Vagtechniek

Audi A6 4A chiptuning | Vagtechniek.nl

Er zijn veel verschillende Audimodellen die erg populair zijn, hier is de Audi A6 4A er een van. Dit is een auto in een hogere middenklasse van dit Duitse automerk. Deze auto is een echte zakenauto, maar tegelijkertijd ook een prima familieauto. De Audi A6 4A is door zijn strakke en luxe uitstraling uitstekend voor verschillende gebieden. Ook al heeft de Audi A6 4A al veel kracht en zorgt de auto voor voldoende rijplezier, toch kan het altijd beter. De motoren in auto’s worden vaak afgesteld op de fabrieksinstellingen, de speling die hierin zit kan worden gebruikt tijdens een chiptuning. Als u uw Audi A6 4A laat chiptunen, dan kunt u deze meer kracht en souplesse geven. Hierdoor kunt u profiteren van nog meer rijcomfort, plezier en andere voordelen.

 

Uw Audi A6 4A voorzien van meer kracht en souplesse

Wilt u uw Audi A6 4A laten chiptunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij beschikken over de nodige ervaring, kennis, technieken en materialen om een tuning volledig en veilig uit te kunnen voeren. Deze tuning kunnen wij uitvoeren bij verschillende Audimodellen, waaronder de Audi A6 4A. In deze auto zit een motorregelapparaat, dit is een computer die onder andere het ontstekingstijdstip en de inspuiting regelt. Deze gegevens zijn terug te vinden in de chip en deze worden bij het tunen geoptimaliseerd en aangepast. Zo kan er meer kracht worden gehaald uit de motor. Door de chiptuning zal het koppel en vermogen van uw Audi A6 4A stijgen en zult u meer rijplezier en souplesse ervaren.

 

Bij Vagtechniek kunt u uw Audi A6 4A laten chiptunen binnen verschillende stages. Zo hebben we de stage1 chiptuning, hierbij wordt de motor afgesteld op de weg. De stage1+ tuning is een veel gekozen stage, waarbij de motor afgesteld wordt op een speciale rollenbank. Hierbij kunt u ook een uitdraai ontvangen van het vermogen voor en na de tuning. Door de verschillende stages is er voor iedere auto een passende tuning beschikbaar. Er is ook nog een stage2 tuning, deze is niet bij iedere Audi mogelijk, hier kunt u altijd naar vragen. Wij bekijken uw auto en bepalen welke stage het beste past bij uw auto, ook betrekken wij hier uw wensen in en zo komen we met uw Audi A6 4A tot een uitstekend resultaat.

 

Chiptuning door echte professionals

Vagtechniek is een professionele garage met jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning. Wij kunnen verschillende auto’s tunen, om deze zo beter te laten presteren. U kunt bij ons terecht met verschillende Audimodellen, waaronder de Audi A6 4A. Bij deze auto zijn ook nog weer verschillende motoren, waar de tuning op wordt afgesteld. Hierbij kunt u denken aan de Audi A6 4A met een 35 TDI 163pk, 40 TDI 204pk, 45 TFSI 245pk, 50 TFSIe 299pk, 55 TFSIe 367pk, 45 TDI 231pk, 50 TDI 286pk, 55 TFSI 340pk, S6 TDI 347pk en RS6 4.0 TFSI 600pk motor. U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de chiptuning of als u een afspraak wilt maken. Uw auto laten chippen door een professional? Vagtechniek staat voor u klaar!