Vagtechniek

Volkswagen Tiguan AD professioneel laten chiptunen

De Volkswagen Tiguan AD is een geüpgradede familiewagen. Deze auto beschikt over een sierlijke vormgeving en de ruimte die deze auto met zich mee brengt. Wilt u uw VW Tiguan AD zuiniger laten rijden en meer vermogen geven? Dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten chiptunen. Met een chiptuning kunt u de VW Tiguan AD eenvoudig meer trekkracht en motorvermogen geven. Bij het tunen van uw Volkswagen Tiguan AD worden er aanpassingen doorgevoerd in de motormanagementsoftware. Dit zal uw auto meer vermogen geven, zo heeft uw motor na een chiptuning ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Naast meer trekkracht en vermogen, zorgt een chiptuning er ook voor dat uw VW Tiguan AD een paar procent zuiniger gaat rijden.

 

Uw Tiguan AD meer trekkracht en vermogen geven

Wilt u graag uw Volkswagen Tiguan AD laten chiptunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het tunen van diverse Volkswagen modellen. Zo kunnen wij ook uw VW Tiguan AD veilig chiptunen. U kunt bij ons kiezen voor diverse stages chiptuning. Bij Volkswagen modellen wordt er meestal gekozen voor de stage1 chiptuning. Bij de stage1 wordt de motorsoftware afgesteld op de weg om zo de opgegeven waardes te halen van de koppel en het vermogen van de auto. Er wordt ook regelmatig gekozen voor een stage2 chiptuning, deze stage is bij vrijwel alle Volkswagen Tiguan AD varianten mogelijk. Bij deze stage wordt de auto afgesteld op onze Superflow rollenbank, dit gebeurt helemaal op maat.

 

Bij Vagtechniek bent u verzekerd van een veilige en professionele chiptuning van uw Volkswagen Tiguan AD. Wij maken alleen gebruik van eigen ontwikkelde software en werken niet met software van derden. Hierdoor kunnen wij ook 5 jaar softwaregarantie geven. Daarnaast geven wij ook nog 1 jaar garantie op door ons geleverde hardware en onderdelen.

 

Chiptuning van diverse Volkswagen modellen bij Vagtechniek

Bent u in het bezit van een Volkswagen Tiguan AD? Dan kunt u bij Vagtechniek terecht voor het optimaliseren van het motormanagement van uw auto. Onze software engineers en technisch specialisten zullen de softwareupdate op maat afstellen op uw auto. Na de chiptuning zal uw VW Tiguan AD betere prestaties leveren, waardoor u meer rijplezier zult beleven met uw auto. Wilt u graag een afspraak maken voor de chiptuning van uw Volkswagen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. U kunt bij ons ook terecht voor vragen over extra informatie over het tunen van diverse auto’s. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen voor de chiptuning van uw Tiguan AD of een ander Volkswagen model!