Vagtechniek

Volkswagen Touareg CR7 tuning | Vagtechniek

Een auto meer trekkracht en souplesse geven? Dat is mogelijk met een chiptuning. U kunt een chiptuning uit laten voeren als u meer uit uw auto wilt halen. Hebt u een Volkswagen Touareg CR7 dan kunt u deze ook laten tunen om zo de motor meer koppel en vermogen te geven. Dit zal ervoor zorgen dat u comfortabeler zult rijden en ook kunt u hierdoor een aantal procent zuiniger gaan rijden. Vaak wordt er gekozen voor een chiptuning als er veel wordt gereden en u dus zo min mogelijk ongemak wilt ervaren tijdens een rit. Ook voor het vervoeren van een caravan of aanhanger is een chiptuning een uitstekende keuze. Na de chiptuning heeft uw VW Touareg CR7 namelijk meer trekkracht en gaat het trekken van een caravan of aanhanger dus een stuk soepeler.

 

Bent u op zoek naar een professionele garage die uw Volkswagen Touareg CR7 kan tunen? Bij Vagtechniek staan wij graag voor u klaar voor de chiptuning van diverse VW modellen, waaronder de Touareg CR7. Hoewel de CR7 een nog nieuwe uitvoering is, kunt u hier altijd meer uithalen. De fabriekswaarden van de motor zijn namelijk zo ingesteld, dat er altijd een marge overblijft, bij Vagtechniek maken we dan ook gebruik van deze marge bij de chiptuning.

 

Meer trekkracht en souplesse na tuning VW Touareg CR7

Bij Vagtechniek zit u goed voor de chiptuning van uw Volkswagen Touareg CR7. Wij voeren deze tuning uit bij uitvoeringen met een 3.0 TDI V6 CR 231pk, 3.0 TDI V6 CR 286pk en 3.0 TSI V6 340pk motor. Bij alle genoemde motoren van de Touareg CR7 bieden wij een stage1 chiptuning aan. Bij deze stage wordt de motorsoftware op de weg afgesteld, hierdoor worden de opgegeven waarden van het koppel en vermogen behaald. Na een stage1 chiptuning krijgt u altijd een proefrit om zo de verbeteringen te ervaren. Bij de meeste motoriseringen van de Volkswagen Touareg CR7 is het ook mogelijk om een stage1+ tuning uit te laten voeren. In plaats van het afstelling of de weg, wordt uw auto afgesteld op maat, dit gebeurt op onze Superflow rollenbank. Hierop wordt het vermogen zowel voor als na de tuning meten, hier krijgt u dan ook een uitdraai van mee.

 

Professionele garage met jarenlange ervaring

Onze software engineers zijn dagelijks bezig om diverse chiptuningen te ontwikkelen voor de nieuwste auto’s. Zo hebben we ook een eigen ontwikkelde tuningssoftware voor de Volkswagen Touareg CR7. U bent bij ons dan ook verzekerd van een professionele chiptunining die ervoor zorgt dat u alles uit uw Volkswagen Touareg CR7 kunt halen.

 

Naast het laten chiptunen van de VW Touareg CR7 kunt u bij ons ook terecht met andere uitvoeringen van de VW Touareg. Tevens staan wij voor u klaar voor het tunen van andere Volkswagen modellen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem gerust contact met ons op. U kunt ook direct een afspraak maken. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen, de koffie zal klaar staan!