Chiptuning

VacaturesAutomonteur

Omschrijving werkzaamheden

Als 1e of 2e monteur ben je verantwoordelijk voor het verrichten van alle voorkomende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Je stelt mechanische en elektronische diagnoses aan personenauto's. Daarnaast behoort het inbouwen van accessoires/opties eveneens tot je takenpakket. Je komt te werken met 4 collega-monteurs.

Omschrijving werkgever
Wij zijn een kleine garage uitsluitend gespecialiseerd in onderhoud, diagnose en reparaties aan auto's van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda.

Functie-eisen
Je bent in het bezit van een diploma 1e of 2e autotechnicus en je hebt praktijkervaring opgedaan. 
Voor deze functie zoeken wij een monteur die kan samenwerken, verantwoordelijkheidsgevoel heeft en graag goed werk aflevert. Er wordt van je verwachten dat je na een korte inwerkperiode, volledig zelfstandig onderhoud en reparaties kunt uitvoeren. Affiniteit en enkele jaren ervaring met de Volkswagen Audi Groep is een vereiste. Verder is het goed kunnen werken met computer- en uitleessystemen een vereiste. Ook verwachten we een goede sociale omgang met onze klanten.

Bijzonderheden
Fijne werksfeer, waarbij het werk gericht is op detail en kwaliteit. Tevens de mogelijkheid om door te groeien, cursussen te volgen en jezelf te ontwikkelen.

Plaats
Nuenen (N-B)

Arbeidstijden
5 dagen per week / 38 uur per week

Salarisindicatie
Afhankelijk van leeftijd en ervaringReageren kan via e-mail naar vacatures@vagtechniek.nl. Telefonisch reageren is ook mogelijk via 040-7508417.Copyright © 2008 - 2014 Vagtechniek v.o.f.