Vagtechniek

VW Golf 7 Facelift tunen | Vagtechniek

De Volkswagen Golf 7 Facelift is een restyling van de Golf 7. De restyling van de Golf 7 Facelift heeft voornamelijk betrekking op het uiterlijk. De auto heeft nog steeds hetzelfde model, maar onder andere de bumper, lichtunits en de aankleding zijn aangepast. Wilt u uw Volkswagen Golf 7 Facelift nou nog meer power en souplesse geven? Kies dan voor een VW Golf 7 Facelift chiptuning bij Vagtechniek. Doormiddel van een chiptuning kunt u uw Golf 7 Facelift meer acceleratie, pit en souplesse geven. Hierdoor wordt het rijcomfort aanzienlijk verhoogt en ook wordt uw auto, bij het behouden van dezelfde rijstijl, ook nog eens zuiniger.

 

Er zitten veel voordelen aan het laten chiptunen van uw VW Golf 7 Facelift. Echter is het wel van belang dat u dit laat doen bij een professionele garage. Vagtechniek is zo’n garage die beschikt over ervaren specialisten. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het chiptunen van diverse Volkswagen modellen, waaronder de Golf 7 Facelift.

 

Professionele chiptuning van de Golf 7 Facelift

Bij Vagtechniek kunt u terecht voor maatwerk chiptuning van uw Volkswagen Golf 7 Facelift. Wij beschikken over eigen ontwikkelde software updates die wij door kunnen voeren bij uw VW Golf 7 Facelift. Doordat wij onze eigen ontwikkelde software gebruiken en niet werken met software van derden, kunnen wij de kwaliteit en veiligheid garanderen. Het komt vaak voor dat de Volkswagen Golf 7 Facelift wordt gechiptuned. Bij Vagtechniek zijn wij dan ook gespecialiseerd in het tunen van de Golf 7 Facelift en andere Volkswagen modellen. Wij maken bij een chiptuning aanpassingen in de motormanagementsoftware, hierdoor is het mogelijk om uw Golf 7 facelift meer vermogen te geven. Daarnaast heeft uw auto na een chiptuning ook ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen.

 

Er zijn verschillende stages die Vagtechniek uit kan voeren bij de chiptuning van uw VW Golf 7 Facelift. Zo kunt u een stage1 chiptuning aanvragen, hierbij wordt de motorsoftware op de wegomstandigheden afgesteld. Hierbij worden de waardes van koppel en vermogen verhoogt. Bij veel motoriseringen van de Golf 7 Facelift is het ook mogelijk of een stage1+ chiptuning uit te laten voeren. Bij deze stage wordt de auto afgesteld op onze Superflow rollenbank. Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor het tunen van uw VW Golf 7 Facelift bij Vagtechniek.

 

Maak eenvoudig een afspraak

Wilt u graag uw Volkswagen Golf 7 Facelift laten chiptunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van chiptunen bij diverse Volkswagen Golf modellen. Dit maakt ons een geschikt bedrijf waar ook u uw Golf 7 Facelift kunt laten chippen. Voor meer informatie of vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt eenvoudig een afspraak maken, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Wij zien u graag met uw Volkswagen Golf in onze garage in Nuenen!