Volkswagen T-roc cabrio tuning

title_image

De Volkswagen T-roc is nog niet zo lang op de markt, maar toch al een hele populaire auto. Naast de gewone T-roc is er ook een cabrio model. Bij de T-roc cabrio kunt u dus heerlijk zonder dak rijden, perfect voor het voorjaar en de zomer. Wilt u nou meer uit deze auto halen, dan kunt u ervoor kiezen om de Volkswagen T-roc cabrio te laten chiptunen. Hoewel deze auto bekend staat om de kracht en het karakter, kunt u er doormiddel van een tuning voor zorgen dat deze nog meer kracht krijgt. Door de toename in kracht en souplesse zult u aanzienlijk meer rijcomfort ervaren en ook wordt het rijden met de T-roc cabrio hierdoor nog plezieriger.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto

VW T-roc cabrio tunen voor meer trekkracht en souplesse

Bent u op zoek naar een garage die uw Volkswagen T-roc cabrio kan chiptunen voor onder andere meer trekkracht? Dan bent u bij Vagtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen diverse Volkswagenmodellen voorzien van een chiptuning, waaronder de T-roc series. Bij de T-roc cabrio wordt de chiptuning zorgvuldig uitgevoerd. Dit gebeurt door verschillende aanpassingen te doen in de motormanagementsoftware van de auto. Door deze aanpassingen kunt u profiteren van diverse voordelen en verbeteringen van uw T-roc cabrio.

Als u ervoor kiest om uw Volkswagen T-roc cabrio te laten tunen, dan profiteert van meer rijcomfort. Dit comfort ontstaat doordat de auto meer trekkracht zal hebben en ook zal het koppel aanzienlijk verhoogd worden. Bij de meeste auto’s is het koppel- en vermogen van de motor tot wel 25% verhoogd. U kunt de chiptuning in verschillende stages uit laten voeren bij Vagtechniek. Vaak wordt er gekozen voor een stage1 of stage1+ tuning. Bij de Stage1 tuning wordt het originele motormanagement aangepast om zo de gewenste resultaten te behalen. Met een stage1+ chiptuning stellen we de motorsoftware individueel af op onze eigen rollenbank. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om te kiezen voor een stage2 tuning, hierbij wordt de software op maat aangepast. Er zijn dus diverse mogelijkheden om uw Volkswagen T-roc cabrio te laten chiptunen bij Vagtechniek.

Ervaren monteurs voor een uitstekende chiptuning

U kiest niet zomaar voor een chiptuning van uw VW t-roc cabrio, u wilt meer uit uw auto halen en er zo meer rijplezier mee beleven. Het kan zijn dat u met de caravan op vakantie gaat of regelmatig zware aanhangers achter de auto hebt, dan is het handig om een chiptuning te laten uitvoeren. Door het tunen van uw T-roc cabrio heeft deze meer trekkracht en gaat het vervoeren van een caravan of aanhanger een stuk soepeler en gemakkelijker. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Onze experts voorzien u graag van informatie en advies op maat. Wij zien u graag in onze garage in Nuenen, de koffie staat klaar!