SPECIALITEITENtitle_image
SPECIALITEITENtitle_image

Hier vindt u werkzaamheden die wij vaak doen en daarom voor een vaste pakketprijs kunnen aanbieden.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie vul dan aub dit formulier in of bel ons:
  Originele Cruise-control inbouw

  In nagenoeg alle VAG-auto’s vanaf ca bouwjaar 2000 tot heden kan een originele cruise-control ingebouwd worden. Met een originele cruise-control gaat u comfortabel op weg en voegt u waarde toe aan de auto. De inbouw van een originele cruise-control door Vagtechniek verschilt qua aansluiten en werking niet van een af-fabriek systeem. De inbouw kan afhankelijk per type auto al vanaf 179,- euro incl btw gedaan worden, maar kunnen oplopen voor modellen waar geen voorbereiding aanwezig is.

  Walnut Blasting

  Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. Dit staat ook bekend als walnutblasting, walnootstralen, of inlaatreiniging via straalmethode.

  Dit kan de volgende problemen voorkomen en oplossen:

  • Verminderd motorvermogen
  • Motorstoringen
  • Slecht stationair draaien
  • Schokken / inhouden bij rustig accelereren

  Vervanging stuurkolomvergrendeling Passat 3C

  Bij de Volkswagen Passat 3C met name uit de jaren 2006-2011 gaat vaak de stuurkolomvergrendelingsmodule kapot, vervangen is niet eenvoudig omdat deze module onderdeel uitmaakt van het startblokkeringssysteem van de auto. Vagtechniek is een van de weinige niet-dealerbedrijven dat deze module kan vervangen en inleren. Kosten voor de reparatie compleet met inleren zijn 299,- euro incl btw.

  Ombouw balansas 2.0 TDI naar conventionele oliepomp

  Voorkom oliedrukproblemen en motorschade door het verwijderen van de balansasmodule en deze te vervangen door een conventionele oliepomp.

  Vervangen drijfstanglagers 1.9 TDI BLS motorcode

  De af-fabriek ingebouwde drijfstanglagers van de 1.9 TDI met motorcode BLS zijn berucht om slechte kwaliteit en kunnen vastlopen met als gevolg flinke motorschade. Wij adviseren deze lagers preventief te vervangen, eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt.

  Beoordeel ons!

  Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden? Neem dan contact met ons op.

  Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaring achter te laten!

  Beoordeling klant

  arrow leftarrow right
  Wat klanten zeggentitle_image
  arrow leftarrow right