Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

Jimmy Van Deijzen over Vagtechniek 11-05-2022
1
Mijn ervaring over dit bedrijf is heel slecht

Vorig jaar onze auto laten chippen bij dit bedrijf. Na het chippen kwamen er problemen met onze auto, dit laten maken met een flinke schadepost. Het bleek dat ze wat uit moesten schrijven na het chippen, hier verschillende bedrijven over gebeld en die bevestigen dat. Bedrijf gebeld dat ik met een schadepost zit doordat dit bedrijf zijn werk niet goed heb afgeleverd. Dit bedrijf geeft aan dat dit niet hun fout was, terwijl vele andere bedrijven bevestigen dat onze schadepost door het chippen kwam.

Jimmy Van Deijzen, Driel
Reactie van Vagtechniek
Uiteraard is het vervelend als je onverwacht voor kosten komt te staan, wij zijn altijd meer dan bereid om mee te denken naar een oplossing, zelfs al is het lang geleden.

Echter, het defect raken van injectoren (een bekend issue bij hogere km-standen) en als gevolg het roetfilter staat compleet los van de chiptuning en EGR wegschrijven dat wij bij deze Polo 1.2 TDI ca 2 jaar geleden hebben gedaan. Wij hebben talloze 1.2 TDI’s rijden met deze ingreep en feit is dat dit gewoon probleemloos kan.

Het is makkelijk om achteraf een boosdoener aan te wijzen voor de gemaakte kosten maar in dit geval is er sprake van niets meer dan toeval. Daarbij was het roetfilter inmiddels elders al weggehaald en -geschreven wat inderdaad een probleem kan worden bij de APK. Wij vinden het vooral jammer dat onze uitleg op geen enkel begrip kan rekenen terwijl wij enorm ons best doen om kwaliteit te leveren en als onze klanten goed voor te lichten.
Robin over Vagtechniek 10-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Super tevreden over de stage 1 tuning op mijn Golf GTI.

Ben vriendelijk ontvangen bij Vagtechniek. Onder het genot van een kopje koffie in de wachtruimte was na 1,5 uur mijn auto klaar en het resultaat was zeker het wachten + het ritje naar Nuenen waard. Mijn Golf GTI trekt nu nóg beter door en rijdt met een constante snelheid zuiniger! Kortom, ik ben meer dan tevreden en achteraf gezien had ik dit veel eerder moeten doen. Bedankt voor het vakwerk en de goede service, een absolute aanrader!

Robin, Nijverdal
Pieter Van leenen over Vagtechniek 07-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer nette en professionele ervaring!!

Vandaag geweest voor mijn seat cupra station van 2019. St 2 en opf delite Zeer goede communicatie en afspraken worden na gekomen. Echt top! Bedankt voor alles en voor de nieuwe auto die ik door jullie vakwerk heb gekregen!!

Pieter Van leenen, Tholen
Tonnie over Vagtechniek 04-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Perfect maatwerk

Iedereen heeft een eigen rijstijl, terwijl auto’s universeel zijn afgesteld. Bij VAG Techniek kun je je auto perfect naar je eigen rijgedrag laten afstellen. Hierdoor ervaar ik nu nog meer rijplezier, bedankt!

Tonnie , Wijchen
A.F over Vagtechniek 03-05-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Uitstekend

Bewust een paar weken gewacht voordat ik een recensie zou schrijven om mijn auto uit te testen na de chiptuning. Conclusie: – Auto rijdt heerlijk en merk de extra power direct. – De auto rijdt ook een stuk zuiniger als je je rijstijl niet aanpast. Al met al, ben ik blij dat ik VAGtechniek gekozen heb. Zeer professioneel en nemen uitgebreid de tijd voor je. Heb nog een half uur staan nababbelen met een medewerker die me nog een paar tips gaf. Nog dank daarvoor! Top geregeld.

A.F, Helmond
Frank over Vagtechniek 29-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Echte professionals herken je meteen!

VAG techniek straalt professionaliteit uit zowel in de kennis en kunde van de mensen als in hun bedrijfspand en ontvangst. Ik een stage 1 motor en baktuning laten uitvoeren. Auto bleek al een keer te zijn getuned maar zeker niet door professionals :-(. Mij werd duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en ik kreeg alle data die ik vroeg. Nu rijdt de auto echt top. Ik kan iedereen VAG techniek aanraden.

Frank, Den Haag
J over Vagtechniek 28-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Altijd betrouwbaar en correct

Altijd word er gedaan wat gevraagd wordt

J, Valkenswaard
Kees over Vagtechniek 27-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig!!!

Warm ontvangst en een mooie wachtruimte met alle voorzieningen. De werkplaats ziet er zeer verzorgd uit. Het resultaat na de tuning is geweldig!!! Netjes voorzien van informatie. Zeker een aanrader!!! VAG techniek, jullie hebben mooi werk gedaan!!

Kees, Zuid-Scharwoude
Sylvester over Vagtechniek 21-04-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Snel en goed geholpen

Goede service en je merkt direct een verschil na chiptuning de auto. Klasse zaak en zeker een aanrader.

Sylvester, Utrecht
Niek over Vagtechniek 19-04-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Snelle en vakkundige service

Mail gestuurd met de vraag om advies voor het chiptunen van onze Skoda Fabia. Er is keurig en volledig gereageerd op mijn mail met voldoende tekst en uitleg om mijn keuze te bevestigen. Tuning zelf ging zoals aangegeven in ongeveer 2 uur tijd. Nette wachtruimte met voorzieningen (toilet, koffie etc.). Helaas was de terugrit vrijwel alleen maar file waardoor ik het verschil nog niet heb kunnen benutten/ervaren (al is dat ook juist een goed teken. Auto voelt niet gejaagd aan en rijd soepeler dan voorheen). Wanneer het ooit weer aan bod komt dan kom ik terug.

Niek, Heteren
Harrie over Vagtechniek 19-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Gewoon TOP!

Ik heb mijn Sharan 2.0 TDI een paar jaar geleden laten chippen en ben er zeer over te spreken! Mijn nieuwe Touareq gaat hier ook weer naar toe!

Harrie, Westervoort
Rogier over Vagtechniek 18-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top bedrijf!

Zaterdagmiddag naar Nuenen voor stage 1 tuning van mijn A3 tdi. Vriendelijk ontvangen door dame van receptie,boven gewacht in de mooie ruimte met uitzicht op de brandschone werkplaats! Na een paar koppen heerlijke koffie was de tuning klaar en konden we na duidelijke uitleg naar huis met een totaal andere auto…wat een koppel!

Rogier, Steenbergen
Jan over Vagtechniek 16-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig wat een Bommetje

15-4-2022 Wat een ervaring , fantastisch om bij vagtechniek je auto te laten Chip tunen . VW Polo 1.0 TSI stage 1+ 259nm en 142,3 pk , leuk en eerlijk ontvangst goede uitleg over hoe en wat er gedaan zou worden . Mooie wachtruimte met lekkere koffie en andere lekkernijen . Je kan de werkplaats in kijken en zien wat er gebeurt , ziet professioneel personeel aan het werk . Ben zeer tevreden met het resultaat van de chiptuning . J . Goossen Kan iedereen het aan raden om dit bij vagtechniek te laten doen.

Jan, Axel
Robert over Vagtechniek 14-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel

Dit was voor mij de 2e keer bij VAG Techniek t.b.v. Chiptuning. Wederom met een zeer tevreden gevoel naar huis. De uitleg vooraf was al duidelijk en onderbouwd. Vervolgens een afspraak gemaakt waarbij ik snel terecht kon. Bij binnenkomst wist ik meteen al waarom ik weer voor VAG Techniek gekozen had: Hostmanship & Professionaliteit staan hier hoog in het vaandel. Mijn auto was sneller gereed dan afgesproken, dus geen onnodig wachten in de toch al prettige wachtruimte. Bij teruggave van de auto nog een heldere uitleg wat er gedaan en geconstateerd werd. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Tijdens de rit naar huis voelde de auto meteen anders aan, reageert snel op het gas en schakelde soepel door de versnellingen heen, een genot om te ervaren. Team VAG Techniek, bedankt voor dit plezier.

Robert, Weert
Menno over Vagtechniek 13-04-2022
8Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Goede service

Goed ontvangst in een nette zaak en prettige wachtruimte. Verder ging alles snel en duidelijke uitleg.

Menno, EIndhoven
Mateusz over Vagtechniek 13-04-2022
10
Super

Good contact and quick repair valuation. They have replaced panorama frame in my Audi A4 B8. In addition they, themselves improved the installation of cables for dash cam/video recorder. After that I get clean car. That smole things are important for all car lovers. You can rest assured your precious is in good hands.

Mateusz, Helmond
Rens over Vagtechniek 12-04-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer nette & professionele zaak

Nette werkplaats met aardig personeel, Ze weten wat ze doen Auto laten chippen en rijdt perfect! En gratis koffie!

Rens, Tilburg
Mischa over Vagtechniek 11-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top bedrijf… RS6 Stage 1 en ZF bak stage 2

Vandaag mijn Audi RS6 C7 onder handen laten nemen door Vagtechniek in Nuenen. Ik heb een stage 1 chiptuning en een stage 2 ZF bak tuning laten uitvoeren. Verder hebben ze op mijn verzoek het cilinder on demand gedeactiveerd. Wat een mooi bedrijf. Het bedrijfspand, de smetteloze werkplaats en het kundige personeel geeft straalt vertrouwen uit. Mijn auto is door de tuning een stuk dynamischer geworden en de ergernis van het te pas en te onpas in- en uitschakelen van het cilinder on demand is gelukkig verleden tijd. Kortom een top bedrijf waar ik in de toekomst voor het onderhoud van mijn “nieuwe” RS6 zeker naartoe ga ook al moet ik er een stukje voor rijden.

Mischa , Beesel
Ravi over Vagtechniek 10-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
TOP!

Onlangs geleden mijn Audi S1 laten chitunen.. Stage 1. Van 230pk naar 300pk. Had ook gevraagd om naar mijn bandenspanning te controleren.. En te resetten.. Mooie wachtruimte waar je ook in de werkplaats kan kijken.. Thee..koffie..etc. Nadat mijn auto klaar was.. Nog enkele tips van Luc gekregen..vooral het gaspedaal.. Wat een service..klantvriendelijk.. Bedankt VAG Techniek..

Ravi, Amsterdam
Remon over Vagtechniek 10-04-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Overall een zeer goede ervaring!

Ik ben voor mijn Golf IV 1.9 TDI langs geweest bij VAGTechniek voor een stage 1 chiptuning. De afspraak was snel gemaakt en er werd duidelijk aangegeven hoe lang het zou gaan duren. Eenmaal in Nuenen aangekomen, netjes verwelkomd en plaatsgenomen in de kamer om te wachten boven. Met leuk zicht op de gehele garage vloog de 1,5 uur zo voorbij. Alles volgens afspraak en een klantvriendelijke benadering. Zeker voor herhaling vatbaar mocht ik een andere auto gaan rijden.

Remon, ‘s-Hertogenbosch
«Pagina 2 van 50»