Vagtechniek

Beoordeel ons

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

 

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

 

 

Beoordeel ons op klantenvertellen.nl

 

 

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

 

Peter Halmans over Vagtechniek 14-07-2019
9,3
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Mijn Audi A5 bj 2014 1.8 TFSI laten chippen door VAG! Top resulaat, vakkundig advies en Audi gaat nu als de brandweer! Super blij met het resultaat!

Andere reden

Dennis Mehlmann over Vagtechniek 12-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Audi A6 3.0 TDI BiTurbo 313 PS
Komme aus Deutschland. VAGTECHNIEK wurde mir über ein Forum empfohlen.
Durch die 30% Sommeraktion habe ich meine Chance genutzt.
Habe mich für Stage 1 ohne Prüfstand entschieden.
Da ich das Auto vorher schon mit einer QStarz Box gemessen hatte wusste ich ja ob es nachher besser ist oder nicht.
Versprochen wurden mir 380 PS und 800 NM.
Das Ergebnis passt. Habe das Auto heute nochmal gemessen und der Unterschied ist sehr geil!
0-100 von 5,3 Sekunden auf 4,6 Sekunden und 100-200 von 16,0 Sekunden auf 12,6 Sekunden.
Super Arbeit! Vielen Dank nochmal! Bereue meine Entscheidung nicht bis nach Holland gefahren zu sein.

Andere reden

Niek Hermans over Vagtechniek 12-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Golf 7 1.4TSI stage 1 & DSG stage 2

Al Jaren kom ik met volle tevredenheid bij Vagtechniek voor onderhoud en reparaties. Na enkele maanden geleden een Golf 7 r-line geïmporteerd te hebben ben ik informatie gaan inwinnen over de mogelijkheden voor tuning en DSG aanpassingen. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en hun passende advies. Ik rij nu twee weken rond met de stage 1 motorsoftware & DSG stage 2 tuning. Wat me direct opvalt in het rijgedrag is de manier waarop de software geschreven is. Het vermogen komt heel geleidelijk in t.o.v. de stand van het gaspedaal en heeft absoluut geen nerveuze reactie op het gaspedaal (lineair gevoel) zoals ik bij andere tuners heb ervaren. De auto voelt qua rijgedrag aan als de OEM software maar het extra vermogen is goed merkbaar bij elk toerental. De stage 2 DSG aanpassing zorgt ervoor dat de 1ste versnelling weer gebruikt wordt met wegrijden en de schakelmomenten zijn iets hoger in toerental zodat deze mooi aansluit bij de koppelkromme van de motor. Hierdoor voelt de auto veel levendiger en alerter aan zonder ongewenst meerdere versnellingen terug te schakelen bij versnellen. Uiterst tevreden met de geleverde software!

Andere reden

Paul Van den Berg over Vagtechniek 12-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Prima bedrijf,prima service. Ik was wat later door de file maar kon alsnog geholpen worden alles wordt goed uitgelegd. ik was die dag jarig dus voor mij was het dubbel feest !

Andere reden

Dhr./mevr. over Vagtechniek 11-07-2019
8,7
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 9
Deskundigheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
VW Golf 2009 2.0 TDI 110>170PK koppel 250>350NM
Na veel gezocht te hebben op internet naar bedrijven die chiptuning doen heb ik uiteindelijk gekozen om het bij Vagtechniek te laten doen en dat om de volgende redenen:
- Gespecialiseerd in Volkswagen
- Aanbevolen via mond tot mond 'reclame'
- Goede recensies
- Prijs/Kwaliteit verhouding
Na al wat kilometers met de auto gereden te hebben ben ik zeer positief te spreken over het resultaat, een enorm verschil met wat hij voorheen presteerde (Ik hou een GTD nu redelijk goed bij). Het overal vermogen is bij elk toerental toegenomen en hij heeft dan ook nergens meer last van een 'dip' of dergelijke. Rijdt veel zuiverder en zelfs mijn gebruik is lichtelijk afgenomen, al met al ben ik zeer tevreden :)

Andere reden

Dejan Mandekic over Vagtechniek 11-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Na veel zoekwerk op het internet voor tuning op mijn wagen ben ik bij VAG Techniek in Neunen terecht gekomen.
Na mij geïnformeerd te hebben via mail en telefoon heb ik besloten om mijn VW Passat (110pk) daar te laten voorzien van een op maat gemaakt tuning met vermogen test.
Ze waren zeker niet de goedkoopste maar ik had er echt een goed gevoel bij.
Ze hebben mijn VW Passat dan ook naar het maximale vermogen gezet wat mogelijk is en dat is 170 pk en dit met 140000 km op de teller.
Echt een duidelijk verschil voor en na de tuning. De auto rijdt veel soepeler en het verbruik is ook lichtjes gedaald maar daar ging het voor mij niet echt om.
Nu inmiddels 2 jaar geleden en na 120000 km te hebben gereden zonder enige problemen wil ik zeggen dat ik er nog steeds zeer tevreden over ben.
Ondertussen is mij wagen verkocht met 265000 km op de teller en zonder problemen. Rijde nog altijd goed als twee jaar geleden.
Sinds twee weken geleden heb ik een nieuwe tweede hands wagen gekocht, een Opel Insignia. Na dat ik die heb ontvangen heb ik meteen terug contact opgenomen met VAG Techniek met de vraag of ze mijn Insignia zouden willen tunen. Antwoord was ja, en ik mocht deze week voor langskomen.
Wagen rijd nu veel vlotter, veel sneller optrekken en ook zeer leuk. En als je rijd zoals ervoor verbruikt hij ook minder. Super communicatie via email en zeer snel geholpen. Top service!!!
Voor diegene die twijfelen zeker doen.

Dit is al mijn tweede wagen die ik laat tunen bij hun en zal zeker niet de laatste zijn die ik laat doen bij VAG Techniek.
Nog eens bedankt voor alle info, uitleg en super service!!!

Andere reden

Jan de Lange over Vagtechniek 10-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Vagtechniek kende ik al omdat een vriend van mij zijn Skoda Octavia 2.0 TDI naar alle tevredenheid had laten chippen inclusief zijn DSG-bak. Ik was mee en had al een goede indruk van het bedrijf. Nu heb ik zelf een Seat Ibiza 1.2 TDI gekocht. Zoals bekend zijn deze motoren niet echt sterk en hebben weinig koppel. Laten chippen (Stage 1) bij Vagtechniek naar 100 pk en 220 Nm koppel. Auto loopt nu super en heeft veel meer kracht en koppel dan standaard. Aarzelt niet meer bij gasgeven maar geeft gelijk vermogen af. Wel boven de 2.000 tpm blijven maar het blijft natuurlijk een klein drie-cilindertje. Wederom zeer vriendelijk, vlot en vakkundig geholpen. Twee uitgebreide testritten met uitgebreide uitleg erbij. Het gaat mij, buiten het vermogen en koppel, ook om de zekerheid dat de motor nu loopt zoals het hoort zonder geknepen te zijn of zonder de invloed van een fabrieksupdate om de sjoemelsoftware te camoufleren. Topbedrijf! Kan geen minpunten ontdekken dus ook maar een 10!

Andere reden

Paul Smulders over Vagtechniek 09-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Een zestal weken geleden een VW Golf gekocht met een 1.2 liter motor 110pk en een dsg versnelling. Een pracht van een auto maar miste zoals ook bij mijn vorige auto, een Polo met dezelfde motor, wat vermogen. Deze keer op aanraden van mijn baas die pas bij VAG zijn auto had laten chippen dit adres in Nuenen gekregen.
Gisteren geweest. Wat een geweldige en vriendelijke vakmensen heb je daar werken! Ze namen alle tijd voor je om alles uit te leggen hoe de status is van de auto. Aan de cijfers en de uitleg kon ik goed volgen wat ze precies gingen doen. Ze maakte twee testritten.
De eerste voor de tuning en nadien de tweede. Ondanks dat er maar 20pk bij is gekomen was, ook mede door het 45nm meer koppel, het verschil overduidelijk. De auto rijd nu perfect. Een Dsg tuning is naar mijn inzien echt niet nodig. Waarom zou je dat ook doen? Als ik langer door wil rijden in een versnelling dan schakel ik wel over naar de sport stand. Echter nu hij in de normale 'D' stand al genoeg power heeft zal ik die bijna niet gebruiken. Maar goed; mijn rijstijl is over het algemeen rustig te noemen. Het koppel van ruim 220nm valt nog ruim binnen de marge van 290nm die een dsg mag hebben. Dus daar geen zorgen over.
Is chiptuning eigenlijk wel aan te raden?
Dat is natuurlijk ieder voor zich. Echter is dit al mijn 4e auto waar ik dat bij heb laten doen. Mijn nieuwe VW up ging destijds van 60 naar 83pk maar je kon dat dus goed merken en horen. Het bekende 3 cilinder geluid was verdwenen. Maw; een motor krijgt op de fabriek een standaard afstelling mee. Echter met tuning wordt individueel gekeken naar een motor. Deze afstellingen en verbetering die hij dan krijgt zijn echt geweldig te noemen. Er is wel een voorwaarde aan gebonden. En dat is: dat mensen deze uit moeten voeren die weten waar ze over praten en liefde voor het vak hebben. Die mensen hebben ze bij VAG werken. Na de tweede testrit liet de monteur even de nieuwe locatie zien waar ze rond September in zullen trekken.
Als klant zijnde kun je straks precies vanuit de kantine je tuning volgen. Echt super.
Oh ja; van mij krijgt VAG een dikke 10 en straks succes op de nieuwe locatie. Als er een open dag komt ga ik zeker kijken!
Paul

Andere reden

Marc Van der linden over Vagtechniek 08-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Via een kennis, uiteraard een erg tevreden klant! ben ik terecht gekomen bij vagtechniek. Wat ben ik blij dat hij me daar naar verwezen heeft, ik ben erg te spreken over hoe je auto behandelt word, maar ook over hoe jezelf behandelt word. Alles gaat met grote precisie en ze vertellen je alles wat ze gaan doen. Hierdoor beveel ik iedereen vagtechniek aan echt een top bedrijf hier kunnen vele bedrijven wat van leren.

Aanschaf gebruikte auto

R Kranendonk over Vagtechniek 08-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Eind maart bij VAGtechniek mijn 84pk sterke T5GP laten voorzien van een "stage1" tuning. Hiermee levert de bus nu 170pk en 350nm. Inhalen en invoegen gaat nu zonder enige moeite! Ook in de bergen in Oosterijk is de extra power erg prettig.

VAGtechniek is een mooi, verzorgd bedrijf met transparant en vriendelijk personeel. Een absolute aanrader!

Andere reden

Berend over Vagtechniek 07-07-2019
9,3
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 9
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Naar VAGtechniek gereden voor een chipkuur van mijn 1.8 TSI motor in mijn Skoda Octavia 4x4. Zeer deskundig en vriendelijk geholpen. Na ruim anderhalf uur in een veel fijnere auto terug naar huis gereden. De motor heeft veel minder moeite met de vrij zware auto. Verbruik lijkt ook iets te zijn verminderd. Kortom aanrader!

Andere reden

Todor Trajkovski over Vagtechniek 06-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Stage1 voor mijn VW T5 86pk laten uitvoeren om naar Noord Macedonië te reizen. Het is een heerlijke reisauto geworden en vol beladen bergop zonder problemen. De mannen van VAG-techniek leggen alles duidelijk uit en hebben tijdens mijn bezoek ook enkele kleine storingen opgelost. Kortom: Zeer vriendelijke vakmensen die alle tijd voor je nemen om het resultaat te verkrijgen wat je wenst.

Andere reden

Peter van Riel over Vagtechniek 05-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Vandaag voor de derde keer een Passat TDI laten tunen bij VAG. Deze keer een B8 1.6 die zeker niet slecht reed maar na de tuning is ook deze (voor mij) een koning van de snelweg. Na thuiskomst meteen de caravan erachter gehangen en de trekkracht is indrukwekkend, laat de Pyreneeën maar komen. Prettig geholpen bij VAG en alle ruimte voor vragen of wensen. Kortom wederom een erg positieve ervaring rijker.

Andere reden

W. over Vagtechniek 04-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
polo, 1.0 TSI 95PK 01-2018, 160NM -> 135PK, 225NM

snelle, proffesionele afhandeling.
goede voorlichting tijdens proefrit van een vriendelijke medewerker die duidelijk plezier in zijn werk heeft en waarvan een zekere trots voor 'zijn' bedrijf en produkt af straalt.

heb er nu een paar weekjes in gereden en getest in bekende situaties en ritten in ardennen en eifel.

om te beginnen trekt de auto veel makkelijker op vanuit stilstand en rijdt nu opmerkelijk soepel in druk stadsverkeer.

rijden op binnenwegen is heerlijk, je hoort hem niet maar je voelt hem wel zodra je het gaspedaal aanraakt.

op de snelweg bij 120-130 zijn er genoeg reserves om nog even een flink spurtje te maken. zeker als je terugschakelt.

een kruissnelheid van 150 (duitsland) laat een rustig zoemend machientje in het vooronder horen dat met gemak het klusje klaart.

vanaf het eerste moment is duidelijk dat de motor minder moeite heeft met zijn werk en het met meer plezier doet. dit uit zich ook in het verbruik. dat is duidelijk lager. die 4.4L/100KM die in het boekje vermeld
zijn op langere ritten nu zeker haalbaar als je assertief rijdt en het gaspedaal niet mishandelt.

maar ook als ik langere ritten maak van plm 500-750KM door de eifel of ardennen, lekker meezoef met het verkeer en hem af en toe op het staartje trap, staat de verbruiksteller bij thuiskomst op minder dan 5L/100KM

zo'n tuning is de moeite waard. alleen al qua rij-ervaring.
wat betreft verbruik, ja, het is zuiniger, maar het is in het geval van de polo bij per volle tank (in belgie) ongeveer ter waarde van een luxe ijscoupe bij de ijssalon. en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

een zeer geslaagd en origineel vaderdagcadeau.
bedankt kinderen.

Andere reden

Bert over Vagtechniek 04-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Het begint een beetje eentonig te worden met al die tienen, maar soms heb je van die bedrijven die niet alleen pretenderen dat ze vakbekwaam, accuraat en uiterst informatief richting de klant zijn, maar die dat in werkelijkheid ook zijn.

Na een omzwerving bij een collega, was dit op 04-07-2019 al het 3e bezoek aan Vagtechniek.

Zonder 'verjaardagspraat' te verkopen over Pk's en dergelijke, zou ik je voorstellen je kunt twijfelen over tuning, maar niet over dit bedrijf en zijn werknemers of vakmanschap.

Onderhoud en/of APK

Sven Langeveld over Vagtechniek 01-07-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Na een korte zoektocht via Google kwam ik uit op VAG techniek. Een bedrijf wat niet heel dichtbij gevestigd is, maar wel een bedrijf met kennis van de Volkswagen. In dit geval een Golf 5 GTI, 2.0 turbo. Ze hadden een aanbieding wat me over de streep trok, samen met de ervaring, naar Nuenen te rijden. Ik heb de auto al een aantal maanden in mijn bezit en las veel over het vermogen winst na chiptuning. VAG techniek heeft een zelf ontwikkelde chip waar goede recensies over worden geschreven. De afspraak stond iets verder gepland omdat ik alleen in het weekend kan. Het ontvangst was uitstekend, met een kop koffie stond de uiterst vriendelijke medewerker stipt om 13.00 uur klaar en gingen we na een korte uitleg proefrijden. Met laptop, om te meten wat de auto doet. Eenmaal terug zijn we koffie gaan drinken in het nabij gelegen tuincentrum. Eenmaal terug, +/- 50 minuten zat de chip er al in. Na wederom een proefrit met laptop, best spannend ook als iemand anders in je auto rijdt, gingen we werkelijk als een raket de weg over. Wat een verschil! Met een wat bescheiden vreugde en vlotte betaling zijn we huiswaarts gekeerd. Ik rij niet veel in de auto, 1x per week dus ik wilde nog even wachten met de review. Nu al weer even verder ben kan ik niet anders zeggen dan dat ik zwaar gelukkig ben met het verschil en ook de service ervaring. Ik kan iedereen VAG techniek aanraden en indien je een benzine-turbo auto hebt of diesel turbo dan is het verschil zo aangenaam! Bij de volgende auto keer ik zeker terug! Hartelijk dank VAG-techniek! Leuk om te zien ook wat de waardes doen na tuning! Maakt de ervaring compleet. Het verbruik is bij normaal gebruik iets zuiniger en bij vlot rijden blijft het natuurlijk wat sneller gaan. Maar....dat neem ik allemaal voor lief.

Andere reden

Jochem van Sabben over Vagtechniek 30-06-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Vorige week mijn Seat Ibiza 1.2 ST laten chiptunen bij VAG techniek. Na de chiptuning reed de auto zó veel beter, eindelijk heeft de auto het vermogen wat hij verdient.

Na contact te hebben gehad kon ik zeer snel terecht. Het kostte me 2,5 uur om in Nuenen te komen maar dat was het 100% waard. Goede service en uitleg gehad over de custom tune. Kortom het perfecte bedrijf om je auto te laten chiptunen.

Andere reden

Philippe Lemmens over Vagtechniek 30-06-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
De mensen hier weten met wat ze bezig zijn!!
Alle vragen worden deskundig beantwoord.
Super service en auto voelt weer lekker snel aan zoals in het begin.
Echte aanrader, vooral als je met de 3.0 BiTDI motor rondrijdt.

Andere reden

Dave over Vagtechniek 29-06-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Vandaag met mijn seat leon fr langs geweest ivm een chiptuning.
Was helaas al gedaan door een vorige eigenaar.
Toch zo eerlijk van die jongens om dit te zeggen.
Vriendelijk,top uitleg gehad,en zeker veel verstand van zaken.
Ik raad dit bedrijf dan ook zeker iedereen aan.


Andere reden

peter bots over Vagtechniek 27-06-2019
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Tevreden met het chippen van de Cupra!

Andere reden