Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

Thomas Traets over Vagtechniek 17-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top, mensen die hun vak verstaan.

Het begint al met een duidelijke prijsopgave die ook snel in de mail zit. Telefonisch fijn te woord gestaan en vlot een afspraak kunnen maken. Bij het ophalen van de auto kreeg ik de oude onderdelen nog te zien met wat uitleg. De auto was netjes gewassen en stond helemaal klaar. Klant beleving wordt hier duidelijk niet vergeten.

Thomas Traets, Middelharnis
Patrizio Congedo over Vagtechniek 16-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
super

super werk geleverd zoals altijd, ondanks dat het wat ver rijden is voor mij ga ik er graag naartoe.

Patrizio Congedo, Genk/ Belgie
Karin over Vagtechniek 16-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Nette zaak, keurig geïnformeerd

Afspraak maken is zo gebeurd. Er wordt keurig gebeld als er extra kosten zijn en als de auto klaar is om opgehaald te worden. Je kunt evt ook boven wachten onder het genot van een kop gratis koffie/thee in de netjes verzorgde koffieruimte.

Karin, Son en Breugel
Geert over Vagtechniek 15-04-2024
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Snel en vakkundig geholpen

Snel en vakkundig geholpen. Zeer mooie en nette werkplaats. Duidelijke uitleg van de monteur. Kortom dik tevreden

Geert, Vorstenbosch
Donny over Vagtechniek 13-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Ik ben heel erg goed en duidelijk geholpen!

Mijn Golf 7.5 GTI is elders al eens getuned geweest, maar schakelde niet prettig en heel zenuwachtig. Nu bij Vagtechniek origineel laten zetten en stage 1+ met DSG stage 2 laten tunen. De auto rijdt nu als een zonnetje en voelt een stuk rustiger aan. Ook het switchen naar een sportieve rijstijl gaat vlekkenloos. Al bij al zeer tevreden over de service, klantvriendelijkheid en natuurlijk het resultaat.

Donny, HOEK (zeeland)
Rich over Vagtechniek 13-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
**Uitstekende Ervaring bij Vagtechniek – VW UP met Verbeterde Prestaties**

Onlangs heb ik mijn VW UP 1.0 60 PK naar Vagtechniek gebracht voor een stage 1 tuning en ik ben uitermate tevreden met het resultaat. **Het resultaat van de tuning is verbluffend. Mijn VW UP heeft nu een vermogen van 80 PK + , een aanzienlijke toename, en ook het koppel is verbeterd. De auto rijdt nu erg soepel en trekt volledig door de versnellingen zonder onnodig hoog in de toeren te klimmen. De responsiviteit van de auto is merkbaar beter en fijner na de tuning.** Na de tuning nam de engineer ook de tijd om mij alles uit te leggen over wat er precies gebeurd was tijdens de tuning. We hebben zelfs samen een testrit gemaakt waarbij er real-time metingen werden verricht. Deze metingen werden vervolgens ter plekke geanalyseerd, wat een zeer informatieve ervaring was. Een bijzonder pluspunt vond ik dat de originele software op een DVD werd meegegeven. Dit geeft niet alleen een veilig gevoel, maar zorgt er ook voor dat er altijd een weg terug is, mocht dat nodig zijn. Ik kan Vagtechniek absoluut aanbevelen voor iedereen die overweegt om hun auto te laten tunen. Bij mijn volgende auto zal ik zonder twijfel weer voor Vagtechniek kiezen.

Rich, Vianen
Pascal Aerts over Vagtechniek 12-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vakmensen aan het werk gezien in strakke schone moderne werkplaats in een woord geweldig

Ik kwam binnen bij vag techniek en werdt meteen vriendelijk ontvangen om vervolgens boven met een kop koffie echte vaklui aan het werk te zien !! Heb er ronduit van genoten en men vw up gti is er kwa pit zeker op vooruit gegaan blij mee!!

Pascal Aerts, Etten-Leur
Daan over Vagtechniek 12-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Altijd vakkundige service en advies!

Ik laat mijn auto altijd bij VAGtechniek onderhouden en keuren. Altijd zeer goed geholpen. Vakkundig en zeer servicegericht.

Daan, Eindhoven
Francesco over Vagtechniek 11-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
They know what they’re doing

Everybody polite and professional, maximum satisfaction.

Francesco, Eindhoven
Carlo over Vagtechniek 11-04-2024
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vakkundige/vriendelijke mensen

Mijn ervaring met Vagtechniek is uitermate goed , erg vakkundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn volkswagen Bij binnenkomst kun je al meteen zien dat alles netjes op orde is in deze zaak , nette zaak alles netjes geordent, in de wachtruimte kun je auto bekijken en zien waar de mensen mee bezig zijn! , daarbij is er ook nog gratis koffie/water beschikbaar. De mogelijkheid bestaat ook om een gratis leenfiets te gebruiken om de omgeving te bekennen ( Eindhoven is binnen fietsbereik) Ook een leen auto is mogelijk tegen betaling Ook zijn de mensen erg duidelijk over de onderhoud wat moet gebeuren of binnenkort moet gebeuren met altijd netjes een prijs indicatie erbij en de tijd hoelang het onderhoud kan gaan duren. Ik raad deze garage zeker aan bij andere mensen , daarbij kom ik hier aleen voor onderhoud, ook tuning is mogelijk en voor zover ik begrepen heb van mensen die ik daar heb gesproken staat dit bedrijf ook erg goed aangeschreven hierbij zie ik mensen van verschillende plekken uit nederland/belgie verschijnen. uiteraard zal je dit zelf kunnen bevestigen als je hier eenmaal bent geweest.

Carlo, Loon op Zand
Henk over Vagtechniek 10-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Snel getuned

Een vlotte afspraak gemaakt om mijn Audi A3 cabrio te laten tunen. Klantvriendelijk personeel welke mij informeert over het proces en ook laat meegenieten in het ’tuneproces’ .. Super tevreden over alles.

Henk, Leerdam
Ivo over Vagtechniek 08-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Mooie locatie, goeie service geen poespas

Longlife beurt laten doen + apk, alles netjes aangegeven met slijtage onderdelen die ze adviseren om komend jaar te vervangen

Ivo, Lith
Tim over Vagtechniek 08-04-2024
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vertrouwd

Inmiddels alweer een paar jaar klant met 1 à 2 auto’s bij VAG Techniek Nuenen en zie geen reden om hier niet naar terug te gaan voor het onderhoud aan beiden. Het gezellige en vriendelijke personeel in combinatie met het duidelijke overleg van eventuele constateringen tijdens het onderhoud zorgen voor een vertrouwd gevoel bij deze garage. Voorlopig nog even niet zoeken naar iets nieuws!

Tim, Helmond
Ed Van Anrooij over Vagtechniek 07-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig

Voor de 5de keer bij Vagtechniek. Ik ga voor kwaliteit en die is daar te vinden ! Zeer vakkundig personeel en altijd een net en Schone werkplaats.

Ed Van Anrooij , Raamsdonksveer
Tonnie v Dommelen over Vagtechniek 06-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Een wereld van verschil

Nu is het gas intrappen en weg is hij veel sneller inhalen

Tonnie v Dommelen, Boekel 0622510320
Mark over Vagtechniek 05-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vaste klant en altijd goed

Ik kom hier al een tijdje met meerdere autos. Vandaag mijn auto laten tunen stage 3. Mooie uitdraai en rijdt als een kanon. Geef mijn auto hier altijd af zonder stress wetende dat het goed komt. Service medewerkers denken altijd met je mee en geven goede info. Heb genoeg garages gehad waar je weer naar terug moest omdat de helft niet goed, of niet gedaan was. Is ruim een uur rijden voor mij, maar dat heb ik er voor over. Niet de goedkoopste, maar mijn inziens wel de beste.

Mark, Roermond
S over Vagtechniek 04-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldige service

Onlangs voor de eerste keer bij VAG Techniek geweest. Telefonisch afspraak gemaakt voor motor olie- en DSG-bak oliewissel, evenals een technische inspectie van de staat van de auto. Tevens gevraagd of ze een erg vervelend rammeltje konden opsporen wat mijn eigen garagist niet kon verhelpen/vinden. Gezien de afstand er voor gekozen om te wachten op locatie. Mooie grote wachtruimte met uitzicht op de keurige werkplaats, lekkere koffie en gezellig gekletst met een andere klant die voor tuning kwam. Gedurende de werkzaamheden werd ik gevraagd mee de werkplaats in om onder de auto te kijken. Het rammeltje was al gevonden en snel opgelost. Tevens gekeken wat er nog meer gedaan zou mogen worden aan de auto gezien de leeftijd en kilometerstand. Verschillende extra werkzaamheden laten uitvoeren in overleg. Zelf gekozen om de bougies nu niet te vervangen. Het betreft een 6 cilinder en de prijs daarvan vond ik persoonlijk te hoog (vooral in combinatie met de oliewissels en dat ik geen rekening gehouden had met een redelijk bedrag extra). Ze werken alleen met originele onderdelen, dus begrijpelijk dat de prijzen dan hoger liggen dan zelf bougies via internet bestellen. Was geen enkel probleem voor hun. Voordat de rekening opgemaakt werd kreeg ik de vraag of telefonisch tijdens de afspraak maken ik prijzen doorgekregen had. Dat was het geval en toevallig had ik die bedragen bij de afspraak op de kalender thuis geschreven. Dus even mijn vrouw gebeld om een fotootje te knippen. Bleek dat een collega niet goed opgelet had en mij de prijs voor oliewissel van een 4 cilinder doorgeven had, terwijl voor een 6 cilinder duurder is. Ze gaven meteen al aan dat ik het dan voor de 4 cilinderprijs zou krijgen. Na de werkzaamheden hebben ze een proefrit gemaakt om te checken of alles in orde was. Dat bleek het geval. Het rammeltje werd opgelost voor slechts 25 euro. Topservice! Kan niet anders zeggen! Kom zeker weer terug hier en kan deze garage iedereen van harte aanbevelen

S, Roggel
Mark over Vagtechniek 01-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Goede professionele service

Na een half jaar in bezit te zijn van een BMW 520i, vond ik de auto niet snel genoeg en wilde ik wat meer power ook merkte ik dat de versnellingsbak te snel opgeschakelde. Er zijn verschillende tuning specialisten in het land die deze twee genoemde zaken kunnen aanpakken. Na een korte zoektocht (ik wilde niet bij een universele tuning specialist) kwam ik uit bij Vagtechniek. Zij zijn VAG en BMW specialist, daarnaast had ik jaren geleden mijn Polo GTI bij hun laten tunen, dit naar volle tevredenheid. Naast de goede service, ben ik ook zeer tevreden over het resultaat, de auto is merkbaar sneller en schakelt niet meer te snel op. Ik raad Vagtechniek aan bij vrienden en kennissen.

Mark, Heerhugowaard
They van Haeff over Vagtechniek 01-04-2024
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Goed verzorgd bedrijf met zeer vriendelijk personeel.

De chiptuning fase 1 voor mijn Golf is met goed succes uitgevoerd. Het hele bedrijf ademt perfectie uit. Er is een uitstekende wachtruimte met gratis koffie. En als je tijdens de wachttijd wil wandelen is er naast de deur een mooie wandelroute over het Dak van Brabant. De proefrit was pittig en de uitleg was duidelijk. Zeer aanbevelenswaardig!

They van Haeff, Roermond
Jeffrey over Vagtechniek 01-04-2024
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Duidelijke informatie en prijsopgave

Na mijn vraag naar een offerte voor een reparatie een prettige verlopen communicatie met duidelijke informatie, prijsopgave en afspraken. Voor de reparatie netjes een reminder ontvangen. Vervangend vervoer voor een zeer redelijke prijs. Netjes gewerkt en vriendelijk personeel.

Jeffrey, De Meern
Pagina 1 van 50»