Vagtechniek

BMW X15 tuning | Vagtechniek

Wilt u graag meer uit uw auto halen met BMW X15 tuning? Breng uw auto dan langs bij Vagtechniek! Met chiptuning wordt het motor- en koppelvermogen aanzienlijk verbeterd. Gemiddeld wordt het vermogen van uw BMW met maar liefst 25% verbeterd. Daarnaast zorgt BMW X15 tuning er ook voor dat de motor van uw auto efficiënter en zuiniger gaat werken. Hierdoor zult u merken dat het rijcomfort in uw BMW beter wordt en u hierdoor meer rijplezier beleeft in uw BMW X15. Bent u op zoek naar een chiptuning specialist? Bij Vagtechniek kunt u terecht voor veilige en professionele chiptuning. Wij hebben jarenlange ervaring met het tunen van verschillen BMW modellen.

Verschillende BMW X15 tuning stages

Vagtechniek is één van de weinige bedrijven die alle ontwikkeling van chiptuningsoftware in eigen huis doet. Wij maken daarom geen gebruik van ingekochte tuningsfiles en maken voor iedere BMW X15 een individuele tuningssoftware. Onze technische specialisten en software engineers zullen uw auto elektrisch opvoeren door aanpassingen te doen in het motormanagement programma. Op deze manier zorgen we ervoor dat de motor van uw BMW X15 optimaal kan presteren. U heeft bij ons keuze uit verschillende stages van chiptuning. Wij hebben stage 1 chiptuning, stage 1+ chiptuning en stage 2 chiptuning. Wanneer u stage 1 chiptuning laat uitvoeren, wordt het originele motormanagement aangepast. Bij stage 1+ chiptuning volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Stage 2 chiptuning is de meest uitgebreide, hierbij maken we een software op maat voor een aangepaste motor. Het afstellen van de motor vereist veel kennis van de techniek onder de motorkap van uw BMW X15. Onze technische specialisten zullen ervoor zorgen dat de motor in uw BMW X15 nog betere prestaties kan gaan leveren. Hierdoor zult u gegarandeerd meer rijplezier beleven in uw auto!

Meer trekkracht, vermogen én souplesse!

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare garage voor BMW X15 tuning? Dan zit u bij Vagtechniek goed. Chiptuning voor uw BMW X15 zorgt voor meer koppel- en motorvermogen. Op die manier wordt de trekkracht verbeterd, krijgt de auto meer souplesse en wordt het rijden in uw BMW nóg comfortabeler. Bij Vagtechniek ontvangt u 5 jaar softwaregarantie bij chiptuning, BOVAG garantie en daarnaast ontvangt u ook 1 jaar garantie op de hardware en de onderdelen die door ons zijn geleverd. Voor meer informatie over BMW X15 tuning kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u direct een afspraak bij ons maken, dit kan zowel via de mail als telefonisch. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen!