Vagtechniek

Beoordeel ons

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

 

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

 

 

Beoordeel ons op klantenvertellen.nl

 

 

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

 

Hans M. over Vagtechniek 20-05-2019
9
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Voor mij als klant heb ik de professionele mensen, want dat zijn ze, als zeer open ervaren en vooral geduldig naar de klant toe. Dat vind ik een zeer positive houding. Je hebt werkelijk het gevoel, dat je als klant je er toe doet. Er wordt weldegelijk geluisterd, je kunt al meerijdende zien wat de auto volgens standaardfabrieksopgave doet, tijdens de performance de upgrade, kun je alles zelf met de gegevens van de fabrikant vergelijken. Van fabriekswaarde tot aan upgrade aan toe. Dan kom je tot verbluffende uitslagen.
VAG-techniek geeft voor mij de volgende voordelen:
- Minder uitstoot (CO2)/NOx door optimalisatie van motormanagement.
- Betere vermogens verdeling en tevens het gevraagde koppel bij lag toerental is gegarandeerd beter.
- Lager verbruik van brandstof en dus beter voor het milieu.
- verhoging rijplezier en -comfort, doordat de motor niet electronisch gaat "pinkelen", dus ook makkelijk in het gebruik tijdens stadsritjes.
- Op de snelweg wordt er al het nodige gesproken over rijplezier mbt snelheid dat hoeft mijnsinziens niet meer verder te worden toegelicht.
- Schakel functie van een hand-geschakelde A5 verloopt soepeler en heeft kenbaar een verbeterd natuurlijk gebruik. Auto loopt bij lage snelheid zelfs in een hogere versnelling soepel.
- kortstondig optrekken en afremmen verloopt proportioneler zonder schokken.
- Als laatste wil ik ook vermelden, dat mijn actieradius van gemiddeld 750km op een tank naar 840km op een tank significant vergroot is. (Bij zeer zuinig/rustig rijgedrag is het zelfs 880km.)
Vraag is, waarom lukt het VAG-techniek wel en de auto-fabrikant niet?
In ieder geval heeft zichtbaar rijresultaat opgeleverd. Zowel uit het oogpunt van autobestuurder als van 't milieu-aspect.

Ga zo door mensen van VAG en zie, dat de moeite waard is.

Hartelijk dank namens een tevreden klant!

Mvg. Hans M.


Andere reden

Johan Sanders over Vagtechniek 19-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Professioneel bedrijf met vakkundige medewerkers! Van A Tot Z wordt aan je uitgelegd wat er allemaal gedaan wordt aan je auto en wat er mogelijk is. Alles is geheel vrijblijvend, niets verplicht! Toffe medewerkers ( Luke ) die de tijd neemt om je alles haarfijn uit te leggen hoe en wat. Bij het proefrijden na de tuning kun je meekijken op de laptop wat de auto precies voor waardes heeft gekregen! Zelfs nog even langs hun nieuwe locatie gereden! Dat wordt een heel mooi pand waar ook goed nagedacht is hoe je de klant de eventuele "wachttijd" zo aangenaam mogelijk te maken zoals een glazen verdiepingsvloer waarbij je op de testbanken kan kijken! Wordt helemaal super! Graag tot de volgende keer! En ik zie de uitnodiging van de opening wel tegemoet✌đŸŧ Luke nogmaals bedankt!👍đŸŧ

VW Golf7 GTD Chip & DSG 🏎🏎

Andere reden

Rob Laan over Vagtechniek 18-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
2019040933

Hallo, Dinsdag vanuit Almere naar Nuenen toe om mijn auto een VW Polo 6R te laten tunen. Een eindje rijden maar zeker de moeite waard, er werd mij heel duidelijk uitgelegd wat er precies ging gebeuren, dat er een update werd gedaan als dit nodig was en ik een kopie van de oude software mee terug zou krijgen voor als ik hem weer standaard wilde maken. Na dik een uur waren ze klaar en gingen we een proefrit maken met de laptop erop om de prestaties te checken. Nou dat checken via de laptop was echt niet nodig hoor, wat een verschil. Hij heeft een enorm koppel gekregen, hij is sneller, rustiger, en aangezien ik niet harder ben gaan rijden ook zuiniger. Perfect ik kan niet meer zonder. Wat ook leuk was is dat de nieuwe zaak nog even bezocht werd waar Vag-Techniek zomenteen gaat zitten en dat is een mooie zaak hoor, vol met glas zodat je alles kan volgen wat er gedaan wordt met je auto.
Ik zeg, superzaak, een dikke duim


Andere reden

Michel Weetink over Vagtechniek 17-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Vag techniek is een keurig net, punctueel en professioneel bedrijf waar veel andere een voorbeeld bij kunnen nemen.
Zeer helder met prijzen vooraf en geen verassingen achteraf.
Goede service en flexibel met de afspraak, en gratis leenauto.
Expertise en de wil om het goed te doen kenmerken dit bedrijf. echt een aanrader!

Andere reden

Rutger Teel over Vagtechniek 16-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Vandaag (16/5/2019) mijn Seat Leon ST FR naar stage 1 laten tunen. Lang getwijfeld of ik dit zou doen. Maar na vandaag rest mij slechts ÊÊn vraag: waarom heb ik zo lang gewacht? Gelukkig is mijn wachten beloond; wat een topzaak.

In het ritje voor de tuning kon mij gelijk verteld worden dat de auto in perfecte conditie was voor de tuning. Daarnaast werd mij, met behulp van de laptop, verteld welke getallen zichtbaar waren; er was voldoende ruimte om de boel wat op te zwepen.
Na ruim een uurtje was het zo ver! Nog nooit heb ik zo snel zoveel extra paarden in een motorblok zien kruipen:).
Wat een verschil. Maar vooral: wat gaat het beheerst, en fraai.

De reden dat ik naar VAGtechniek vanuit Rotterdam ben gekomen is niet voor niets geweest; pure klasse en er wordt niet getoornd aan kwaliteit.

Daarnaast nog even het nieuwe pand gezien; jullie mogen trots zijn op wat jullie bereikt hebben. Jullie hebben er een Rotterdamse fan bij!

Bedankt!

Andere reden

Adriaan Kouwenberg over Vagtechniek 15-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Hoi, een aantal maanden geleden heb ik mijn passat biturbo laten tunen bij Vagtechniek. Ik wilde eerst een poosje zo rijden voordat ik een beoordeling zou schrijven.
twijfelaars niet meer twijfelen maar doen bij Vagtechniek.
mijn passat was al behoorlijk snel, maar nu is het helemaal een feest, hij blijft maar doorgaan met accelereren. Geen foutmeldingen of wat dan ook. Het verbruik is het zelfde bij mij gebleven. Tja trek nu toch wat sneller op dan voor de tuning. Of ik zou minder gas moeten geven.
Ze hadden eigenlijk geen tijd. Maar we waren toch een weekendje in de buurt dus als ik mijn passat zou brengen voor een dagje dan zouden ze hem ergens tussen door doen. zo gezegd zo gedaan top top. Omdat ik al veel had gelezen over Vagtechniek had ik hier dus ook vertrouwen in met tussen door. Dit maakt niet uit aan hun geleverde kwaliteit.
Kortom, ik ben dus zeer tevreden met de tuning


Andere reden

Ed Nicolai over Vagtechniek 14-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
14-5-2019 Afspraak om Golf 7 GTD stage 1 te laten tunen. Ontvangst, uitleg, toewijzen van een monteur, bakkie koffie. Een geoliede soepele receptie. Testrit voor de tuning. Het uitlezen van de auto. Technische uitleg. Het advies om ook de DSG bak mee te tunen. 580 achterstallige updates van VAG meteen ff geupdate. De tuning en een uurtje later wederom een testrit met uitleg. Stage 1 op de motor en stage 2 op de DSG bak. Wat veranderd de toch al fijne GTD in een heerlijk rijdende kar waar koppel en de schakelmomenten perfect op elkaar zijn aangepast. Over de prijs/waarde geen discussie. Helemaal top. Thanks.

Andere reden

Ingmar Kleinveld over Vagtechniek 13-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Op 8 mei 2019 ben ik alweer voor de 3e keer bij de mannen van VAG techniek geweest. Wederom was dit de 3e keer chiptuning voor mij bij deze garage omdat het zeer goed bevalt. Dit komt omdat hun kennis op het gebied van tuning en service uitermate hoog is waardoor het ook zeer vertrouwt aanvoelt om hun aan jou auto te laten werken. Als er problemen zijn met de auto bellen ze eigenlijk gelijk op om dit te melden en vertellen ze gelijk wat de vervolgstappen worden om dit op te lossen en of jij hier als klant tevreden mee bent. Ook worden en geen onnodige onderdelen of vloeistoffen door hun vervangen als dat niet nodig is waardoor dit echt als een vertrouwde garage aanvoelt. Op het gebied van chiptuning ben ik ook uitermate tevreden want ik ben hier 1x met een golf 6 en al 2x met een golf 7 geweest. Hier hebben zij heel veel ervaring en kennis van wat ook blijkt tijdens de uitleg als de tuning voltooid is omdat ze dan uitgebreid vertellen wat er veranderd/aangepast is aan de auto, en wat voor verschillen er daardoor te voelen en te zien zijn op het gebied van software en prestaties. Hierdoor vind ik dat de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed is op het gebied van tuning en service. Wat daar ook in meespeelt is dat er alleen maar orginele onderdelen worden gebruikt. Tot slot wil ik aangeven dat ik zelf van het eiland Texel afkom, maar dat een bezoek aan vagtechniek Nuenen voor tuning of onderhoud van jou auto het meer dan waard is.

Andere reden

Louis De Groot over Vagtechniek 10-05-2019
9,7
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Ben Hier geweest met mijn caddy 4motion dsg uit 2012. Met een klacht van een bijgeluid in de 5de en 6de versnelling. Ze kwamen met niet al te goed nieuws. Het waren de lagers die ik hoorde. Ze kwamen met een oplossing de Dsg aan te passen en dan zou het 80 à 90% opgelost zijn anders een nieuwe dsg wat vele malen duurder is. Dus heb ik de Dsg laten aanpassen en laten chippen van de motor. Ik moet zeggen het zijn mensen die voor perfectie gaan . Na de eerste proefrit . Heeft de monteur hem nog een keer aangepast. Toen mocht ik mee rijden . Het geluid is nu voor 99% verdwenen. Dus ook geen extra slijtage meer. Hij vondt zelf dat het toerental nog iets beter afgestemd kon worden zodat het gelijk was in de 5 en 6 dat bedoel ik dus met perfectie. Echt super en een genot om in te rijden nu. Moet trouwens nog vertellen dat ik vindt dat hij als je 80 of 90 rijdt op cruisecontrol dat hij zelf opschakeld naar zijn 6 daar konden ze niets aan doen zeiden ze echter dit is nu toch opgelost . Echt super blij mee dat ik bij VAGTechniek terecht ben gekomen. Een echte aanrader als je voor een speciale tuning /aanpassing zoekt

Andere reden

Angelo rijt over Vagtechniek 10-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Gisteren bij van techniek geweest wat een fijn bedrijf warm onthaal koffie alles top uitgelegd bedankt jongens ik ben helemaal happy đŸ’Ē

Andere reden

Remko Leeuwenkamp over Vagtechniek 09-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Dit is nu de 2e auto die ik heb laten tunen bij VAG techniek. Met een vermogen van 465 PK en 1008 Nm gaat de Porsche Cayenne als een speer. Door de deskundige manier van werken, kun je met een gerust hart je auto laten tunen. Aardige mensen, kortom TOP bedrijf!

Andere reden

Dennis Cistgi over Vagtechniek 08-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Heb vandaag mijn tweede auto bij Vagtechniek getuned en met grote tevredenheid en veel rijplezier. De service is top en goede uitleg over de werkzaamheden. Kan het iedereen aanraden.

Andere reden

Sanne Janssen over Vagtechniek 07-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Op 4 mei 2019op mijn Audi A4 Stage 1 chiptuning laten uitvoeren. Er werd voor het tunen professioneel en duidelijk uitgelegd wat het inhield. Voor het na het tunen proef gereden met de auto en het verschil was duidelijk merkbaar. De motor loopt een stuk soepeler en zuiniger. Accelereren gaat, uiteraard, ook een stuk sneller. echt een super aanrader.

Andere reden

Rob Claassen over Vagtechniek 07-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Afgelopen week mijn Audi a6 C7 1.8TFSI Ultra laten chiptunen. Vagtechniek heeft duidelijk uitgelegd wat ze zouden gaan doen en wat het zou opleveren. De auto loopt na de chiptuning zeer soepel en krachtig indien nodig. In eerste instantie zou de s-tronic ook nog getuned moeten worden maar bij nader inzien bleef het nieuwe koppel binnen veilige waarden van de s-tronic. Tuning was dus niet nodig. Daarnaast is de auto ook nog gecontroleerd op fouten en zijn er diverse VCSD instellingen gedaan op mijn verzoek zonder bijbetaling. Ik ben zeer tevreden over zowel de tuning als de service. Top mannen!

Aanschaf gebruikte auto

Evert Mulder over Vagtechniek 05-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Zeer professioneel en erg klantvriendelijk. Men neemt ruim de tijd om vragen te beantwoorden en deze worden ook kundig beantwoord. Erg tevreden!

Andere reden

Maikel Bolk over Vagtechniek 04-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Leuke enthousiaste mensen met erg veel kennis van zaken. Erg professioneel!


Andere reden

Noah over Vagtechniek 04-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Top bedrijf, geweest voor chiptuning van me seat Leon en wat een verschil. Hele aardige monteur alles goed uitgelegd en laten zien. En verschil is zeker voel baar!!

Andere reden

Johnny Versteeg over Vagtechniek 04-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Zeer goede ervaring met chiptuning van een vw transporter. Personeel is deskundig en vriendelijk, leest de auto uit voor en na de tuning! Dit onderscheid dit bedrijf van andere chiptuners! Tevreden met het resultaat. Wilt u u auto ook laten chiptunen? Zoek dan niet verder en bel vagtechniek!

Andere reden

Jurgen Baas over Vagtechniek 01-05-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Goede ontvangst en uitleg over de tuning van het motormanagement. Je krijgt een vaste monteur die alles persoonlijk afhandelt. Na de tuning ook weer samen de auto in, laptop koppelen en de veranderingen laten zien.
Gewoon top!

Andere reden

Rolf Creemers over Vagtechniek 01-05-2019
9
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Super bedrijf met echte vakkennis! Chiptuning gedaan en echt meer vermogen!

Andere reden