sfbrandporsche
Porsche 911 992 chiptuningtitle_image

Porsche 911 992 laten chiptunen

De Porsche 911 992 is een veel voorkomende auto in Nederland. Het chiptunen van een Porsche 911 992 komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Porsche 911 992. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Porsche 911 992 meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

Wij bieden chiptuning aan voor de Porsche 911 992 met een Carrera 3.0T 385pk, Carrera S 3.0T 450pk motor.

Klik op het motortype voor meer informatie. Wij bieden alle genoemde motor van de 911 992 een stage1 chiptuning aan, hierbij wordt de motorsoftware op de weg afgesteld om de opgegeven waardes te halen koppel en vermogen. Hierbij is een proefrit voor en na de chiptuning inbegrepen. Voor de meeste 911 992 motoriseringen is het mogelijk een stage1+ chip tuning uit te laten voeren. In plaats van afstelling op de weg wordt de auto afgesteld op maat op onze Superflow rollenbank. Op deze vermogensbank wordt het vermogen voor en na de tuning gemeten, hiervan krijgt u dan ook een uitdraai mee als de auto klaar is. Soms is ook een stage2 chiptuning van de Porsche 911 992 mogelijk, hierbij wordt de auto afgesteld met aangepaste hardware, denk bijvoorbeeld aan een andere downpipe, bijvoorbeeld van Milltek. Ook wordt hierbij vaak het luchtfilter aangepast, zodat de intake een betere luchtdoorstroming heeft. Wij gebruiken eigen ontwikkelde software en werken niet met software van derden welke elders is ingekocht. Onze software engineers zijn dagelijks bezig om chiptuningen te ontwikkelen voor de nieuwste auto’s.

Wilt u uw Porsche 911 992 laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Porsche 911 modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.