Vagtechniek

Volkswagen Touran chiptuning bij Vagtechniek

De Volkswagen Touran is een echte familieauto, deze heeft veel ruimte en een hoge zit. Het is mogelijk om met vijf of zelfs zeven mensen in de auto te zitten. Een praktische, ruime en vooral ook veelzijdige auto. U zou eigenlijk zeggen dat het niet heel veel beter kan voor een gezinsauto, toch kunt u wel meer uit uw Volkswagen Touran halen. Door deze te laten chiptunen kunt u de motor van de auto meer koppel en vermogen geven. Hierdoor zal de auto meer souplesse krijgen en ook wordt de trekkracht verhoogd. Tevens zal het rijcomfort hiervan omhoog gaan en zult u meer rijplezier beleven met uw VW Touran.

 

Bent u op zoek naar een professionele garage voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Touran? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen uw auto zo tunen dat deze meer trekkracht en souplesse krijgt. U kunt ervan uitgaan dat de motor ongeveer 25% meer koppel en vermogen zal hebben na de chiptuning in onze garage. Wij werken alleen met eigen ontwikkelde tuningssoftware en kunnen dus altijd kwaliteit garanderen!

 

Verbeterd resultaat van uw VW Touran na de tuning

Met een chiptuning kunt u uw auto tot wel 25% meer koppel- en motorvermogen geven. Dit geldt ook voor uw Volkswagen Touran, bij Vagtechniek kunt u terecht voor de chiptuning van uw VW Touran. Bij het tunen van uw auto wordt de computer herprogrammeerd, deze computer stuurt de motor aan en zorgt er dus voor dat de motor meer vermogen krijgt. Hierdoor zal de auto ook meer trekkracht en souplesse krijgen. De resultaten zullen per merk, type auto en motorisering verschillen, maar u zult altijd meer uit uw auto halen na een chiptuning.

 

Bij Vagtechniek kunt u terecht voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Touran. Deze chiptuning kunnen we in diverse stages uitvoeren. U kunt kiezen voor en stage1 tuning waarbij het originele motormanagement wordt afgesteld op de weg. Ook is het mogelijk om te gaan voor een stage 1+ tuning. Hierbij vindt een individuele afstelling van de motorsoftware plaats op onze speciale Superflow rollenbank. Bij sommige auto’s is het mogelijk om voor een stage2 tuning te kiezen, hierbij wordt er gebruik gemaakt van een op maat ontwikkelde software voor het aanpassen van de motor. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw Volkswagen Touran? Neem gerust contact met ons op!   

 

Ervaren garage voor chiptuning van diverse modellen

Er zijn diverse uitvoeringen van de Volkswagen Touran, met al deze modellen kunt u terecht bij Vagtechniek voor een chiptuning. Zo kunt u uw Touran 1T, 1T3, 1T3 en 5T bij ons laten chiptunen voor meer trekkracht en souplesse. Na een chiptuning in onze garage merkt u direct verschilt en zult u meer rijplezier ervaren aan uw Volkswagen Touran. Naast de verschillende uitvoeringen van de VW Touran, kunt u bij ons ook langskomen met andere Volkswagen modellen. Het afstellen van de motor van uw auto vereist veel kennis, de vakmensen van Vagtechniek beschikken over deze kennis en hebben de juiste ervaring om uw auto veilig te chiptunen. U kunt zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden.