Porsche chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen
Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag

Porsche heeft veel populaire modellen op de markt gebracht in Nederland. Het chiptunen van diverse Porsche modellen komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor Porsche. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Porsche meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Wilt u uw Porsche laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Porsche modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.

Porsche laten chiptunen

Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het chip tunen van uw Porsche 911 , Boxster , Cayenne, Cayman , Macan, Panamera maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles maar maken we voor ieder Porsche model individuele tuningssoftware. We gaan uw auto elektronisch aanpassen waardoor de motor van uw Porsche betere prestaties levert. Door de computer welke de motor aanstuurt te her programmeren, zal het rijgedrag enorm verbeteren en dus het rijplezier met uw auto toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Dan is er nog Stage 2 chiptuning waar we op maat software maken voor een aangepast motor, denk hierbij aan een andere downpipe en/of luchtfilter. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. De vakmensen van Vagtechniek beschikken over de specialistische kennis die nodig is om een auto veilig te laten chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.

De modellen

Er zijn diverse modellen van Porsche. Wij voeren chiptuning uit bij de modellen 911 , Boxster , Cayenne, Cayman , Macan, Panamera. Per Porsche model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen. Bij de Porsche Chiptuning pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om alvast te kijken welke mogelijkheden er op het gebied van chiptuning liggen. Bij veel modellen bieden we een betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen aan via een stage1, stage1+ en stage2 tuningen, bij sommige oudere Porsche modellen gaat het enkel via een stage1 chiptuning. Hier vindt u ook de prijzen voor het chiptunen van uw Porsche model door Vagtechniek.