Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

Duncan over Vagtechniek 08-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Ze doen wat ze beloven

Afspraak was snel gemaakt en er werd goed duidelijk gemaakt wat ik kon verwachten. Op de dag zelf mij gemeld, besproken wat ik graag wilde en wat voor mij belangrijk was. En rustig kunnen wachten met een goede wifi. Ik kon horen dat mijn audi flink op zijn donder kreeg en goed ingesteld werd. Bij de terugrit naar Rotterdam met een grote glimlach terug gereden. Auto heeft veel meer koppel maar misschien nog belangrijker de auto rijdt veel soepeler en de dsg bak schakelt beter na de afstelling. Ook voor de veiligheid is het fijn, is iemand gevaarlijk aan het doen dan gauw er lachend voorbij!

Duncan, Rotterdam
Ezra over Vagtechniek 07-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Hell yeh wow a7 3.0 tfsi

Naar een advies van mijn tandarts die ook een zelfde A7 reed ben ik getrickerd om mij auto ook een tuning gegeven zo overtuigend was die. Had slechte ervaring met mijn vorig Audi die met opgeblazen motor kwam te staan. Naar veel over gelezen te hebben bleek dit de best manier te zijn om je motor en bak af te tunen. Mijn collega ging mij weekje of 3 voor met zijn sq5 en die was al door een ander getuned maar niet naar tevredenheid en toe die terug kwam WOW wat een andere auto was dat geworden niet normaal wat een power. Deze week was ik aan de beurt kwam eerst dag te vroeg hoezo wilde graag haha. Nou volgende dag terug en was aan de beurt super moderne garage opzet met luxe wachtruimte . Naar een paar uur was die klaar stage plus en bak stage 2 gedaan Van 333 pk naar 450 pk gegaan en koppel werd 524 niet normaal meer Zo heb ik eigenlijk een totaal andere auto gekregen dus niet allen power maar ook een nieuwe rij ervaring wow thanks mannnen van VAG techniek.

Ezra, Nieuwegein
Gijs over Vagtechniek 07-01-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Mooi bedrijf met goed service

Na wat mail verkeer een afspraak gemaakt bij VAGTECHNIEK om mijn ‘17 Skoda Octavia 1.6tdi DSG te laten chippen. Ze gaven mij het advies om voor de stage 1 chip te gaan icm met een DSG stage 2. Voor mij de eerste keer dat ik een auto liet chippen. De auto reed af fabriek al goed alleen de 1 slaat deze eigenlijk over en de koppeling slipt in de 2. Hierdoor slijten de platen een heel stuk sneller. Buiten dat deze aanpassing leuk is, is het ook beter voor je portemonnee. Goed geholpen door VAGTECHNIEK, vriendelijke medewerkers die tijd vrij maken voor een praatje.

Gijs, Nijmegen
Tom over Vagtechniek 04-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Wederom perfect!

Na een eerder bezoek, een aantal jaren geleden, wederom met mijn nieuwe auto naar Nuenen afgereisd. Dit maal voor een stage 2 chip- en DSG tuning. Ook meteen een Haldex service laten uitvoeren aan mijn Golf 7 R. Men had op voorhand al aangeven dat dit een hele dag in beslag zou nemen. Dit was echter geen straf aangezien Vagtechniek een zeer nette en rijk uitgeruste wachtkamer heeft met goede koffie. Na een uur kwam een medewerker aangeven dat mijn auto al was ge-chiptuned en dat er waarschijnlijk qua performance niet veel meer uit te halen was. In feite gaf hij aan dat ik niet te hoge verwachtingen moest hebben m.b.t. het extra vermogen. Dit was bij mij bekend. Echter niet bekend was het bedrijf welke deze chiptuning had uitgevoerd. Ik heb toen aangegeven dat dit de reden was om naar Vagtechniek te komen. En dit bleek geen slechte keuze, want deze chiptuning was schijnbaar zeer slecht voor mijn auto. Ook was er geen stage 2 DSG tuning uitgevoerd. Dit heeft Vagtechniek wel uitgevoerd. De auto schakelt en rijd aanzienlijk beter. Nadat de auto klaar was, werd mij ook nog aangegeven dat er nog een storing aanwezig was in de auto welke zij op dat moment niet konden oplossen. Mij werd wel geadviseerd dit z.s.m. op te lossen. Als bewijs kreeg in nog een papier met de juiste foutcodes mee. Wel puntje van kritiek, het activeren van de pops-and-bangs is naar mijn mening €100 een te hoge prijs voor het minimale effect dat dit geeft. Wel had ik van tevoren gevraagd dit niet te luid te doen. Echter nu is er nauwelijks verschil. Wel iedereen die ik ken met een VAG auto adviseer ik absoluut naar Vagtechniek te gaan. Al met al met 410 pk en 510 NM ben ik wederom zeer tevreden!!!

Tom, Eijsden
Barend over Vagtechniek 02-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel en vakkundig!

Na heel lang twijfelen of ik wel of niet mijn auto wilden laten chippen na slechte ervaring bij een ander bedrijf toch gekozen om contact op te nemen met VAGTECHNIEK. Aan de telefoon kreeg ik duidelijke uitleg en advies. Eerlijk werd mij verteld dat het voor mijn auto weinig meer waarde had om de auto op ze testbank af te laten stellen. Aan de hand van dit advies heb ik gekozen voor stage 1 motor tunning en stage 2 DSG tunning. Dit is naar verwachting uit gevoerd, duidelijk verschil in het motor vermogen maar vooral ook hoe rustig en fijn de automaat nu schakeld heeft mij erg verbaast. Van 1 ding heb ik wel spijt en dat is dat ik het niet veel eerder heb laten uit voeren bij VAGTECHNIEK hier weten ze echt wat ze doen!

Barend, Rotterdam
Luuk over Vagtechniek 02-01-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Wederom uitstekend

Eerder hier mijn A3 (stage 1 en DSG 2) laten tunen en nu de Q3. Deze keer gekozen voor stage 1+ & DSG 2. Resultaat hoger dan verwacht, gaat van 150 pk naar 204 pk en koppel van 250Nm naar 354Nm. Helemaal heerlijk. Een rit van 300 km, maar zeker op de terugweg een klein feestje. Het kost een paar centen, maar zeer de moeite waard.

Luuk, Nieuw Vennep
frans janssen over Vagtechniek 30-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer goed bedrijf !

Pas een Audi A3 TFSI laten chippen bij VAG. Zeer goed en betrouwbaar bedrijf. Medewerkers die je te woord staan voor en na de tuning met duidelijke uitleg over hoe en wat. Zeer mooie werkplaats en alles ziet er gelikt uit. Boven zeer mooie grote wachtruimte met koffie enz enz. Mijn nieuwe caddy komt volgende week binnen en de afspraak voor die te laten chippen is al gemaakt. Kortom VAG Techniek zeer aan te bevelen.

frans janssen, Puth
Robert over Vagtechniek 30-12-2021
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel bedrijf en het eindresultaat van de tuning is erg goed!

Eerder deze maand mijn Audi Q7 3.0 TFSI laten tunen (stage 1+) plus een tuning van de Tiptronic bak. Deze combinatie werd vooraf geadviseerd toen ik telefonisch contact opnam en al mijn vragen uitgebreid beantwoord werden. Dat gaf meteen al een goed gevoel. Vervolgens de afspraak ingepland. Ik kan na 2 weken al terecht. Fijne ontvangst en kon de hele ochtend gebruik maken van de luxe wachtruimte. Heb daar prima kunnen werken (zelfs nog een Teams meeting 🙂 terwijl ondertussen mijn auto onder handen genomen werd. De koffie was heerlijk. Rond het middaguur was mijn auto gereed. Hij rijdt nu nóg fijner en is uiteraard ook flink krachtiger geworden. Ik had een paar dagen later nog wat vragen en ben toen netjes terug gebeld om deze door te nemen. Al met al gewoon een goede ervaring. Bij een volgende auto zou ik zonder twijfel weer naar Vagtechniek gaan. Ga zo door! Achteraf trouwens nog 1 tip meegegeven: Ik miste de interactie met degene die mijn auto getuned heeft om de resultaten door te nemen. Ik heb echter vernomen dat dit pre-corona wel gedaan werd. Begrijpelijk dat dit nu kan i.v.m. de geldende maatregelen.

Robert, Huissen
Joris over Vagtechniek 30-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Nemen uitgebreid de tijd voor chiptuning

Gister bij Vagtechniek in Nuenen geweest om mijn Audi A3 8V (122p) stage 1+ te laten chiptunen. Er is uitgebreid te tijd genomen om mijn auto af te stellen op de rollerbank. Het verschil in vermogen en koppel is duidelijk merkbaar! Boven konden wij wachten in de fijne wachtruimte met uitzicht op de werkplaats en prima koffie. Vagtechniek is zeker een aanrader!

Joris, Bakker
Mijke over Vagtechniek 30-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Fijn bedrijf waar ik zeker terug kom met een volgende auto!

Via via kreeg ik te horen van vagtechniek. De uitleg en service was erg duidelijk van wat er gedaan was met mijn BMW. Na de chiptunning, zat er aardig wat power in en rijd hij erg goed op de weg.

Mijke, Heiloo
Ricardo over Vagtechniek 29-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zorgvuldig en zeer netjes

Ik heb bij VAGtechniek mijn Seat Leon laten chiptunen. Stage 1+ met een rollerbank-afstelling. De monteurs gaan netjes om met de auto zelf en hebben keurig gereedschap om hun werk mee te doen. Het resultaat liet ook wel blijken, de heren weten wat ze doen met de auto. De zaak en werkplaats was ook erg netjes, net zoals de wachtruimte. Als de auto klaar is wordt je netjes geroepen en wordt alles afgehandeld. Door de goeie black friday aanbieding was de prijs ook meegevallen. Zeker als je kijkt wat je er voor terugkrijgt, is het geld het zeker waard. Ik zou nogmaals terugkomen bij Vagtechniek, en zou ze ook aanbevelen aan andere Seat-rijders

Ricardo, Sint-Willebrord
Frans Pouwels over Vagtechniek 29-12-2021
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Auto reed al goed…..maar nu top.

Lang getwijfeld om mijn auto (Leon 1.4 tsi act 150 pk) te laten tunen,maar toen ik laatst voor een beurt van mijn auto daar was hoorde ik in die prachtige wachtruimte allerlei positieve verhalen van klanten die hun auto’s al vaker hadden laten tunen daar.Dus meteen een afspraak gemaakt,dit kon al een week later. Zooo geen spijt…hij reed al fijn maar nu zijn het puntjes op de i, zo veel soepeler….pk’s is mooi meegenomen …maar dat koppel TOP….. Topbedrijf….zeer professioneel. Bij de volgende auto geen twijfel meer!!.

Frans Pouwels, Eindhoven
Ruben over Vagtechniek 28-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Professioneel bedrijf!

Bij binnenkomst krijg je meteen het gevoel dat je wagen in goede handen is van dit betrouwbaar en professioneel bedrijf. Verder als je vragen hebt, hoor je dat de mensen weten waar ze over praten en dat ze er met passie aan werken! Ook voor een werkplaats ziet het er stralend en georganiseerd uit! Ben zeer tevreden met die tuning en heb er geen elke moment spijt van! Ook de nazorg die ze meegeven is fijn. Mocht je na de tuning nog iets van vragen hebben kan je altijd weer bij ze terecht! Echt een top bedrijf!

Ruben, Maarheeze
Remco over Vagtechniek 27-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Vakkundig en zeer net bedrijf

Vandaag mijn auto laten chiptunen, bij dit zeer vakkundige en specialistisch bedrijf. Personeel weet waar ze over praten en geven vakkundig en juist advies. Werken met passie voor het vak aan je auto.

Remco, Everdingen
Axel alblas over Vagtechniek 25-12-2021
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Nette en proffesionele tuning en service.

Wij zijn met een q3 2.0 tfsi op bezoek geweest voor tuning stage 1 en zijn hier erg tevreden over. Afspraak gemaakt na meer info over de gang van zaken en evt technishe risico’s. Omdat de 2.0 gedownsized is dus geen probleem. Nette garage en bij tunen bleek de koppeling slecht waarbij netjes gevraagd is de tuning te laten of de oude software terug te zetten. Ook een extra document meegekregen voor constatering van de slechte koppeling. Zeer proffesioneel en netjes afgehandeld.

Axel alblas, Kaag
Margreet Beenen over Vagtechniek 24-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Prachtig

Zeer nette garage, vriendelijk en betrokken personeel, erg chique wachtruimte. Zo clean, het lijkt wel een enorme operatiekamer. Vanuit de wachtruimte kun je de “chirurg” op zijn vingers kijken. Pas op voor de bank in de wachtruimte! Als je er in gaat zitten zou je in slaap kunnen vallen 😉 Van Oss VW Golf 6 Plus

Margreet Beenen, Oss
Dave over Vagtechniek 22-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Eerlijkheid met kwaliteit

Veel goede reviews gehoord maar ook in verhouding betaalbaar. Hier wordt niet gegooid met hoeveel pk je wel niet krijgt maar vooral degelijk en betrouwbaarheid met extra vermogen /koppel voor meer rijplezier. Ik heb meer dan 2 uur gereden om er te komen maar zou het zo weer doen met mijn volgende auto…. Echt een professioneel bedrijf!

Dave , Enschede
David over Vagtechniek 20-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Audi A4 rijdt nu 10x beter

Bij Vagtechniek langs geweest voor het chippen van mijn Audi A4 Avant (Stage 1), na het doen van verschillende checks bleek dat de turbo van mijn auto niet goed meer was. Daarnaast bleek mijn auto al eerder te zijn getuned, maar volgens Vagtechniek was dit een hele slechte tuning, die niet goed was voor de auto. Ik werd hier direct over geïnformeerd en kreeg een duidelijke uitleg over wat de oorzaak van het probleem was en hoe dit opgelost kon worden. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om op een later moment de turbo te laten vervangen, de auto terug te laten zetten naar de originele software en alsnog ook een stage 1 chiptuning te doen. Hier heb ik absoluut geen spijt van want de auto rijdt vele malen beter. Gezien de hele gang van zaken en de prettige manier van communiceren zal ik hier voortaan ook naar toe gaan voor het reguliere onderhoud aan mijn auto.

David, Vleuten
P.D. Vlietland over Vagtechniek 17-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Met Duitse auto naar Nederland voor Tuning

na een tijd speuren in Duitsland voor een goede tuner kom je toch in nederland terecht met een duitse wagen ! ik vind jullie een top garage en de tuning bevalt uitstekend ! VAKWERK en BEDANKT !!!!!

P.D. Vlietland, PRISDORF 25497 DUITSLAND
Alexander over Vagtechniek 14-12-2021
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer professioneel en goed resultaat!

Na onderzoek uitgekomen bij VAG voor mijn Volkswagen Tiguan. Gekozen voor de tuning via de rollenbank en het resultaat is geweldig. Het geeft mijn auto net meer vermogen en rijdt daardoor ook rustiger. Vanaf het eerste contact tot het eindresultaat was de service erg goed. Wat mij betreft een absolute aanrader!

Alexander, Amersfoort
«Pagina 2 van 50»