Vagtechniek

Audi A4 laten tunen bij VAG Techniek

De standaard software van uw Audi A4 is zo ingesteld dat deze net niet optimaal zal presteren. Om ervoor te zorgen dat uw Audi A4 wel een optimale prestatie kan leveren kunt u deze laten tunen. Bij VAG Techniek beschikken wij over individuele tuningssoftware die op maat wordt gemaakt voor uw Audi A4. Zo kunnen wij uw auto tunen en ervoor zorgen dat het koppelvermorgen en het motorvermogen wordt verhoogd. Doordat wij aanpassingen doorvoeren in het motormanagement programma van uw Audi A4, wordt naast het koppel- en motorvermogen ook de trekkracht verbeterd. Dit zorgt voor meer souplesse en rijcomfort.

 

Chiptuning van uw Audi A4 in Nuenen

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren garage die uw Audi A4 kan tunen? Dan bent u bij VAG Techniek aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor de chiptuning van uw auto en wij kunnen u verzekeren van kwaliteit. Doordat wij de tuningssoftware op maat maken past deze uitstekend bij de software van uw Audi A4 en kunt u optimaal profiteren van het verbeterde vermogen van uw auto.

 

Uw Audi A4 wordt getuned door onze software engineers en technische specialisten. Zij zorgen ervoor dat de motor van uw Audi A4 beter zal gaan presteren en dat u hierdoor ongetwijfeld meer rijplezier zult beleven. Bij VAG Techniek geven wij u 5 jaar softwaregarantie en daarnaast ook BOVAG garantie. Ook op de door ons geleverde hardware en onderdelen geven wij 1 jaar garantie. Deze garantie geldt voor onze stage1 tuning op uw Audi A4.

 

Verbeterd resultaat na de Audi A4 tuning

Bij VAG Techniek kunnen er meerdere methodes worden toegepast bij het tunen van uw Audi A4. Zo kunnen wij het originele motormanagement aanpassen om de motor optimaal af te stellen (stage1). Daarnaast kunt u kiezen voor een stage1+ tuning, dit is een individuele afstelling van de motorsoftware op de rollenbank. Bij een stage2 tuning wordt de software voor uw aangepaste motor op maat gemaakt en bij de fabrieksupdate wordt de software geüpdatet naar hogere fabriekswaardes. Neem gerust contact met ons op voor vragen over de mogelijkheden bij het tunen van uw Audi A4 of maak gelijk een afspraak bij onze garage!