Waarom chiptunen veilig kan

title_image

Veel mensen twijfelen of ze hun auto moeten laten chiptunen en of dit wel veilig kan. Wij van Vagtechniek kunnen deze twijfel direct weghalen. Als u uw auto laat tunen bij Vagtechniek, dan gebeurt dit veilig en alleen door de echte professional. U bent bij ons daardoor verzekerd van kwaliteit. Wij zijn als bedrijf BOVAG aangesloten, dat is erg uniek voor dit soort bedrijven. Hebt u een probleem met de auto, neem dan gerust contact met ons op. De BOVAG garantie is van toepassing op de ingrepen die wij aan uw auto verrichten. Tevens geven wij ook 5 jaar softwaregarantie op de verschillende chiptuning stages, fabrieksupdates en overige software-oplossingen. Wij geven deze garantie niet zomaar, dit kunnen wij geven doordat wij iedere chiptuning veilig en goed uitvoeren.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto

Verschillende veilige tuning methodes

Bij Vagtechniek kunt u terecht met uw Volkswagen, Audi, Skoda of Seat om deze te laten chiptunen. Er zijn verschillende tuning methodes die wij uit kunnen voeren aan uw auto. De soort methode hangt af van het type auto en wat uw wensen zijn. Iedere methode heeft eigen voordelen en worden allemaal veilig uitgevoerd.

Stage 1: U kiest voor deze methode als u een betrouwbare en veilige vermogenstoename wilt. Tevens is deze methode ook geschikt voor uw auto als u meer, maar niet het maximale uit uw motor wilt halen. Deze tuning methode is veilig en is ook één van de meest gekozen stages.

Stage 1+: Wilt u graag een vermogensuitdraai van uw auto, kies dan voor de stage 1+ chiptuning. Bij deze methode halen wij de beste prestaties in uw auto naar boven, maar wel binnen de veilige grenzen. Ook wordt de software specifiek voor uw auto geschreven en hierdoor is deze geheel op maat.

Stage 2: Een methode die het maximale vermogen in uw auto naar boven haalt, is de stage 2 chiptuning van Vagtechniek. Bij deze methode worden er hardwarematige modificaties aan de motor aangebracht.

Van de bovenstaande 3 methodes, zijn stage 1 en stage 1+ chiptuning de meest veilige en daardoor ook meest gekozen methodes. U bent bij deze methodes verzekerd van een veilige chiptuning en hierdoor kunnen wij uw auto meer koppel- en motorvermogen geven. Naast de 3 methodes kunnen wij ook een fabrieksupdate uitvoeren bij uw auto. Dit valt niet onder chiptuning, maar zo’n update zorgt er wel voor dat het vermogen wordt verhoogd. Er zijn dus genoeg mogelijkheden bij Vagtechniek om uw auto veilig te laten chiptunen.

Uitstekende service en kwaliteit

U bent bij Vagtechniek verzekerd van kwaliteit en daarnaast bieden wij een uitstekende service. Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van chiptunen kunnen wij iedere chiptuning veilig en goed uitvoeren. Graag eerst meer informatie, voordat u uw auto laat chiptunen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vinden het belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met de chiptuning van uw auto en dat dit allemaal veilig gebeurt!