Vagtechniek

Milltek

Vagtechniek is officieel Milltek Sport dealer en levert het volledige programma aan downpipes, catback systemen en accessoires.

 

Voor een prijsopgave, vul aub het formulier aan de rechter zijde in. Klik op het Milltek-logo om naar de catalogus te gaan.

 

Catback

Catback-systemen zijn - zoals de naam al suggereerd - uitlaatsstemen welke vanaf de katalysator worden vervangen door een Milltek exemplaar. Deze bestaan uit een middendemper of -vervanger, en een of meerdere einddemper(s) afhankelijk van het type auto. Voor het uitkiezen van een catbacksysteem voor je auto heb je verschillende keuzemogelijkheden:

 

 • Eindsierstukken
  Milltek levert divers eindstukken om de look van de uitlaat te personaliseren. Hieronder vind je een overzicht en het prijsverschil. Let wel op want niet alle eindstukjes zijn leverbaar in combinatie met alle systemen. Kijk hiervoor in de Milltek-catalogus.

   

  Gepolijst rond

  Geen meerprijs

  Gepolijst ovaal

  Meerprijs per 2 € 70,-

  Cerakote rond

  Geen meerprijs

  Cerakote ovaal

  Meerprijs per 2 € 145,-

  Titanium rond

  Meerprijs per 2 € 145,-

   

 • Resonated of Non-resonated
  Je hebt een stillere en luidere variant van de Milltek catback systemen. De stillere (non-resonated) versie beschikt over een middendemper, terwijl de luidere versie (resonated) een vervangingspijp heeft in plaats van de originele middendemper. De non-resonated is duurder omdat hier meer en duurder materiaal voor nodig is. Voor een exacte prijsopgave vul aub het formulier in.
   
 • Met of zonder kleppensturing
  Sommige auto's zijn voorzien van kleppen in de uitlaat welke het geluid kunnen beinvloeden. Milltek levert systemen waarbij deze kleppen behouden blijven, maar een goedkopere variant is deze kleppen laten vervallen.


Downpipes

Milltek levert downpipes met en zonder race- of sportkat.

 

Downpipe met de-cat

Het voordeel van een downpipe zonder katalysator (ook wel decat downpipe genoemd) is dat deze maximaal vermogenswinst geeft. Nadeel is dat de auto hiermee niet door de APK komt vanwege te hoge uitstoot.

 

 

Downpipe met hi-flow sportkat

Een downpipe met race- of sportkat heeft als voordeel dat deze voor de APK niet gedemonteerd hoeft te worden. Nadeel is dat deze flink duurder zijn, maar ook iets minder performance leveren dan een downpipe zonder katalysator.

 

 

Voor een specifieke prijsopgave voor uw auto, vul aub het formulier in.