Garantietitle_image
BOVAG garantietitle_image

Wij zijn BOVAG aangesloten, en dat is uniek voor een bedrijf wat zich met chiptuning en software-oplossingen bezig houdt. Heeft u onverhoopt een probleem met de auto, neem dan contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent en blijft en zullen u daarom altijd helpen met een vraag of probleem.

 

BOVAG-garantie is van toepassing op alle ingrepen die wij aan de auto doen.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie vul dan aub dit formulier in of bel ons:
  Softwaregarantie

  Softwaregarantie is een term die veel gebruikt wordt, maar wat wordt hier nu mee bedoeld? Immers software is niet tastbaar en vergaat of verandert niet. Bij Vagtechniek krijgt u 5 jaar softwaregarantie op alle chiptuning stages, fabrieksupdates en andere software-oplossingen. Hieronder vallen de volgende zaken:

  • Storingsvrije werking van chiptuning en andere software-oplossingen

  • Terugplaatsen van chiptuning na een dealerupdate tegen gereduceerd tarief *

  • Origineel maken van de motorsoftware bij bv een dealerbezoek of verkoop van de auto tegen gereduceerd tarief *

  * € 45,- per handeling

   

  Fabrieksgarantie

  Valt uw auto onder fabrieksgarantie dan is het raadzaam de volgende zaken in acht te nemen:

  • Een dealer kan zien dat een auto niet beschikt over de originele software. Dit geldt voor chiptuning maar ook voor een fabrieksupdate of andere software-oplossing.

  • Wilt u het risico zo klein mogelijk maken dat een dealer een chiptuning, fabrieksupdate of andere software-aanpassing detecteert, dan raden we aan de auto tijdens een dealerbezoek origineel te laten maken.

  • Let op! Vagtechniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wanneer een dealer toch een chiptuning opmerkt en hierdoor (fabrieks)garantie afwijst, ook bij origineel gemaakte software.

  (Garantie is niet overdraagbaar van eigenaar)