Vagtechniek

Chiptuning MINI bij Vagtechniek

Wilt u uw MINI graag laten chippen door een professional? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres! Bij Vagtechniek hebben we jarenlange ervaring op het gebied MINI chiptuning op diverse modellen van MINI. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw MINI meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Daarnaast zorgt MINI tuning er ook voor dat de motor van uw MINI efficiënter en zuiniger gaat werken. Laat uw MINI chiptunen bij Vagtechniek en u zult gegarandeerd meer rijplezier beleven met uw MINI!

 

MINI tuning op maat gemaakt

Wij zijn één van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het tunen van uw MINI maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles, maar maken we voor ieder MINI model een individuele tuningssoftware. Door de software van uw MINI helemaal aan te passen, kan er meer vermogen uit de motor gehaald worden. Hierdoor zal er een prestatieverbetering zijn, dit komt onder andere door de chips in een ECU (Electronic Control Unit) die zo worden ingesteld dat uw motor optimaal kan presteren. Door de computer – welke de motor aanstuurt – te herprogrammeren, zal het rijgedrag enorm verbeteren en dus het rijplezier in uw MINI toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 MINI chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij Stage 1+ MINI chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Daarnaast is er ook nog Stage 2 MINI chiptuning mogelijk, hier maken we een software op maat voor een aangepaste motor, denk hierbij aan een andere downpipe en/of luchtfilter. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. Onze technische specialisten zullen ervoor zorgen dat de motor van uw MINI nog betere prestaties kan leveren.

Garantie op chiptuning MINI

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren garage die uw MINI kan tunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de chiptuning van uw MINI en wij kunnen u verzekeren van kwaliteit. Uw MINI wordt getuned door onze software engineers en technische specialisten. Zij zorgen ervoor dat de motor van uw MINI betere zal gaan presteren en ongetwijfeld meer rijplezier zult beleven. Bij VAG techniek geven wij u 5 jaar softwaregarantie en daarnaast ook BOVAG garantie. Ook op de door ons geleverde hardware en onderdelen geven wij 1 jaar garantie. Chiptuning MINI bij Vagtechniek? Neem contact met ons op en we plannen direct een afspraak!