Vagtechniek

Seat Leon ST laten tunen bij VAG Techniek

Door uw Seat Leon ST te laten tunen bij VAG Techniek zorgt u voor een verbeterd motor- en koppelvermogen. Dit vermogen wordt gemiddeld met 25% verhoogt. Daarnaast zorgt een chiptuning ook voor meer souplesse, meer trekkracht en daardoor voor meer rijcomfort. Wij beschikken over software engineers die een uniek tuningssoftware op maat zullen samenstellen voor uw Seat Leon ST. Samen met onze technische specialisten zorgen ze ervoor dat de motor van uw Seat Leon betere prestaties zal gaan leveren. Hierdoor zult u ongetwijfeld meer rijplezier beleven aan uw auto.

 

Verschillende methodes bij chiptuning van uw Seat Leon

Wij maken gebruik van verschillende methodes om uw Seat Leon ST optimaal te tunen. U kunt kiezen voor verschillende stages waarin de chiptuning wordt uitgevoerd. Zo kunt u kiezen voor een stage1 tuning, dit houdt in dat het originele motormanagement van uw auto wordt aangepast. Bij de stage1+ tuning wordt er een individuele afstelling gemaakt van de motorsoftware, dit gebeurt op de rollenbank. Wilt u graag dat uw Seat Leon ST wordt getuned met een op maat ontwikkelde software om uw motor aan te passen? Dan kiest u voor de stage2 chiptuning. Als laatste kunnen wij ook een fabrieksupdate uitvoeren, hierbij worden de originele waardes geüpdatet naar hogere fabriekswaardes.

 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden voor het laten tunen van uw Seat Leon ST bij VAG Techniek. De tuning van uw auto zal tot in de puntjes worden uitgevoerd en u bent bij ons verzekerd van chiptuningsoftware van de beste kwaliteit. Wij kunnen daarom 5 jaar softwaregarantie bieden en daarnaast ook BOVAG garantie.

 

Verbeterde trekkracht en meer rijcomfort

Bent u op zoek naar een garage waar u uw Seat Leon ST kunt laten tunen? Dan bent u bij VAG Techniek aan het juiste adres. U kunt eenvoudig een afspraak maken voor het tunen van uw auto. Dit kan zowel telefonisch als via de mail. Als u ervoor kiest om uw auto te laten tunen in onze garage in Nuenen, dan bent u verzekerd van de beste service. Wij zorgen ervoor dat de software van uw auto zo wordt getuned dat de auto meer trekkracht, meer souplesse en meer rijcomfort krijgt. Voor vragen over het laten tunen van uw Seat Leon kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van hoogwaardig advies op het gebied van chiptuning.