Volkswagen Golf 2 tuning

title_image

Wilt u graag uw VW Golf 2 laten tunen om zo meer uit uw auto te kunnen halen? Dan kunt u hiervoor terecht bij VAG Techniek. Wij hebben een eigen garage waar we de tuningssoftware voor de Volkswagen Golf 2 op maat maken waardoor deze goed aansluit op het bestaande software van de auto. Door uw auto te laten tunen zal deze een hoger motor- en koppelvermogen krijgen en daarnaast zal de VW Golf 2 ook zuiniger en efficiënter werken. Door deze prestatieverbeteringen zal het rijcomfort van de auto ook verhogen en hierdoor beleeft u meer rijplezier aan uw Volkswagen Golf 2.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto

Tuningssoftware passend voor uw VW Golf 2

Bij de chiptuning van uw Volkswagen Golf 2 wordt de computer die de motor aanstuurt geherprogrammeerd. In de fabriek worden deze waarden namelijk lager ingesteld dan het maximale vermogen. Wij van VAG Techniek gebruiken deze marge om zo de motor van de VW Golf 2 meer trekkracht, souplesse en vermogen te geven. Het afstellen van de motor gebeurt niet zomaar, onze specialisten beschikken daarom ook over veel kennis van de techniek onder de motorkap van de VW Golf 2. Bij VAG Techniek bent u dan ook aan het juiste adres om uw auto te laten tunen, wij schakelen onze professionals in om het tunen tot in de puntjes uit te voeren.

Een uitstekend eindresultaat

Door te kiezen voor het laten tunen van uw VW Golf 2 bij VAG Techniek, bent u verzekerd van een secure werkwijze waardoor wij de chiptuning goed uit kunnen voeren. Door uw auto te laten tunen, zult u meer rijplezier ervaren en beschikt de motor van uw auto over een groter vermogen. Wij kunnen u kwaliteit garanderen, daarom krijgt u bij ons 5 jaar softwaregarantie. Daarnaast ontvangt u ook BOVAG garantie en 1 jaar garantie op de hardware en onderdelen die door ons is geleverd.   

Voor het laten tunen van uw Volkswagen Golf 2 bent u bij VAG Techniek aan het juiste adres. U kunt eenvoudig een afspraak bij ons maken. Dit kunt u telefonisch doen, via de mail of u kunt ons contactformulier gebruiken om een afspraak te maken.