sfbrandaudi
Audi A3 8P facelift chiptuningtitle_image

Audi A3 8P facelift laten chiptunen

De Audi A3 8P facelift is een veel voorkomende auto in Nederland. Het chiptunen van een Audi A3 8P facelift komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Audi A3 8P facelift. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw Audi A3 8P facelift meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

Wij bieden chiptuning aan voor de Audi A3 8P facelift met een 1.2 TFSI 105pk, 1.4 TFSI 125pk, 1.6 TDI CR 105pk , 1.8 TFSI 160pk, 1.9 TDI PD 105pk , 2.0 TDI CR 140pk , 2.0 TDI CR 170pk , 2.0 TFSI 200pk, 2.0 TFSI S3 265pk, 2.5 TFSI RS3 340pk motor.

Klik op het motortype voor meer informatie. Wij bieden alle genoemde motor van de A3 8P facelift een stage1 chiptuning aan, hierbij wordt de motorsoftware op de weg afgesteld om de opgegeven waardes te halen koppel en vermogen. Hierbij is een proefrit voor en na de chiptuning inbegrepen. Voor de meeste A3 8P facelift motoriseringen is het mogelijk een stage1+ chip tuning uit te laten voeren. In plaats van afstelling op de weg wordt de auto afgesteld op maat op onze Superflow rollenbank. Op deze vermogensbank wordt het vermogen voor en na de tuning gemeten, hiervan krijgt u dan ook een uitdraai mee als de auto klaar is. Soms is ook een stage2 chiptuning van de Audi A3 8P facelift mogelijk, hierbij wordt de auto afgesteld met aangepaste hardware, denk bijvoorbeeld aan een andere downpipe, bijvoorbeeld van Milltek. Ook wordt hierbij vaak het luchtfilter aangepast, zodat de intake een betere luchtdoorstroming heeft. Wij gebruiken eigen ontwikkelde software en werken niet met software van derden welke elders is ingekocht. Onze software engineers zijn dagelijks bezig om chiptuningen te ontwikkelen voor de nieuwste auto’s.

Wilt u uw Audi A3 8P facelift laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Audi A3 modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.