sfbrandporsche
Porsche Macan Facelift chiptuningtitle_image

Porsche Macan Facelift laten chiptunen

De Porsche Macan Facelift is een veel voorkomende auto in Nederland. Het chiptunen van een Porsche Macan Facelift komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Porsche Macan Facelift. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Porsche Macan Facelift meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

Wij bieden chiptuning aan voor de Porsche Macan Facelift met een 2.0 T 245pk, 2.9T GTS 380pk, 2.9T Turbo 440pk, 3.0T S 354pk motor.

Klik op het motortype voor meer informatie. Wij bieden alle genoemde motor van de Macan Facelift een stage1 chiptuning aan, hierbij wordt de motorsoftware op de weg afgesteld om de opgegeven waardes te halen koppel en vermogen. Hierbij is een proefrit voor en na de chiptuning inbegrepen. Voor de meeste Macan Facelift motoriseringen is het mogelijk een stage1+ chip tuning uit te laten voeren. In plaats van afstelling op de weg wordt de auto afgesteld op maat op onze Superflow rollenbank. Op deze vermogensbank wordt het vermogen voor en na de tuning gemeten, hiervan krijgt u dan ook een uitdraai mee als de auto klaar is. Soms is ook een stage2 chiptuning van de Porsche Macan Facelift mogelijk, hierbij wordt de auto afgesteld met aangepaste hardware, denk bijvoorbeeld aan een andere downpipe, bijvoorbeeld van Milltek. Ook wordt hierbij vaak het luchtfilter aangepast, zodat de intake een betere luchtdoorstroming heeft. Wij gebruiken eigen ontwikkelde software en werken niet met software van derden welke elders is ingekocht. Onze software engineers zijn dagelijks bezig om chiptuningen te ontwikkelen voor de nieuwste auto’s.

Wilt u uw Porsche Macan Facelift laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Porsche Macan modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.