Vagtechniek

Audi A1 tuning laten uitvoeren door Vagtechniek

Wilt u uw Audi A1 laten tunen, maar weet u niet waar u deze kunt laten uitvoeren? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres! Vagtechniek is onder andere gespecialiseerd in (chip)tuning van de Audi A1. Bij chiptuning wordt de motorcomputer van uw Audi A1 opnieuw geprogrammeerd. Deze computer stuurt de motor van de Audi A1 aan en bepaald hoeveel vermogen de motor ter beschikking heeft. De fabriekswaardes van deze computer zijn ingesteld op zeer lage emissies en geprogrammeerd voor de zwaarste omstandigheden ergens anders in de wereld. Deze lage emissies en zware omstandigheden zijn niet van toepassing in Europa. Hierdoor is de motor van uw Audi A1 niet optimaal afgesteld. Door Audi A1 chiptuning uit te voeren zorgt u ervoor dat de Audi kan beschikken over meer trekkracht, vermogen en krijgt uw Audi A1 meer souplesse.

 

De verschillende mogelijkheden voor Audi A1 tuning

Er zijn verschillende (chip)tuning mogelijkheden voor uw Audi A1. Bij stage 1, tevens de meest gekozen tuning, wordt de bestaande motorsoftware aangepast. Hierdoor beschikt de motor over meer vermogen. Mocht u op zoek zijn naar de beste prestaties voor uw Audi A1, zonder dat uw auto een mechanische upgrade ondergaat, dan is Stage 1+ hetgeen wat u zoekt. Bij deze manier wordt de Audi A1 op de rollerbank uitgebreid getest voor de beste prestaties, maar wel binnen de veilige grenzen van de motor. Stage 2 zorgt ervoor dat u het maximale uit uw Audi A1 haalt, dit wordt door middel van hardware matige modificaties uitgevoerd. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan injectoren. Benieuwd wat er nog meer bij zit? Lees hier meer over stage 2 chiptuning.

 

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Onze professionals van Vagtechniek staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Ook voor meer informatie of specifiekere vragen over speciale behandelingen kunt u ons gerust benaderen. In ons filiaal in Nuenen zijn wij van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:30 uur bereikbaar en op zaterdag van 8:30 uur tot 17:00 uur. Doordat wij overtuigd zijn van onze chiptuning en softwareoplossingen, krijgt u bij Vagtechniek 5 jaar software garantie op alle chiptuning stages, fabrieksupdates en andere softwareoplossingen!