Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

Vincent Buijs over Vagtechniek 19-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Een echte vak(VAG)garage

Met mijn eerste auto (Seat leon fr 1p 2.0 tfsi) langs geweest. Uit het uitgebreide onderzoek kwam eruit dat het tijd was om deze auto weg tedoen. Omdat de ervaring bij vagtechniek zo goed bevallen was ben ik terug gegaan voor een aankoopkeuring en een stage 1 tune met de nieuwe auto (Seat Leon fr 5f 1.8 tsi). Hierbij is mij netjes aanbevolen dat de aankoopkeuring overbodig was omdat bij een stage 1 tuning de auto ook ruim word nagekeken. Tijdens dat de auto onderhandel werd genomen lekker boven in de wachtruimte kunnen zitten met koffie. Na de tuning is de auto echt tot leven gekomen. Zeer tevreden met de presentatie van de auto en vaktechniek!

Vincent Buijs, Breda
Lodt over Vagtechniek 19-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel en net bedrijf.

Afspraak gemaakt over de mail, wat zeer vlot en netjes verliep. Zo gezegd, zo gedaan. Eenmaal aangekomen op locatie verwezen naar de mooie wachtruimte waar je zo de garage in kan kijken of doorwerken aan je eigen zaken etc. Toen mijn auto klaar was werd ik opgehaald, even meegenomen in wat er gedaan was. Al met al een zeer goede indruk achtergelaten en zeker een aanrader!

Lodt, Meijel
Jan over Vagtechniek 18-05-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
nette & professionele zaak

Het contact verliep moeiteloos en het maken van een passende afspraak was geen probleem, ter plaatse werden we snel en goed geholpen. Goede service en je merkt direct een verschil na chiptuning de auto. voor ons was het de tweede maal dat vagtechniek werkzaamheden voor ons heeft uit gevoerd , Nuenen is voor ons een behoorlijke rit maar zeker de moeite waard, het is een klasse zaak en zeker een aanrader.

Jan, Klazienaveen
Emiel van de Ven over Vagtechniek 18-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Verwachtingen meer dan waar gemaakt

Begin die jaar al een afspraak gemaakt voor het tunen en onderhouden van mijn Audi A6. Destijds nog gebruik kunnen maken van een mooie actie. Tijdens het wachten lekker door kunnen werken in de fraaie wacht ruimte. Zoals besproken is ’s ochtends het onderhoud gedaan en in de middag de tuning. Stage 1 voor de motor en stage 2 dsg tuning. Vooral dat laatste is waar het me om ging. De bak schakelde te vroeg op te laat terug, dat is 100% verbeterd, het extra vermogen is daarnaast ook meegenomen! Nadat alles uitgevoerd was bleek dat er op het moment van tunen een actie was die voordeliger uitpakte en ik dus net wat minder af moest rekenen. Kortom, netjes afgehandeld, keurig werk geleverd en ze doen wat ze zeggen, de eerste keer dat de kosten lager uitvielen dan vooraf besproken, ook wel eens meegenomen 🙂

Emiel van de Ven, Baarlo
René over Vagtechniek 13-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel

Ook ik heb mij Seat Ateca laten tunen met een stage 1 tuning en stage 2 DSG tuning. Ik heb meerdere bedrijven gevonden die dit konden doen, echter vond ik het persoonlijk betrouwbaarder bij een VAG specialist te doen. Ze zijn een stukje duurder, maar het prijsverschil ben je zo vergeten als je bij de ander “bedrogen” uitkomt. Het specialisme en vakkundigheid en daar door de professionaliteit straalt er vanaf. De ontvangst is correct en gaat prima op afspraak, zodat men ook gelijk aan de auto begint. Personeel en garage zien er bijzonder goed verzorgd uit, wat al gelijk een vertrouwen geeft om je dure auto in hun handen te leggen. De afgesproken tijd die men nodig heeft wordt ook keurig gehaald. Mijn DSG automaat vond ik vóór de tuning niet altijd even prettig schakelen en deze hebben ze mede door de stage 2 DSG tunig perfect in orde gemaakt. In mijn geval ging het niet zozeer om de Pk’s maar meer om de 24% groter geworden trekkracht, waardoor ik mijn caravan met wat meer vermogen en daardoor gemak de bergen op kan slepen. Na betaling krijg je ook op CD nog je oude waardes mee, dat indien je hem weer terug zou willen brengen naar de fabrieks data dat deze er altijd weer makkelijk terug gezet zou kunnen worden. Veel succes verder mannen, met dit mooie bedrijf !

René, Hoofddorp
Bas over Vagtechniek 12-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professionele va(g)k lui.

Mijn Seat Ateca voor een stage 1 tuning en stage 2 DSG tuning langs gebracht. Vooraf her en der info ingewonnen en via via bij VAG techniek terecht gekomen. Nadat ik een mailtje had gestuurd ben ik voorzien van de nodige info, oa wat hun aanraden om bij je auto te doen. Telefonisch heb ik vervolgens een afspraak gemaakt en kon de dag er na meteen terecht. Ter plekke ben ik vriendelijk ontvangen en zijn ze meteen begonnen met mijn Seat. De wachtruimte is van alle gemakken voorzien dus de 2 uurtjes wachten was geen enkel probleem. Ook heb je rondom zicht op de werkvloer vanuit de wachtkamer. Leuk om te zien hoe de gasten op de werkvloer druk bezig zijn met je auto of andere auto’s. Ik ben erg blij met de tuning welke is toegepast op mijn Seat, bij het wegrijden merkte ik meteen verschil. De sport stand is nu nog sportiever en ook rijdt de auto nu iets zuiniger dan voor de tuning. Ik kan niets anders zeggen dan: “TOP”!!

Bas, Almere
Jimmy Van Deijzen over Vagtechniek 11-05-2022
1
Mijn ervaring over dit bedrijf is heel slecht

Vorig jaar onze auto laten chippen bij dit bedrijf. Na het chippen kwamen er problemen met onze auto, dit laten maken met een flinke schadepost. Het bleek dat ze wat uit moesten schrijven na het chippen, hier verschillende bedrijven over gebeld en die bevestigen dat. Bedrijf gebeld dat ik met een schadepost zit doordat dit bedrijf zijn werk niet goed heb afgeleverd. Dit bedrijf geeft aan dat dit niet hun fout was, terwijl vele andere bedrijven bevestigen dat onze schadepost door het chippen kwam.

Jimmy Van Deijzen, Driel
Reactie van Vagtechniek
Uiteraard is het vervelend als je onverwacht voor kosten komt te staan, wij zijn altijd meer dan bereid om mee te denken naar een oplossing, zelfs al is het lang geleden.

Echter, het defect raken van injectoren (een bekend issue bij hogere km-standen) en als gevolg het roetfilter staat compleet los van de chiptuning en EGR wegschrijven dat wij bij deze Polo 1.2 TDI ca 2 jaar geleden hebben gedaan. Wij hebben talloze 1.2 TDI’s rijden met deze ingreep en feit is dat dit gewoon probleemloos kan.

Het is makkelijk om achteraf een boosdoener aan te wijzen voor de gemaakte kosten maar in dit geval is er sprake van niets meer dan toeval. Daarbij was het roetfilter inmiddels elders al weggehaald en -geschreven wat inderdaad een probleem kan worden bij de APK. Wij vinden het vooral jammer dat onze uitleg op geen enkel begrip kan rekenen terwijl wij enorm ons best doen om kwaliteit te leveren en als onze klanten goed voor te lichten.
Robin over Vagtechniek 10-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Super tevreden over de stage 1 tuning op mijn Golf GTI.

Ben vriendelijk ontvangen bij Vagtechniek. Onder het genot van een kopje koffie in de wachtruimte was na 1,5 uur mijn auto klaar en het resultaat was zeker het wachten + het ritje naar Nuenen waard. Mijn Golf GTI trekt nu nóg beter door en rijdt met een constante snelheid zuiniger! Kortom, ik ben meer dan tevreden en achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen. Bedankt voor het vakwerk en de goede service, een absolute aanrader!

Robin, Nijverdal
Pieter Van leenen over Vagtechniek 07-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer nette en professionele ervaring!!

Vandaag geweest voor mijn seat cupra station van 2019. St 2 en opf delite Zeer goede communicatie en afspraken worden na gekomen. Echt top! Bedankt voor alles en voor de nieuwe auto die ik door jullie vakwerk heb gekregen!!

Pieter Van leenen, Tholen
Tonnie over Vagtechniek 04-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Perfect maatwerk

Iedereen heeft een eigen rijstijl, terwijl auto’s universeel zijn afgesteld. Bij VAG Techniek kun je je auto perfect naar je eigen rijgedrag laten afstellen. Hierdoor ervaar ik nu nog meer rijplezier, bedankt!

Tonnie , Wijchen
A.F over Vagtechniek 03-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Uitstekend

Bewust een paar weken gewacht voordat ik een recensie zou schrijven om mijn auto uit te testen na de chiptuning. Conclusie: – Auto rijdt heerlijk en merk de extra power direct. – De auto rijdt ook een stuk zuiniger als je je rijstijl niet aanpast. Al met al, ben ik blij dat ik VAGtechniek gekozen heb. Zeer professioneel en nemen uitgebreid de tijd voor je. Heb nog een half uur staan nababbelen met een medewerker die me nog een paar tips gaf. Nog dank daarvoor! Top geregeld.

A.F, Helmond
Frank over Vagtechniek 29-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Echte professionals herken je meteen!

VAG techniek straalt professionaliteit uit zowel in de kennis en kunde van de mensen als in hun bedrijfspand en ontvangst. Ik een stage 1 motor en baktuning laten uitvoeren. Auto bleek al een keer te zijn getuned maar zeker niet door professionals :-(. Mij werd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en ik kreeg alle data die ik vroeg. Nu rijdt de auto echt top. Ik kan iedereen VAG techniek aanraden.

Frank, Den Haag
J over Vagtechniek 28-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Altijd betrouwbaar en correct

Altijd word er gedaan wat gevraagd wordt

J, Valkenswaard
Kees over Vagtechniek 27-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig!!!

Warm ontvangst en een mooie wachtruimte met alle voorzieningen. De werkplaats ziet er zeer verzorgd uit. Het resultaat na de tuning is geweldig!!! Netjes voorzien van informatie. Zeker een aanrader!!! VAG techniek, jullie hebben mooi werk gedaan!!

Kees, Zuid-Scharwoude
Sylvester over Vagtechniek 21-04-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Snel en goed geholpen

Goede service en je merkt direct een verschil na chiptuning de auto. Klasse zaak en zeker een aanrader.

Sylvester, Utrecht
Niek over Vagtechniek 19-04-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Snelle en vakkundige service

Mail gestuurd met de vraag om advies voor het chiptunen van onze Skoda Fabia. Er is keurig en volledig gereageerd op mijn mail met voldoende tekst en uitleg om mijn keuze te bevestigen. Tuning zelf ging zoals aangegeven in ongeveer 2 uur tijd. Nette wachtruimte met voorzieningen (toilet, koffie etc.). Helaas was de terugrit vrijwel alleen maar file waardoor ik het verschil nog niet heb kunnen benutten/ervaren (al is dat ook juist een goed teken. Auto voelt niet gejaagd aan en rijd soepeler dan voorheen). Wanneer het ooit weer aan bod komt dan kom ik terug.

Niek, Heteren
Harrie over Vagtechniek 19-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Gewoon TOP!

Ik heb mijn Sharan 2.0 TDI een paar jaar geleden laten chippen en ben er zeer over te spreken! Mijn nieuwe Touareq gaat hier ook weer naar toe!

Harrie, Westervoort
Rogier over Vagtechniek 18-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top bedrijf!

Zaterdagmiddag naar Nuenen voor stage 1 tuning van mijn A3 tdi. Vriendelijk ontvangen door dame van receptie,boven gewacht in de mooie ruimte met uitzicht op de brandschone werkplaats! Na een paar koppen heerlijke koffie was de tuning klaar en konden we na duidelijke uitleg naar huis met een totaal andere auto…wat een koppel!

Rogier, Steenbergen
Jan over Vagtechniek 16-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig wat een Bommetje

15-4-2022 Wat een ervaring , fantastisch om bij vagtechniek je auto te laten Chip tunen . VW Polo 1.0 TSI stage 1+ 259nm en 142,3 pk , leuk en eerlijk ontvangst goede uitleg over hoe en wat er gedaan zou worden . Mooie wachtruimte met lekkere koffie en andere lekkernijen . Je kan de werkplaats in kijken en zien wat er gebeurt , ziet professioneel personeel aan het werk . Ben zeer tevreden met het resultaat van de chiptuning . J . Goossen Kan iedereen het aan raden om dit bij vagtechniek te laten doen.

Jan, Axel
Robert over Vagtechniek 14-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel

Dit was voor mij de 2e keer bij VAG Techniek t.b.v. Chiptuning. Wederom met een zeer tevreden gevoel naar huis. De uitleg vooraf was al duidelijk en onderbouwd. Vervolgens een afspraak gemaakt waarbij ik snel terecht kon. Bij binnenkomst wist ik meteen al waarom ik weer voor VAG Techniek gekozen had: Hostmanship & Professionaliteit staan hier hoog in het vaandel. Mijn auto was sneller gereed dan afgesproken, dus geen onnodig wachten in de toch al prettige wachtruimte. Bij teruggave van de auto nog een heldere uitleg wat er gedaan en geconstateerd werd. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Tijdens de rit naar huis voelde de auto meteen anders aan, reageert snel op het gas en schakelde soepel door de versnellingen heen, een genot om te ervaren. Team VAG Techniek, bedankt voor dit plezier.

Robert, Weert
Pagina 1 van 50»