Vagtechniek

Volkswagen Touareg tuning | Vagtechniek

De Volkswagen Touareg is een luxe en comfortabele SUV die veel wordt gekozen als familieauto, waar deze ook uitstekend geschikt voor is. Er zijn inmiddels al meerdere uitvoeringen van dit model ontwikkeld en de laatste uitvoering is in 2018 op de markt gebracht. Hoewel een VW Touareg bekend staat als een sterke en grote auto, kan het zijn dat u toch net iets meer uit uw auto wilt halen. Het kan zijn dat dit het vermogen betreft, of dat u uw VW Touareg meer trekkracht wilt geven. U kunt hierbij kiezen voor een chiptuning. Bij het tunen van uw auto wordt het koppel en vermogen van de motor verhoogd en zo kunt u meer uit uw Volkswagen Touareg halen dan voorheen.

 

Bent u op zoek naar een professionele garage voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Touareg? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen uw auto op verschillende manieren tunen om zo het door u gewenste resultaat te behalen. Meer trekkracht, meer rijcomfort en meer vermogen? Dat kan met een chiptuning in onze garage!

 

Meer trekkracht en vermogen voor uw VW Touareg

Een chiptuning van uw Volkswagen Touareg zorgt al gauw voor verbeterde resultaten en zo kunt u meer uit uw auto halen. Het tunen van dit Volkswagen model komt vaak voor. Bij Vagtechniek zijn we specialist in het chiptunen van diverse Volkswagen modellen, waaronder de Volkswagen Touareg. Wij maken alleen gebruik van onze eigen software, deze is door onze technische vakmensen ontwikkeld. Bij het chiptunen van uw VW Touareg 7L, 7L facelift, 7P, 7P facelift of CR7 maken wij dus geen gebruik van ingekochte tuningfiles, maar maken we voor ieder Volkswagen model individuele tuningssoftware. Door de Volkswagen Touareg elektronisch op te voeren kan de motor betere prestaties leveren. Hierdoor zal het rijplezier aanzienlijk toenemen en zult u ook direct meer rijcomfort ervaren. Na de chiptuning van uw VW Touareg heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. U kunt zelfs een aantal procenten zuiniger gaan rijden, als dezelfde rijstijl wordt behouden.

 

Uitstekende chiptuning van diverse Volkswagen modellen            

Bij Vagtechniek kunt u terecht voor het laten chiptunen van uw Volkswagen Touareg. Deze tuning kunnen wij in diverse stages uitvoeren. Zo kunt u kiezen voor een stage1 of stage1+ tuning, bij sommige modellen is een stage2 tuning mogelijk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw auto? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder en voorzien u van advies op maat. U kunt bij ons terecht met verschillende Volkswagen modellen, tevens chiptunen wij ook diverse Seat, BMW, Audi en Skoda modellen. Maak direct een afspraak of kom langs in onze garage in Nuenen!