sfbrandbmw
BMW X5 chiptuningtitle_image
E70 LCI
E70 LCI (2010 – 2014)Alle uitvoeringen
F15
F15 (2014 – 2018)Alle uitvoeringen
G05
G05 (2018 – Heden)Alle uitvoeringen

De BMW X5 behoort tot een van de populairste auto’s in dit segment in Nederland. Het chiptunen van diverse BMW modellen komt vaak voor. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor BMW X5. Door aanpassingen te maken in de motormanagementsoftware is het mogelijk om uw BMW X5 meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden.

Wilt u uw BMW X5 laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse BMW modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u uw auto kunt laten chippen.

BMW X5 laten chiptunen

Wij zijn een van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuning software in eigen huis doet. Bij het chip tunen van uw BMW X5 E70 LCI, F15, G05 maakt Vagtechniek geen gebruik van ingekochte tuningsfiles maar maken we voor ieder BMW model individuele tuningssoftware. Dit kunnen wij dankzij geschoold deskundig personeel, welke veel tijd en energie in onderzoek en research steken. We gaan uw auto elektronisch opvoeren waardoor de motor van uw BMW betere prestaties kan leveren. Door de computer welke de motor aanstuurt te her programmeren, zal het rijplezier met uw auto toenemen. Bij Vagtechniek maken we gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal af te stellen. Bij een Stage 1 chiptuning wordt het originele motormanagement aangepast en bij een Stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Dan is er nog Stage 2 chiptuning waar we op maat software maken voor een aangepast motor. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap. De vakmensen van Vagtechniek beschikken over de specialistische kennis die nodig is om een auto veilig te laten chiptunen. Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak om langs te komen.

De modellen

Er zijn diverse uitvoeringen van de BMW X5. Wij voeren chiptuning uit bij de modellen die vanaf ongeveer 2000 en in de jaren daarna op de markt zijn gekomen zoals de X5 E70 LCI, F15, G05. Per BMW model kan er een verschillende motor onder de motorkap liggen. Bij de BMW Chiptuning pagina kunt u alle uitvoeringen bekijken en zelf het type motor van uw auto selecteren om alvast te kijken welke mogelijkheden er op het gebied van chiptuning liggen. Bij veel modellen bieden we een betrouwbare verhoging van trekkracht en vermogen aan via een stage1, stage1+ en stage2 tuningen, bij sommige oudere BMW modellen gaat het enkel via een stage1 chiptuning. Hier vindt u ook de prijzen voor het chiptunen van uw BMW model door Vagtechniek.