Volkswagen Golf 6 chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen
Volkswagen Golf 6 1.4 TSI 122pk
  • 6
  • 6
  • 6
VermogenKoppelPrijs
Standaard122pk200Nm
Stage 1145pk250NmVraag nu jouw netto prijs op!
Stage 1+150pk260NmVraag nu jouw netto prijs op!
Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag

Minimale waardes
De waardes die wij opgeven zijn minimale waardes, deze worden dus altijd behaald. In de praktijk zal het nieuwe vermogen en koppel meestal wat hoger zijn. Er zijn veel bedrijven die met maximale waardes adverteren, maar ze in de praktijk vaak niet halen. Wij hebben bewust deze keuze gemaakt, omdat elke auto anders is en iets anders kan presteren, zo wordt teleurstelling voorkomen.

Brandstofbesparing
Door middel van chiptuning wordt de motor over algemeen zo’n 5 tot wel 10 procent zuiniger. Het is wel van belang dat dezelfde rijstijl, als voor de chiptuning, toegepast wordt. Vaak is het zo dat wanneer de motor extra vermogen kan leveren, het aanlokkelijk is dit ook te gebruiken. Hierbij is het van belang te weten dat, wanneer een motor meer vermogen levert, er ook meer brandstof ingespoten wordt. Wanneer het extra vermogen dus gebruikt wordt, kost het juist meer brandstof in plaats van minder. Past u wel dezelfde rijstijl toe als voor de chiptuning, dan kan er met chiptuning zuiniger gereden worden.


Stage 1Betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen
Werkwijze Chiptuning Stage 1

De stage1 chiptuning is een op de rollenbank ontwikkelde veilige chiptuning welke het motorvermogen verhoogd naar de opgegeven waardes. Deze vorm van tuning is extra voorzichtig waardoor deze geschikt is voor elke auto mits deze technisch in orde is. Een wat oudere auto of hogere kilometerstand is geen probleem.

Lees verder over stage 1 chiptuning


Stage 1+Beste prestatie door afstelling op de rollenbank

Werkwijze Chiptuning Stage 1+

Bij een stage1+ chiptuning wordt uw auto afgesteld op onze Superflow vermogenstestbank. Dit heeft enkele voordelen. Ten eerste krijgt u een vermogensuitdraai mee met daarop het koppel en vermogen voor en na de chiptuning. Op de vermogensbank is het mogelijk het koppelverloop zo goed mogelijk af te stellen, uiteraard wel binnen de technische mogelijkheden. Door deze maatafstelling is het mogelijk hogere waardes te realiseren dan de stage1 software waarbij we uiteraard binnen de veilige limieten blijven. Bij benzine auto’s dient er voor de stage1+ chiptuning gebruik gemaakt te worden van RON 98 brandstof om de opgegeven waardes te halen.

Lees verder over stage 1+ chiptuning


HardwareWil jij meer vermogen en geluid? Kijk eens bij deze hardwarematige aanpassingen!

Pipercross inlegfilter

Maak nu gebruik van de Pipercross inlegfilter actie!

 

Het Pipercross high-flow inlegfilter is een goedkope en veilige manier om je motor beter te laten ademen. Het filter vervangt het af-fabriek papier filter met een verbeterde high-flow filter. De pasvorm en kwaliteit is gelijkwaardig aan het af-fabriek geplaatste onderdeel.

 

 

Van € 109,- voor € 79,- incl montage en BTW
Artikelnummer:PPCINL

Werkwijze Chiptuning Hardware

Met deze hardware upgrades maak je je chiptuning net even dat beetje meer compleet. Om deze te bestellen zodat deze klaar ligt ten tijde van de afspraak voor de chiptuning, geef dit aub aan tijdens het maken van de afspraak. Alle prijzen zijn incl BTW en incl montage.

Volkswagen Golf 6 1.4 TSI 122pk laten chiptunen

De Volkswagen Golf 6 is een veel voorkomende auto in Nederland en hier wordt vaak een chiptunen op uitgevoerd. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Volkswagen Golf 6 1.4 TSI 122pk . Lees meer>

Door de software te optimaliseren in het motormanagement is het mogelijk om uw Volkswagen Golf 6 1.4 TSI 122pk meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden. Op deze pagina staan de exacte mogelijkheden, waardes en prijzen van de chiptuning.

Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

Wij bieden chiptuning aan voor de Volkswagen Golf 6 met een 1.4 TSI 122pk motor. Op deze pagina staan de verschillende stages waarnaar de auto getuned kan worden.

Wilt u uw Volkswagen Golf 6 laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Volkswagen Golf modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag