Vagtechniek

Beoordeel ons

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

 

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

 

 

Beoordeel ons op klantenvertellen.nl

 

 

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

 

Hugo over Vagtechniek 28-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

passat 1.4 tsi 150 pk motor stage 1

Ik heb zelf langere tijd getwijfeld of ik mijn VW Passat 1.4 tsi 150 pk zou laten tunen. Het aanpassen van de schakelsnelheden dat wist ik zeker. Na meerdere mails ook besloten de motor te tunen. Afgenomen pakket motor tuning stage 1 en DSG tuning stage 2. en uitzetten cilinder uitschakeling in versnelling 1 tm 4. Net ontvangst op een mooie locatie. Het personeel neemt je mee om de huidige software te controleren tijdens een proefrit. Na het tunen opnieuw en dan worden de waardes doorgenomen. Ik bemerkte meteen het verschil dat het schakelen veel soepeler verloopt. Ook heeft hij meer kracht dit bemerk ik vooral als ik hoger in de toeren kom. Er is nog gewoon heel rustig met de auto te rijden. maar wanneer je ff power nodig hebt kun je die gebruiken. Geen spijt dus. Het geheel voelt veel soepeler en sluit meer aan bij de auto.

Hugo, Eindhoven

Cor over Vagtechniek 27-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

klantvriendelijk, transparant en vakkundig, wat wil je nog meer

De motor van één van de eerst geleverde Skoda's Kodiaq 1.5tsi (een VW-motor) met 2-cilinderuitschakeling was een aanfluiting. Bij koude motor reed hij als een kangeroe de straat uit. Pas na 9 maanden een software-update, maar het wegrijden bij koude motor ging nog steeds niet van harte. Veel erger nog waren de trillingen, schokjes en brom als de auto tijdens het rijden op 2 cilinders overschakelde, de zogenaamde act/2-cilinderuitschakeling. Gelukkig bestaat VAGtechniek uit Nuenen. Gezien de vele klachten bij de 2-cilinderuitschakeling hebben zij software ontwikkeld om eerder genoemd mankement bij 2-cilinderuitschakeling te verhelpen, de Skoda-dealer en importeur konden dat niet, het zou een consequentie van deze VW-motor zijn. VAGtechniek heeft de software van de Skoda aangepast door de 2- cilinder-uitschakeling uit te schakelen maar ook het vermogen van de auto iets te verhogen. De auto rijdt als nooit tevoren en veel soepeler. Zowel vooraf als achteraf legt VAGtechniek alles uit en wordt een proefrit gemaakt. Met de laptop op schoot kreeg ik zodoende alle motorinformatie te zien. Een hele belevenis. Achteraf blijkt na de aanpassingen ook het verbruik van de benzine iets afgenomen (bij dezelfde rijstijl als voorheen). Een aanrader dus. Kortom, het was de moeite waard om 340 km te rijden en VAGtechniek de motorproblemen te laten oplossen. Een 10 met een griffel.

Cor, Hoorn

Jasmin Spanja over Vagtechniek 27-01-2020
9
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Zeer professioneel

Heb paar dagen terug mijn auto laten chippen bij vagtechniek. En ik ben er erg over te spreken. Zeer net en professioneel bedrijf met duidelijke uitleg en erg klantgericht. Zeker weten een aanrader voor chippen en onderhoudt. Ga zo door!

Jasmin Spanja, Sint hubert

Erwin over Vagtechniek 26-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Prachtig bedrijf met veel kennis, service en klantvriendelijkheid

Je ziet veel 10-en in de klantbeoordelingen en dat is ook niet zo vreemd. Ik kwam voor chiptuning afgelopen vrijdag speciaal naar dit bedrijf, omdat dit bedrijf een hele goed naam heeft. Ik moest er wel bijna 100km voor rijden, maar dat is het meer dan waard. Ik stapte binnen in een mooi nieuw pand, die ook de transparantie heeft, waar het bedrijf mee reclameert. De wachtruimte bevindt zich boven de receptie en kantoren en heeft grote ramen waarmee de klant zicht heeft op de werkplaats. Heel mooi, ordelijk en schoon. En prijzen die veel lager liggen dan bij de dealer. Als ik niet zover weg woonde zou ik al het onderhoud van mijn daar laten uitvoeren. Voor grote reparaties (b.v. koppeling) ga ik 100% zeker naar VAG-Techniek. Betrouwbaar, originele onderdelen en goedkoper!

Erwin, Vleuten

Karel over Vagtechniek 26-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Tot volgende keer

Ondanks een uur rijden heb ik het afgelopen jaar 2 onderhoudsbeurten uit laten voeren aan mijn VW 1.6 TDI. Snel een offerte, open, eerlijke communicatie en geen verrassingen achteraf. Bij laatste beurt werd er een storing uitgelezen, ook deze werd, na eerst een belletje met mij netjes opgelost. En ook nog ongeveer 40% goedkoper dan mijn VW dealer. Bij de de laatste onderhoudsbeurt ook de 1.6 TDI stage 1 laten uitvoeren. Een racer zal t nooit worden, mede een euvel van de handbak, deze heeft een zeer korte 1 waardoor de eerste meters vaak ‘moeizaam’ verlopen. Maar eenmaal in de 2de, 3de en 4de versnelling loopt ie mooi soepel door. Duidelijk verschil dan zonder de tuning. In de 5de versnelling valt t me dan wel wat tegen, hier lijkt ie niet alle pk’s te gebruiken.

Karel , Nijmegen

Hans over Vagtechniek 26-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Zoals het hoort te zijn, heel goed.

Ik heb mijn auto laten tunen. Vanaf het eerste contact direct duidelijk wat ze wel doen wat ze niet doen. Duidelijke afspraken, goede service. Voordat er begonnen wordt, wordt hele goede uitleg wat ze gaan doen en waarom op deze manier. Ook de service die ze aanbieden met mocht je je auto willen verkopen kom dan even terug voor de software weer standaard te maken. De originele software die je netjes meekrijgt op een DVD. Een eventuele volgende keer absoluut geen twijfel. Dan zien ze me weer.

Hans, Waalre

Mathijs over Vagtechniek 26-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Zeer mooi bedrijf met veel kennis en goede service

25 januari was het dan eindelijk zover mijn seat exeo 2.0 TDI 120 pk zal gechipt worden vandaag.. vroeg op gestaan om 1,5 uur richting nuenen te rijden vol spanning.. na eerder zeer goede ervaring bij vagtechniek voor groot onderhoud ( distributieriem en oliepomp wissel ) gekozen om bij vagtechniek mijn auto te laten chippen... na de sleutel in te hebben geleverd bij de balie en een bak koffie in de mooie kantine te hebben gedronken werden we opgehaald voor en proefrit.. welke handelingen de monteur ging doen werd zeer goed uitgelegd en er werd alle tijd voor genomen.. terug na de proefrit zou het 1-1,5 uur duren voordat de tuning klaar zou zijn.. na een krap uurtje wachten kwam de monteur naar de kantine dat de auto al klaar was.. wederom een proefrit gemaakt en wat een wereld van verschil is het!!! De Seat is naar een indrukwekkend vermogen gegaan van 120 naar 185 pk en 410-420nm koppel.. standaard had mijn auto 290nm koppel.. de 1,5 uur terug naar huis genoten van het nieuwe vermogen.. wat een geweldige vermogens winst.. met een lach van oor tot oor kwam ik thuis aan.. volgende keer als mijn auto onderhoud nodig heeft ga ik absoluut weer naar vagtechniek.. goede service en zeer vriendelijk personeel met uitstekende kennis van zaken.. bedankt voor de tuning en goede service vagtechniek!!

Mathijs, Deventer

René Flohil over Vagtechniek 25-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Geweldige service en klantvriendelijk personeel

Het maken van een afspraak verliep heel eenvoudig. Tijdens de testrit werd er vakkundig uitgelegd wat er tijdens de chiptuning aan de instellingen wordt veranderd. Prachtige garage waar je in een mooie wachtruimte gratis koffie kan drinken.

René Flohil, Oostkapelle

Evy over Vagtechniek 25-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Vakkundig, klantvriendelijk, top

Na vriendelijke ontvangst samen een testrit gemaakt en goede en deskundige uitleg gekregen van Luc, zelfs voor mij als leek was het goed te begrijpen. Na een uur was de auto klaar, weer testrit en uitleg gekregen wat er gedaan is en wat de prestaties van de auto zijn voor en na de tuning. Met een big smile richting huis, super tevreden.

Evy, Oud Beijerland

Mauice Schelleke over Vagtechniek 24-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Volkswagen Passat Business R 1.6TDI

Ik ben vandaag bij Vagtechniek langs geweest voor chip tuning van mijn Passat. Zeer vriendelijk werd ik ontvangen en er werd uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren wat zeer professioneel over komt. Na in de wachtruimte koffie te hebben ge dronken ben ik met de de techneut een stukje gaan rijden zodat de techneut alle gegevens uit mijn Passat kon halen en alle waardes uit mijn Passat kon lezen. Daarna auto in de werkplaats gereden en ik aan de koffie en de techneut aan het werk om de tuning software in mijn Passat te laden. Na 1,5 uur was de Passat gereed en kwam de techneut me ophalen om een testrit samen te maken na de tuning. Wat een verschil en wat rijdt hij soepel en wat een koppel. Vagtechniek bedankt en wat een mooi bedrijf hebben jullie! Ik raad iedereen Vagtechniek aan!

Mauice Schelleke, Dongen

Willem over Vagtechniek 24-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Top Service! Vakmensen met veel kennis.

De mensen van VAGtechniek weten waar ze over praten. Adviseren je en respecteren de wensen van de klant.

Willem , Eindhoven

Faye over Vagtechniek 23-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Very good service and cool garage

I did a long life service and APK for my AUDI A4. It is a very cool garage that you could see what did they do to your car in real time in the waiting room. Price is very reasonable compared to official dealer. They vacumed my car and gave me a gift afterwards. Only downside is it is a bit far from city and at the edge of Neunen. But still i will recommend this garage for service.

Faye, Waalre

Bas Reinders over Vagtechniek 23-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

geweldig bedrijf met vriendelijk personeel en verstand van zaken!

Heb mijn golf V gti hier laten stage 1 tunen in combinatie met een stage 2 dsg tune. Bij aankomst bleek mijn DV kapot tezijn. Zonder gezeur hebben ze deze vervangen om vervolgens alsnog mijn auto te kunnen tunen. Ze leggen alles zo goed als mogelijk uit aan de klant en betrekken hen bij het proces. Zeer tevreden over het resultaat! Kom hier zeker terug!

Bas Reinders, Kaatsheuvel

Leander over Vagtechniek 23-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Professioneel en klantvriendelijk

Mijn Audi S4 is recent stage 2 getuned door VAG Nuenen waarbij ook de DSG versnellingsbak is aangepast. Een zeer ervaren bedrijf, voor vragen kan je ze altijd bellen en worden goed beantwoord, bij vag Nuenen weten ze waar ze over praten.

Leander, Bemmel

Henry over Vagtechniek 22-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Zeer betrouwbare niet te dure garage

Sinds mijn voorgaande garage was overgenomen door VW Udenhout, rezen de onderhoudskosten ineens de pan uit en voelde ik me genoodzaakt een andere garage te zoeken voor het onderhoud. Ik kwam uit op VAG techniek. Op verschillende forums werden ze als zeer betrouwbaar en niet te duur aangeschreven. Deze mening kan ik inmiddels onderstrepen. Mijn vorige Seat Leon en huidige Audi A3 sportback zijn er altijd keurig onderhouden. Bij VAG techniek beschikken ze over de nodige kennis en geven goed advies.

Henry, Eindhoven

Paul over Vagtechniek 21-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Deskundigheid en klantvriendelijkheid is de standaard.

Vanuit Groningen naar Nuenen is een heel eind. Maar meer dan de moeite waard. Mijn Seat Ateca 1.4 TSI DSG is een andere auto geworden. Hangt prachtig aan het gas, geen turbogat meer, de DSG bak schakelt in alle versnellingen later op, wat een totaalplaatje oplevert van een zeer vlotte, maar ook lui te rijden auto geeft. De klantvriendelijkheid is een voorbeeld voor menig ( garage )-bedrijf. Een hand bij de ontvangstbalie begint het mee. De technicus die even later jou op komt halen uit de koffielounche idem. Keurig verschijning, correct in de omgang zonder afstand. Legt alles van A tot Z uit en gaat vervolgens samen met je in jou auto een proefrit maken. Jij gaat weer aan de koffie en hij gaat aan het werk. Nadien weer een proefrit met alle uitleg over de cijfertjes die te voorschijn komen in zijn laptop. Afrekenen en wederom een hand ter afscheid. Hier ziet men dat deskundigheid en klantvriendelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Paul, Arnold

Dennis over Vagtechniek 21-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Professioneel, kundig, vriendelijk en servicegericht

Vorige week is mijn Audi A5 1.8 TFSI voor een inspectiebeurt en stage 1+ tuning geweest. Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst en verwezen naar een keurige wachtruimte, alwaar ik prima heb kunnen werken met goede koffie. Zodra de auto op de rollerbank stond vastgezet werd ik gevraagd om mee te komen om vervolgens de eerste run te aanschouwen. Standaard al ruim 190pk en 350Nm. Daarna werd de software aangepast en uiteindelijk heeft het geresulteerd in een mooie 249pk en 415Nm. Alles werd netjes uitgelegd en vragen kundig beantwoord. In de middag heeft de auto een inspectiebeurt gehad, waarbij werd aangegeven dat de oliewissel eigenlijk nog niet nodig was en dat deze kosten in principe uitgespaard konden blijven. Wel waren de ruitenwisserbladen aan vervanging toe, maar die keuze lag aan mij. Tevens is mij vanuit de Audi-dealer destijds geadviseerd om het expansievat voor de koelvloeistof en thermostaathuis te vervangen (ca € 1100,-), hetgeen door Vagtechniek niet als zodanig werd beaamd. Hieruit is mijn conclusie dat er geen nodeloze kosten worden gegenereerd. Wat zeker het vermelden waard is, is de moderne en zeer schone werkplaats, welke vanuit de wachtruimte te aanschouwen is. Het resultaat is een geweldig rijdende auto, het koppel/vermogen is nu over de gehele linie veel beter aanwezig. Het was een lange dag, maar meer dan de moeite waard. Vagtechniek hartelijk dank en ga zo door.

Dennis, Overbeek

Koen over Vagtechniek 20-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Service gericht en binnen uitgebreide uitleg over werkwijze

Zeer fijne ervaring met vagtechniek gehad. Ik heb mijn Golf 7 variant hier stage 1 laten chippen en de DSG stage 2 incl. pipercrossfilter. Auto rijdt fenomenaal tov origineel. Bedankt!

Koen, Tilburg

Mario over Vagtechniek 20-01-2020
10
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Zeer goed service en kunde

Ik heb mijn Audi A4 2.0TDI stage 1 laten chippen bij VAGtechniek. Het pand is allereerst prachtig en er is een keurige wachtruimte met goede koffie en thee. Nadat ik werd opgehaald werd me duidelijk gemaakt wat er zou gaan gebeuren en ik voelde me erg betrokken. Na een testrit bleek er al een (soort) tuning in te zitten. De medewerker liet netjes zien dat het zo was, en wat ik er mee wilde. De medewerker vertelde, en liet zien, dat er wat parameters waren die niet goed waren en dat de tuning niet erg netjes was uitgevoerd. Ik heb besloten om toch de map van VAG techniek te laten inladen. De vermogenstoename was dan niet reusachtig, maar de auto reed zoveel soepeler en rustiger. Ik kreeg er alsnog een andere, betere, auto voor terug. De medewerker liet me de parameters zien hoe het wel hoort te zijn en ik merkte dat aan alles. Ik ben zeer tevreden, en zeker nu in de 30% korting maand is het geen geld voor wat je er voor terug krijgt. Ik ben een blij mens.

Mario , Nieuw-Vennep

Jos over Vagtechniek 20-01-2020
9
Ja, ik beveel Vagtechniek aan!

Vakmanschap

Mijn Audi S4 is recent stage 1 getuned door VAG Nuenen waarbij ook de DSG versnellingsbak is aangepast om het verhoogde koppel te kunnen verwerken. Alvorens tot uitvoerig over te gaan, hebben we goed doorgesproken dat ik het 2-zijdige karakter van mijn S4 wilde behouden. En ja dat is perfect gelukt. De auto is in de lage toeren (tot 2000 rpm) nog comfortabele geworden om er uiterst relaxt mee te kunnen rijden in het normale verkeer. En ja..................met ietwat meer gas en/of in de S-stand (Sport met hoofdletter S) dan heb je toch wel een serieus snelle auto. Kortom uitstekend gedaan.

Jos, Veghel