KTM X-Bow chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen
2008-2011
2008-2011 (2008 – 2011)Alle uitvoeringen
2012-
2012- (2012 – Heden)Alle uitvoeringen
Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag

De KTM X-Bow behoort tot een van de populairste auto’s in dit segment in Nederland. Het chiptunen van diverse KTM modellen komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor KTM X-Bow. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw KTM X-Bow meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Wilt u uw KTM X-Bow laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse KTM modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u uw auto kunt laten chippen.

KTM X-Bow laten chiptunen

Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het chip tunen van uw KTM X-Bow 2008-2011, 2012- maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles maar maken we voor ieder KTM model individuele tuningssoftware. Dit kunnen wij dankzij geschoold deskundig personeel, welke veel tijd en energie in onderzoek en research steken. We gaan uw auto elektronisch opvoeren waardoor de motor van uw KTM betere prestaties kan leveren. Door de computer welke de motor aanstuurt te her programmeren, zal het rijplezier met uw auto toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Dan is er nog Stage 2 chiptuning waar we op maat software maken voor een aangepast motor. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. De vakmensen van Vagtechniek beschikken over de specialistische kennis die nodig is om een auto veilig te laten chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.

De modellen

Er zijn diverse uitvoeringen van de KTM X-Bow. Wij voeren chiptuning uit bij de modellen die vanaf ongeveer 2000 en in de jaren daarna op de markt zijn gekomen zoals de X-Bow 2008-2011, 2012-. Per KTM model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen. Bij de KTM Chiptuning pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om alvast te kijken welke mogelijkheden er op het gebied van chiptuning liggen. Bij veel modellen bieden we een betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen aan via een stage1, stage1+ en stage2 tuningen, bij sommige oudere KTM modellen gaat het enkel via een stage1 chiptuning. Hier vindt u ook de prijzen voor het chiptunen van uw KTM model door Vagtechniek.