Vagtechniek

Specialiteiten

Hier vindt u werkzaamheden die wij vaak doen en daarom voor een vaste pakketprijs kunnen aanbieden.

 

Originele Cruise-control inbouw

In nagenoeg alle VAG-auto's vanaf ca bouwjaar 2000 tot heden kan een originele cruise-control ingebouwd worden. Met een originele cruise-control gaat u comfortabel op weg en voegt u waarde toe aan de auto. De inbouw van een originele cruise-control door Vagtechniek verschilt qua aansluiten en werking niet van een af-fabriek systeem. De inbouw kan afhankelijk per type auto al vanaf 179,- euro incl btw gedaan worden, maar kunnen oplopen voor modellen waar geen voorbereiding aanwezig is.

 

Lees verder voor mogelijkheden en kosten voor uw auto

 


 

Walnut Blasting

Walnut blasting is een methode van inlaat reinigen waarbij het inlaattraject middels walnootgranulaat tot 100% gereinigd wordt. Dit staat ook bekend als walnutblasting, walnootstralen, of inlaatreiniging via straalmethode.


Dit kan de volgende problemen voorkomen en oplossen:

  • Verminderd motorvermogen
  • Motorstoringen
  • Slecht stationair draaien
  • Schokken / inhouden bij rustig accelereren

 

Lees verder voor mogelijkheden en kosten voor uw auto
 Vervanging stuurkolomvergrendeling Passat 3C

Bij de Volkswagen Passat 3C met name uit de jaren 2006-2011 gaat vaak de stuurkolomvergrendelingsmodule kapot, vervangen is niet eenvoudig omdat deze module onderdeel uitmaakt van het startblokkeringssysteem van de auto. Vagtechniek is een van de weinige niet-dealerbedrijven dat deze module kan vervangen en inleren. Kosten voor de reparatie compleet met inleren zijn 299,- euro incl btw.

 

Lees verder over deze reparatie

 


 

Ombouw balansas 2.0 TDI naar conventionele oliepomp

Voorkom oliedrukproblemen en motorschade door het verwijderen van de balansasmodule en deze te vervangen door een conventionele oliepomp.

 

Lees verder over deze ingreep

 


 

Vast vliegwiel met Sachs koppeling 1.9 / 1.6 TDI

De koppeling en met name het vliegwiel van de 1.9 TDI in de Golf5 en aanverwante modellen is een zwak onderdeel. Gevolg is trillen bij oppakken van de koppeling en zelfs schudden van de motor bij het inkomen van het koppel. Vagtechniek heeft een goedkoop alternatief voor het dure 2-massavliegwiel, namelijk een vast vliegwiel met speciale koppelingskit.

 

Lees verder over deze reparatie

 

 

Vervangen drijfstanglagers 1.9 TDI BLS motorcode

De af-fabriek ingebouwde drijfstanglagers van de 1.9 TDI met motorcode BLS zijn berucht om slechte kwaliteit en kunnen vastlopen met als gevolg flinke motorschade. Wij adviseren deze lagers preventief te vervangen, eventueel in combinatie met een onderhoudsbeurt.

 

Lees verder over deze reparatie

 

 Neem contact op