Volkswagen Touran chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen
1T
1T (2003 – 2006)Alle uitvoeringen
1T2
1T2 (2006 – 2009)Alle uitvoeringen
1T3
1T3 (2010 – 2015)Alle uitvoeringen
5T
5T (2015 – Heden)Alle uitvoeringen
Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag

De Volkswagen Touran behoort tot een van de populairste auto’s in dit segment in Nederland. Het chiptunen van diverse Volkswagen modellen komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor Volkswagen Touran. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Volkswagen Touran meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Wilt u uw Volkswagen Touran laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Volkswagen modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u uw auto kunt laten chippen.

Volkswagen Touran laten chiptunen

Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het chip tunen van uw Volkswagen Touran 1T, 1T2, 1T3, 5T maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles maar maken we voor ieder Volkswagen model individuele tuningssoftware. Dit kunnen wij dankzij geschoold deskundig personeel, welke veel tijd en energie in onderzoek en research steken. We gaan uw auto elektronisch opvoeren waardoor de motor van uw Volkswagen betere prestaties kan leveren. Door de computer welke de motor aanstuurt te her programmeren, zal het rijplezier met uw auto toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Dan is er nog Stage 2 chiptuning waar we op maat software maken voor een aangepast motor. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. De vakmensen van Vagtechniek beschikken over de specialistische kennis die nodig is om een auto veilig te laten chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.

De modellen

Er zijn diverse uitvoeringen van de Volkswagen Touran. Wij voeren chiptuning uit bij de modellen die vanaf ongeveer 2000 en in de jaren daarna op de markt zijn gekomen zoals de Touran 1T, 1T2, 1T3, 5T. Per Volkswagen model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen. Bij de Volkswagen Chiptuning pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om alvast te kijken welke mogelijkheden er op het gebied van chiptuning liggen. Bij veel modellen bieden we een betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen aan via een stage1, stage1+ en stage2 tuningen, bij sommige oudere Volkswagen modellen gaat het enkel via een stage1 chiptuning. Hier vindt u ook de prijzen voor het chiptunen van uw Volkswagen model door Vagtechniek.