Vagtechniek

BMW 3 serie tuning bij Vagtechniek

Wilt u graag meer uit uw BMW 3 serie halen? Laat uw auto dan chiptunen! Bij Vagtechniek kunt u terecht voor BMW 3 serie tuning. Chiptuning zorgt er voor dat het motor- en koppelvermogen van uw BMW aanzienlijk beter wordt en daarnaast zal uw BMW ook zuiniger en efficiënter rijden. Vagtechniek is specialist in BMW 3 serie tuning en is een van de weinigen die de volledige software ontwikkeling voor chiptuning in eigen huis doet. We maken geen gebruik van ingekochte tuningsfiles en maken voor iedere BMW 3 serie individuele tuningssoftware. Bent u op zoek naar een chiptuning specialist? Vagtechniek heeft jarenlange ervaring met chiptuning van verschillende auto’s!

BMW 3 serie laten tunen in Nuenen

De fabrikant van uw BMW 3 serie heeft de ECU (Electronic Control Unit) chip in de motor van uw BMW 3 niet ingesteld om optimaal te kunnen presteren. Vagtechniek gebruikt deze marge om uw BMW meer trekkracht, souplesse en vermogen te geven. Hierdoor zult u meer rijcomfort ervaren! Omdat het afstellen van de motor van uw BMW alleen door een echte specialist uitgevoerd kan worden, raden wij aan om dit bij onze garage in Nuenen te laten doen. Onze software engineers en technische specialisten beschikken over de juiste kennis om uw BMW beter te laten presteren.
U heeft bij VAG keuze uit verschillende stages waarin de chiptuning wordt uitgevoerd. Wanneer u kiest voor stage 1 chiptuning, dan wordt het originele motormanagement van uw auto aangepast. Bij stage 1+ chiptuning wordt er op de rollenbank een individuele afstelling gemaakt van de motorsoftware. Wilt u graag dat uw BMW getuned wordt met een op maat ontwikkelde software? Kies dan voor stage 2 chiptuning. Bij ons kunt u ook een fabrieksupdate laten uitvoeren, hierbij worden de originele waardes geüpdatet naar hogere fabriekswaardes. 

Uitstekend eindresultaat

Wanneer u kiest voor BMW 3 serie tuning bij Vagtechniek, dan zullen wij ervoor zorgen dat u ultiem rijplezier met uw auto zult beleven. De resultaten zijn per auto verschillend, maar over het algemeen zorgt chiptuning ervoor dat uw motor gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen krijgt. U zult merken dat uw auto beter gaat presteren en als u dezelfde rijstijl aanhoudt, wordt uw auto ook nog eens zuiniger. Bij Vagtechniek ontvangt u 5 jaar softwaregarantie, BOVAG garantie en 1 jaar garantie op de hardware en onderdelen die door ons zijn geleverd. Wilt u graag meer informatie over BMW 3 serie tuning? Neem gerust contact met ons op!