Skoda Octavia 5E chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen
Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag

Skoda Octavia 5E laten chiptunen

De Skoda Octavia 5E is een veel voorkomende auto in Nederland. Het chiptunen van een Skoda Octavia 5E komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Skoda Octavia 5E. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Skoda Octavia 5E meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

Wij bieden chiptuning aan voor de Skoda Octavia 5E met een 1.0 TSI 110pk , 1.0 TSI 115pk , 1.2 TSI 85pk , 1.2 TSI 105pk , 1.2 TSI 110pk , 1.4 CSI Greentech 110pk, 1.4 TSI 140pk , 1.4 TSI 150pk , 1.6 TDI CR 90pk , 1.6 TDI CR 105pk , 1.6 TDI CR 110pk , 1.6 TDI CR 115pk , 1.8 TSI 180pk , 2.0 TDI CR 150pk , 2.0 TDI CR 184pk , 2.0 TSI RS 220pk, 2.0 TSI RS 230pk motor.

Klik op het motortype voor meer informatie. Wij bieden alle genoemde motor van de Octavia 5E een stage1 chiptuning aan, hierbij wordt de motorsoftware op de weg afgesteld om de opgegeven waardes te halen koppel en vermogen. Hierbij is een proefrit voor en na de chiptuning inbegrepen. Voor de meeste Octavia 5E motoriseringen is het mogelijk een stage1+ chip tuning uit te laten voeren. In plaats van afstelling op de weg wordt de auto afgesteld op maat op onze Superflow rollenbank. Op deze vermogensbank wordt het vermogen voor en na de tuning gemeten, hiervan krijgt u dan ook een uitdraai mee als de auto klaar is. Soms is ook een stage2 chiptuning van de Skoda Octavia 5E mogelijk, hierbij wordt de auto afgesteld met aangepaste hardware, denk bijvoorbeeld aan een andere downpipe, bijvoorbeeld van Milltek. Ook wordt hierbij vaak het luchtfilter aangepast, zodat de intake een betere luchtdoorstroming heeft. Wij gebruiken eigen ontwikkelde software en werken niet met software van derden welke elders is ingekocht. Onze software engineers zijn dagelijks bezig om chiptuningen te ontwikkelen voor de nieuwste auto’s.

Wilt u uw Skoda Octavia 5E laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Skoda Octavia modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.