Vagtechniek

VW Golf 6 tuning | Vagtechniek

Ook al is de Volkswagen Golf 6 al een ouder model, toch blijft deze erg populair en ook wordt deze auto veel als occasion aangeboden. De VW Golf 6 is dan ook een auto die prima jaren mee kan en ook zijn waarde en kwaliteit lang behoudt. Wilt u toch meer uit uw Golf 6 halen, dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten chiptunen. Bij het tunen van uw auto wordt de software aangepast en verbeterd, hierdoor krijgt de auto meer trekkracht en souplesse. U zult hierdoor meer rijcomfort ervaren en ook kan de auto er zuiniger door gaan rijden.

 

Wilt u uw Volkswagen Golf 6 laten chiptunen om zo meer uit uw auto te halen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen diverse Volkswagenmodellen chiptunen, waaronder de VW Golf 6. U kunt uw auto bij ons langsbrengen in de garage en wij zullen deze voorzien van een professionele en kwalitatieve chiptuning.

 

Volkswagen Golf 6 meer vermogen geven

Veel Volkswagenmodellen kunnen worden voorzien van een chiptuning om zo meer uit de auto te kunnen halen, dit geldt ook voor de VW Golf 6. Bij Vagtechniek kunnen wij uw auto een mooie voorsprong geven met een professionele chiptuning. Bij de tuning van de Volkswagen Golf 6 wordt de motor op een specialistische manier afgesteld. Dit gebeurt door de computer, welke de motor aanstuurt, te herprogrammeren. Hierdoor wordt het koppel en vermogen flink verhoogd en zo kunt u meer uit uw auto halen. Na de tuning van uw VW Golf 6 kunt u tot maar liefst 25% meer vermogen verwachten, dit zorgt voor krachtigere prestaties van de auto. Ook kunt u tot 30% meer trekkracht ervaren, dit komt ook doordat de koppel toeneemt na een chiptuning. Daarnaast is het ook mogelijk om tot ongeveer 5% te besparen op de brandstof, dit geldt alleen bij het aanhouden van dezelfde rijstijl. U kunt met een chiptuning ook hogere topsnelheden bereiken met uw Golf 6. Allemaal verbeteringen die ervoor zorgen dat u meer rijplezier zult beleven.

 

Diverse Volkswagenmodellen vakkundig laten chiptunen

Vagtechniek is een professionele garage met ervaren vakmensen die uw auto kunnen chiptunen. Door het laten chiptunen van uw auto kunt u meer uit uw auto halen en zult u ook meer rijcomfort ervaren. U kunt bij ons terecht met verschillende soorten auto’s, zo kunnen we diverse Volkswagenmodellen chiptunen, waaronder de Golf 6. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en of uw auto ook te chiptunen is? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder. U kunt ook direct een afspraak bij ons maken, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen!