sfbrandvolkswagen
Volkswagen Passat chiptuningtitle_image
3BG
3BG (2001 – 2005)Alle uitvoeringen
3C
3C (2005 – 2010)Alle uitvoeringen
3AA
3AA (2010 – 2014)Alle uitvoeringen
B8
B8 (2014 – 2018)Alle uitvoeringen
B8 Facelift
B8 Facelift (2019 – Heden)Alle uitvoeringen

De Volkswagen Passat behoort tot een van de populairste auto’s in dit segment in Nederland. Het chiptunen van diverse Volkswagen modellen komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor Volkswagen Passat. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Volkswagen Passat meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Wilt u uw Volkswagen Passat laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Volkswagen modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u uw auto kunt laten chippen.

Volkswagen Passat laten chiptunen

Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het chip tunen van uw Volkswagen Passat 3BG, 3C, 3AA, B8, B8 Facelift maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles maar maken we voor ieder Volkswagen model individuele tuningssoftware. Dit kunnen wij dankzij geschoold deskundig personeel, welke veel tijd en energie in onderzoek en research steken. We gaan uw auto elektronisch opvoeren waardoor de motor van uw Volkswagen betere prestaties kan leveren. Door de computer welke de motor aanstuurt te her programmeren, zal het rijplezier met uw auto toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Dan is er nog Stage 2 chiptuning waar we op maat software maken voor een aangepast motor. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. De vakmensen van Vagtechniek beschikken over de specialistische kennis die nodig is om een auto veilig te laten chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.

De modellen

Er zijn diverse uitvoeringen van de Volkswagen Passat. Wij voeren chiptuning uit bij de modellen die vanaf ongeveer 2000 en in de jaren daarna op de markt zijn gekomen zoals de Passat 3BG, 3C, 3AA, B8, B8 Facelift. Per Volkswagen model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen. Bij de Volkswagen Chiptuning pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om alvast te kijken welke mogelijkheden er op het gebied van chiptuning liggen. Bij veel modellen bieden we een betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen aan via een stage1, stage1+ en stage2 tuningen, bij sommige oudere Volkswagen modellen gaat het enkel via een stage1 chiptuning. Hier vindt u ook de prijzen voor het chiptunen van uw Volkswagen model door Vagtechniek.