Vagtechniek

Chiptuning in de omgeving van Eindhoven

Vagtechniek is het garagebedrijf dat gespecialiseerd is in chiptuning. We zitten gevestigd in Nuenen, vlakbij Eindhoven (8,1 km rijafstand). Door uw voertuig te laten chiptunen haalt u de beste prestaties uit de motor van uw Seat, Audi, Skoda of Volkswagen. Door aanpassingen door te voeren in de managementsoftware van uw motor kunnen de vakkundige chiptuning specialisten van Vagtechniek een aantal verbeteringen aanbrengen aan de motor van uw voertuig:

 

  • Het vermogen van uw motor gaat omhoog
  • De beste prestaties worden mogelijk binnen de veilige grenzen van de motor
  • Motor wordt zuiniger (Bij gelijkblijvende rijstijl)
  • Meer trekkracht
  • Meer souplesse

Het afstellen van de motor is zeer specialistisch werk. Als u wilt dat dit door een vakkundige engineer wordt gedaan, dan heten wij u graag van harte welkom bij onze garage in Nuenen (nabij Eindhoven).

Specialist in chiptuning | Vagtechniek

Wij, van Vagtechniek, zijn specialist in chiptuning van Seat, Audi, Skoda en Volkswagen voertuigen. Alle ontwikkeling van software voor de motoren doen wij in eigen huis. We maken geen gebruik van ingekochte tuningssoftware en onze engineers kunnen individuele tuningssoftware maken voor alle afzonderlijke modellen. Door aanpassingen en optimalisaties door te voeren in de software van het motormanagement is het mogelijk om meer vermogen uit de motor te halen. Gemiddeld gezien, hebben de motoren van auto’s na chiptuning door Vagtechniek 25% meer koppel- en motorvermogen. Bent u woonachtig in de omgeving van Eindhoven en wilt u uw auto ook laten chiptunen door een specialist? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen.  

Garantie

Bij Vagtechniek krijgt u 5 jaar softwaregarantie op alle fabrieksupdates, chiptuning stages en andere software-oplossingen. We zijn aangesloten bij de BOVAG en dit is uniek voor chiptuning bedrijven. De BOVAG-garantie is van toepassing op alle ingrepen die wij aan de auto doen. Als uw auto nog onder de fabrieksgarantie valt dan moet u in acht nemen dat een dealer kan zien wanneer de auto niet meer over de originele software beschikt.

 

Onze specialisatie ligt bij Volkswagen, Audi, Seat en Skoda voertuigen. Op het gebied van chiptuning zijn er mogelijkheden voor vele uitvoeringen van deze merken. Ook hebben onze technisch specialisten en monteurs veel ervaring met deze voertuigen. Onze garage zit gevestigd in Nuenen, nabij Eindhoven en op nog geen half uur rijden van de Belgische grens. U kunt niet alleen bij ons terecht voor chiptuning, maar ook voor het onderhoud van uw voertuig, APK keuringen, reparatie van motorische defecten en de diagnose en reparatie van elektronische en mechanische storingen.