gelet op de tuning wilde ik graag de laatste softwareversie op de motor hebben. Dit telefonisch aangegeven, waar mij werd verteld dat dit standaard gebeurd maar het voor de zekerheid ook op de werkbon werd gezet. Op de dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen in een mooi verzorgd pand. De werkzaamheden werden nogmaals doorgesproken, inclusief mijn verzoek over de software. Er was 2 uur nodig voor de tuning, ik kon plaatsnemen in de wachtruimte boven. Een aangename ruimte met goede voorzieningen. Precies 2 uur later was de auto klaar. Alles was goed gegaan. Voor en na de werkzaamheden is er met de auto gereden om er zeker van te zijn dat alles goed is gegaan. De versnellingsbak schakelt nu op logischere momenten en laat de koppeling veel minder slippen. Dit is echt een hele verbetering! Ik kan dit iedereen aanraden. De auto wordt aangenamer om mee te rijden. Bij rustig gebruik merk ik weinig van de chiptuning. Bij meer gas is de toenname in zowel het koppel als de pk’s goed voelbaar. Het vermogen komt mooi subtiel vrij en de auto trekt goed door de versnellingen heen. Ik had een minder groot verschil verwacht, dus ben aangenaam verrast en zeer tevreden met het resultaat. Een aanrader!

Thomas, Hoofddorp
Kevin over Vagtechniek 19-07-2022
8Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professionaliteit

Niets als lof over de chiptuning bij VAG. Aangename wachtruimte, mooie garage. Enig nadeel er was geen water voorzien, buiten kraantjeswater waar een smaakje aan was. Maar ik was ntrlk daar voor de chiptuning. De chiptuning stage 1 is zonder problemen uitgevoerd op een Audi A4. De medewerkers gedroegen hen zeer professioneel/ vriendelijk.

Kevin, Zoutleeuw
S over Vagtechniek 15-07-2022
5
Slechte ervaring

Ik heb een tijdje geleden mijn auto laten tunen bij dit bedrijf, kwa tunen is er niksmis mee, ben er tevreden over, ze weten waar ze bezig mee zijn, maar de manier waarop ze met de auto zijn omgegaan stelt me zeer teleur, voor het tunen zijn ze met de auto ongeveer 1 uur gaan proefrijden, waarom begrijp ik niet precies, terwijl die nog niet eens is getuned, op mijn dascam is ook niks vastgelegd, want tussen een bepaakde tijd is geen opname geweest, waarschijnlijk stekker van de camera losgekoppeld, waarom mag joost weten, toen de auto terugkwam van de proefrit zat de auto onder de modder, wat echt opviel, 2 uur gereden naar dat bedrijf en auto zag er nog zeer schoon uit. Daarna getuned en na ongeveer 2-3uurtjes wachten kreeg de sleutel overhandigd met de opmerking dat de remmen rondom trillen??!! Wat dus totaal niet het geval was en naderhand duidelijk was waarom de auto zo onder de modder zat!! Heb mijn auto meegegeven aan een maat van mij die hem naar vagtechniek heeft gebracht met zijn broertje, heb hun verhaal hier letterlijk geschreven. Heb later die dag gebeld en gevraagd dat de remmen niet trillen en auto gewoon in nieuwstaat is (28.000km) Kreeg als reacktie dat ze zeiden dat ze nergens van afwisten, en er werd helemaal niks aan gedaan! Ik was natuurlijk razend, auto 2 uur daarheen gereden in zeer goede staat, krijg ik de auto terug mer kromme schijven terug en onder de modder, waarschijnlijk door plassen met water gereden en hard geremd, waardoor de schijven zijn gaan kromtrekken, gezien een aantal korte filmpjes opgenomen door de dashcam gewoon geraced tussen de bosweggetjes, en waarom eigenlijk vraag ik mij ook nog steeds af! Proefrijden doe je met de klant samen, voor en na de tuning, dat lijkt mij toch normaal of heb ik het mis? Affijn, eind resultaat auto getuned, probleemloze auto met problemen terug gekregen !! Zeer slechte service, niks mee gedaan en schuld niet bekend, jammer voor hun, dus ga daar nooit meer mee heen…

S, Enschede
quinten over Vagtechniek 14-07-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Echte aanrader

Golf 7 GTI facelift laten stage 1 zetten en wat een enorm verschil kan het het niet anders dan aanbevelen voor iedereen die een kwalitatief en professioneel bedrijf zoekt die specialiseert in VAG.

quinten, Heusden
Pagina 1 van 50»