Vagtechniek

Volkswagen Passat B8 Facelift chiptunen

De Volkswagen Passat B8 Facelift is een upgrade van de standaard Passat B8 en is een erg populaire auto in Nederland. Bij een Facelift zijn er een aantal features die zijn aangepast en verbeterd ten opzichte van het voorgaande model. Zo heeft de VW Passat B8 Facelift andere koplampen, een nieuwe grille en een afwijkende bumper. Niet zo heel veel verschil, maar zeker wel op te merken als de auto’s met elkaar vergeleken worden. Wilt u nou nog meer verbeteren aan uw Volkswagen Passat B8 Facelift? Dan kunt u kiezen voor een chiptuning. U kunt uw auto laten chiptunen bij Vagtechniek. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaringen om uw VW Passat B8 Facelift te chiptunen.

Uw VW Passat B8 Facelift laten tunen bij Vagtechniek

Bent u op zoek naar een professionele garage voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Passat B8 Facelift? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen uw auto tunen en ervoor zorgen dat u meer uit uw VW Passat B8 Facelift kunt halen. Bij de chiptuning van uw VW Passat B8 Facelift kunnen wij deze meer koppel- en motorvermogen geven. Dit wordt vaak verhoogt met een gemiddelde van 25%. Als u dezelfde rijstijl behoudt kunt u de motor ook nog een paar procent zuiniger laten rijden.

 

Bij Vagtechniek kunt u uw auto laten chiptunen in verschillende stages. Bij een Volkswagen Passat B8 Facelift wordt er veelal gekozen voor een stage1 of stage1+ chiptuning. Bij een stage1 tuning wordt de motorsoftware op de weg afgesteld. Hierbij worden de opgegeven waardes van het koppel en vermogen behaald. Na deze chiptuning ontvangt u altijd een proefrit. Een stage1+ chiptuning is het afstellen van de auto op onze Superflow rollenbank. Dit gebeurt geheel op maat en het koppel- en motorvermogen wordt zowel voor als na de tijd gemeten. Deze twee stages chiptuning kunnen bij iedere motor van de VW Passat B8 Facelift worden uitgevoerd. Hieronder valt een Volkswagen Passat B8 Facelift met een 1.6 TDI 120pk, 2.0 TSI 190pk en een 2.0 TSI 272pk motor.

 

Professionele chiptuning in onze garage in Nuenen

Uw auto meer koppel- en motorvermogen geven kan dus met een chiptuning bij Vagtechniek. Door uw Volkswagen Passat B8 Facelift te laten tunen geeft u deze standaard meer souplesse en zal het rijcomfort aanzienlijk worden verhoogd. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning. Dit geldt voor verschillende Volkswagen modellen, maar ook voor diverse Audi’s, Skoda’s en meer automerken. U ontvangt bij ons standaard 5 jaar softwaregarantie. Wij kunnen u deze garantie geven doordat we alleen gebruik maken van eigen ontwikkelde software. Onze software engineers zijn dagelijks bezig om de juiste chiptuningen te ontwikkelen voor diverse auto’s.

 

Voor meer informatie over de chiptuning van uw auto kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van hoogwaardig advies op maat. U kunt telefonisch of via de mail een afspraak maken voor de chiptuning van uw Volkswagen Passat B8 Facelift. Wij zien u graag binnenkort in onze garage in Nuenen!