Volkswagen chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen

Volkswagen heeft veel populaire modellen op de markt gebracht in Nederland. Het chiptunen van diverse Volkswagen modellen komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor Volkswagen. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Volkswagen meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Wilt u uw Volkswagen laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Volkswagen modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.

Volkswagen laten chiptunen

Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het chip tunen van uw Volkswagen Amarok, Arteon, Beetle, Bora, Caddy, CC, Crafter, Eos, Golf, Golf Plus, Golf Sportsvan, Jetta, Passat, Passat CC, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace, Touareg, Touran, Transporter – Multivan, Up! maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles maar maken we voor ieder Volkswagen model individuele tuningssoftware. We gaan uw auto elektronisch aanpassen waardoor de motor van uw Volkswagen betere prestaties levert. Door de computer welke de motor aanstuurt te her programmeren, zal het rijgedrag enorm verbeteren en dus het rijplezier met uw auto toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Dan is er nog Stage 2 chiptuning waar we op maat software maken voor een aangepast motor, denk hierbij aan een andere downpipe en/of luchtfilter. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. De vakmensen van Vagtechniek beschikken over de specialistische kennis die nodig is om een auto veilig te laten chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.

De modellen

Er zijn diverse modellen van Volkswagen. Wij voeren chiptuning uit bij de modellen Amarok, Arteon, Beetle, Bora, Caddy, CC, Crafter, Eos, Golf, Golf Plus, Golf Sportsvan, Jetta, Passat, Passat CC, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace, Touareg, Touran, Transporter – Multivan, Up!. Per Volkswagen model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen. Bij de Volkswagen Chiptuning pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om alvast te kijken welke mogelijkheden er op het gebied van chiptuning liggen. Bij veel modellen bieden we een betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen aan via een stage1, stage1+ en stage2 tuningen, bij sommige oudere Volkswagen modellen gaat het enkel via een stage1 chiptuning. Hier vindt u ook de prijzen voor het chiptunen van uw Volkswagen model door Vagtechniek.