Audi A5 B9 facelift chiptuning

title_image
Auto configuratie wijzigen
Audi A5 B9 facelift 40 G-tron
  • B9 facelift
  • B9 facelift
  • B9 facelift
Chiptuning voor deze auto is momenteel nog in ontwikkeling

Wellicht kunnen wij u wel een tuning aanbieden via een persoonlijk aanbod. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op of bel met 040-7505174.

Vraag een offerte aan!

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag

Minimale waardes
De waardes die wij opgeven zijn minimale waardes, deze worden dus altijd behaald. In de praktijk zal het nieuwe vermogen en koppel meestal wat hoger zijn. Er zijn veel bedrijven die met maximale waardes adverteren, maar ze in de praktijk vaak niet halen. Wij hebben bewust deze keuze gemaakt, omdat elke auto anders is en iets anders kan presteren, zo wordt teleurstelling voorkomen.

Brandstofbesparing
Door middel van chiptuning wordt de motor over algemeen zo’n 5 tot wel 10 procent zuiniger. Het is wel van belang dat dezelfde rijstijl, als voor de chiptuning, toegepast wordt. Vaak is het zo dat wanneer de motor extra vermogen kan leveren, het aanlokkelijk is dit ook te gebruiken. Hierbij is het van belang te weten dat, wanneer een motor meer vermogen levert, er ook meer brandstof ingespoten wordt. Wanneer het extra vermogen dus gebruikt wordt, kost het juist meer brandstof in plaats van minder. Past u wel dezelfde rijstijl toe als voor de chiptuning, dan kan er met chiptuning zuiniger gereden worden.

Audi A5 B9 facelift 40 G-tron laten chiptunen

De Audi A5 B9 facelift is een veel voorkomende auto in Nederland en hier wordt vaak een chiptunen op uitgevoerd. Vagtechniek is specialist in chiptuning voor de Audi A5 B9 facelift 40 G-tron. Lees meer>

Door de software te optimaliseren in het motormanagement is het mogelijk om uw Audi A5 B9 facelift 40 G-tron meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft uw motor ongeveer 25% meer koppel- en motorvermogen. Bij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor ook een paar procenten zuiniger worden. Op deze pagina staan de exacte mogelijkheden, waardes en prijzen van de chiptuning.

Chiptuning bij Vagtechniek in Nuenen

Wij bieden chiptuning aan voor de Audi A5 B9 facelift met een 40 G-tron motor. Op deze pagina staan de verschillende stages waarnaar de auto getuned kan worden.

Wilt u uw Audi A5 B9 facelift laten chippen door een professional? Neem direct contact op met Vagtechniek en plan een afspraak in. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Audi A5 modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u ook uw auto kunt laten chippen.

Meer informatie?

Geïnteresseerd? Vul alle onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.

Chiptuning – contact aanvraag