Vagtechniek

BMW 1 serie tuning

Bent u in het bezit van een BMW 1 serie en wilt u deze graag laten tunen? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij zorgen er middels BMW 1 serie tuning voor dat uw BMW nog beter gaat presteren. Vagtechniek is één van de weinigen die beschikt over een volledige softwareontwikkeling in onze garage. Voor iedere BMW 1 serie maken we een individuele tuningssoftware en maken geen gebruik van ingekochte tuningsfiles. Deze individuele tuningssoftware wordt op maat gemaakt voor jouw BMW 1 serie. Wij zullen aanpassingen doorvoeren in het motormanagement programma van uw BMW 1 serie. Hiermee zorgen we ervoor dat uw BMW meer koppel- en motorvermogen heeft, waardoor uw auto optimaal kan presteren. Dit zorgt er tevens voor dat de motor van uw BMW 1 serie zuiniger en efficiënter gaat werken. Wilt u uw BMW 1 serie laten chiptunen door een professional? Neem dan contact op met Vagtechniek en plan direct een afspraak voor BMW 1 serie tuning.

 

Chiptuning BMW 1 in Nuenen

Bij Vagtechniek kunnen er meerdere methodes worden toegepast bij het tunen van uw BMW 1 serie. Zo kunnen wij het originele motormanagement aanpassen om de motor optimaal af te stellen, dit doen we bij chiptuning Stage 1. Daarnaast kunt u ook kiezen voor stage 1+ chiptuning, dit is een individuele afstelling van de motorsoftware op de rollenbank. Bij een Stage 2 tuning wordt de software voor uw aangepaste motor op maat gemaakt. Wanneer u een fabrieksupdate kiest voor uw BMW 1 serie, dan wordt de software geüpdatet naar hogere fabriekswaardes. Het afstellen van de motor van uw BMW 1 serie kan alleen worden uitgevoerd door een echte specialist. Wij raden daarom aan om dit in onze garage te laten doen in Nuenen. Onze software engineers en technische specialisten hebben de juiste kennis in huis om de motor van uw BMW 1 serie beter te laten presteren.

 

Optimaal rijplezier na BMW 1 tuning

Wanneer u ervoor kiest om uw BMW 1 serie te laten chiptunen bij Vagtechniek, zullen wij ervoor zorgen dat u optimaal rijplezier beleeft in uw auto. Over het algemeen krijgt uw motor – na BMW 1 serie tuning- gemiddeld 25% meer motor- en koppelvermogen. Vagtechniek is aangesloten bij BOVAG, u ontvangt daarom 5 jaar softwaregarantie, BOVAG garantie en 1 jaar garantie op de hardware en onderdelen die door ons zijn geleverd. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse BMW modellen en dit maakt ons tot een geschikt bedrijf waar u uw BMW 1 serie kunt laten chiptunen.