Vagtechniek

VW Caddy 2K facelift2 tuning | Vagtechniek.nl

De Caddy 2K facelift2 is de opvolger van een vorige facelift van de Volkswagen Caddy 2K. De Caddy 2K had dus al een keer een upgrade gehad en daar kwam deze tweede facelift nog bij op. Bij deze tweede facelift zijn er vooral veranderingen gedaan aan de uitstraling van de auto. Hierbij kunt u denken aan de koplampen, velgen en extra details. De motor en de rest van de binnenkant van de auto blijven vaak hetzelfde bij zo’n facelift, dit is ook zo gebleven bij de Caddy 2K facelift2. Wilt u nou ook de binnenkant van de auto verbeteren, dan kunt u kiezen voor een chiptuning. Bij de tuning van uw VW Caddy 2K facelift2 wordt het koppel- en motorvermogen verhoogt waardoor het rijcomfort aanzienlijk wordt verhoogd. Bij Vagtechniek bent u aan het juiste adres voor het laten uitvoeren van een chiptuning bij uw Volkswagen Caddy 2K facelift2.

 

Meer koppel- en motorvermogen

Vagtechniek is gespecialiseerd in het chiptunen van verschillende Volkswagen auto’s, waaronder de Caddy 2K facelift2. U kunt terecht in onze garage voor de chiptuning van uw auto om zo het koppel- en motorvermogen te verhogen. De motorsoftware wordt zo afgesteld, dat er merkbare verbeteringen uit voort rollen. Het rijcomfort wordt verhoogd, en ook zal de Caddy 2K facelift2 een aantal procent zuiniger gaan rijden na de chiptuning. De bezuiniging op de brandstof geldt alleen als dezelfde rijstijl wordt behouden.

 

Voor het chiptunen van uw Volkswagen Caddy 2K facelift2 kunt u bij Vagtechniek kiezen voor verschillende stages. Vaak wordt er bij een chiptuning gekozen voor de stage1 tuning. Bij deze stage wordt de Caddy 2K facelift2 op de weg afgesteld en zo worden de waardes van het koppel en vermogen verhoogt. Een stage1+ tuning wordt uitgevoerd op onze Superflow vermogenstestbank. Bij deze stage krijgt u een vermogensuitdraai mee, hierop is het koppel en vermogen zowel voor als na de chiptuning te zien. Deze twee stages zorgen allebei voor meer vermogen en een verhoogt rijcomfort van uw VW Caddy 2K facelift2.  

 

Uw Volkswagen Caddy laten chiptunen

Meer koppel- en motorvermogen van uw VW Caddy, spreekt u dat wel aan? Dan kunt u terecht bij Vagtechniek voor een chiptuning van uw Volkswagen Caddy 2K facelift2. Wij beschikken over de juiste kennis en hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning. Onze software engineers ontwikkelen chiptuningen voor verschillende Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Caddy 2K facelift2. Maar ook voor chiptuning van de Volkswagen T-Roc of andere Volkswagen modellen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over de chiptuning van de Volkswagen Caddy 2K facelift2 of een ander Volkswagen model? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!