sfbrandskoda
Skoda Fabia III chiptuningtitle_image
Skoda Fabia III 1.2 TDI Greenline
 • III
 • III
 • III
Nu 30% korting op Stage 1 tuning
VermogenKoppelPrijs
Standaard75pk175Nm
Stage 1100pk220NmVraag nu jouw netto prijs op!
Stage 1+105pk230NmVraag nu jouw netto prijs op!
Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.
  Minimale waardes
  De waardes die wij opgeven zijn minimale waardes, deze worden dus altijd behaald. In de praktijk zal het nieuwe vermogen en koppel meestal wat hoger zijn. Er zijn veel bedrijven die met maximale waardes adverteren, maar ze in de praktijk vaak niet halen. Wij hebben bewust deze keuze gemaakt, omdat elke auto anders is en iets anders kan presteren, zo wordt teleurstelling voorkomen.

  Brandstofbesparing
  Door middel van chiptuning wordt de motor over algemeen zo’n 5 tot wel 10 procent zuiniger. Het is wel van belang dat dezelfde rijstijl, als voor de chiptuning, toegepast wordt. Vaak is het zo dat wanneer de motor extra vermogen kan leveren, het aanlokkelijk is dit ook te gebruiken. Hierbij is het van belang te weten dat, wanneer een motor meer vermogen levert, er ook meer brandstof ingespoten wordt. Wanneer het extra vermogen dus gebruikt wordt, kost het juist meer brandstof in plaats van minder. Past u wel dezelfde rijstijl toe als voor de chiptuning, dan kan er met chiptuning zuiniger gereden worden.


  Stage 1Betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen
  Werkwijze Chiptuning Stage 1

  De stage1 chiptuning is een op de rollenbank ontwikkelde veilige chiptuning welke het motorvermogen verhoogd naar de opgegeven waardes. Deze vorm van tuning is extra voorzichtig waardoor deze geschikt is voor elke auto mits deze technisch in orde is. Een wat oudere auto of hogere kilometerstand is geen probleem.

  Lees verder over stage 1 chiptuning


  Stage 1+Beste prestatie door afstelling op de rollenbank

  Werkwijze Chiptuning Stage 1+

  Bij een stage1+ chiptuning wordt uw auto afgesteld op onze Superflow vermogenstestbank. Dit heeft enkele voordelen. Ten eerste krijgt u een vermogensuitdraai mee met daarop het koppel en vermogen voor en na de chiptuning. Op de vermogensbank is het mogelijk het koppelverloop zo goed mogelijk af te stellen, uiteraard wel binnen de technische mogelijkheden. Door deze maatafstelling is het mogelijk hogere waardes te realiseren dan de stage1 software waarbij we uiteraard binnen de veilige limieten blijven. Bij benzine auto’s dient er voor de stage1+ chiptuning gebruik gemaakt te worden van RON 98 brandstof om de opgegeven waardes te halen.

  Lees verder over stage 1+ chiptuning

  Skoda Fabia III 1.2 TDI Greenline laten chiptunen

  De Skoda Fabia III is een veel voorkomende auto in Nederland en hier wordt vaak een chiptunen op uitgevoerd. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Skoda Fabia III 1.2 TDI Greenline. Lees meer>

  Door de software te optimaliseren in het motormanagement is het mogelijk om uw Skoda Fabia III 1.2 TDI Greenline meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden. Op deze pagina staan de exacte mogelijkheden, waardes en prijzen van de chiptuning.

  Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

  Wij bieden chiptuning aan voor de Skoda Fabia III met een 1.2 TDI Greenline motor. Op deze pagina staan de verschillende stages waarnaar de auto getuned kan worden.

  Wilt u uw Skoda Fabia III laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Skoda Fabia modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.

  Meer informatie?

  Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.