Volkswagen garage Nuenen

title_image

Bent u eigenaar van een Volkswagen, dan kunt u voor reparatie, onderhoud en meer van uw Volkswagen terecht bij Vagtechniek Volkswagen garage in Nuenen. Wij zijn geen gewoon garagebedrijf maar een gespecialiseerd garagebedrijf in auto’s geproduceerd door de VAG groep. Dit betekent dat wij gespecialiseerd zijn in Volkswagen maar ook in de merken Audi, Seat en Skoda. U bent bij ons aan het juiste adres voor het volledige onderhoud van uw Volkswagen, voor de APK, diagnose en reparatie van mechanische en elektronische storingen en voor reparatie van motorische effecten van de Volkswagen. Daarnaast zijn wij tevens specialist op het gebied van chiptuning van alle verschillende Volkswagen modellen, ook hiervoor kunt u terecht bij onze Volkswagen garage in Nuenen.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Onderhoud bij Vagtechniek

    Vagtechniek is dé Volkswagen garage in Nuenen waar u terecht kunt voor het onderhoud van uw Volkswagen. Wij snappen dat uw auto een groots bezit is en u deze enkel toevertrouwt aan specialisten. De specialisten van Vagtechniek zijn technisch onderlegd en hebben ook aandacht en zorg voor hun werk. Zij bieden ervaring en kennis van uw Volkswagen en kunnen hierdoor sneller en gerichter storingen zoeken en repareren. Daarbij staat kwaliteit bij ons voorop en bestaat het onderhoud van uw auto bij ons voor meer dan alleen het bijvullen van olie en vervangen van filters. Kiest u voor onderhoud door Vagtechniek dan geven wij u een eerlijk advies over de huidige staat van uw Volkswagen en de kosten die bij het onderhoud van de auto komen kijken. We werken met vaste prijzen en zullen altijd met u in overleg treden wanneer er bij de inspectie van uw auto meer zaken aan het licht komen. Verder werken wij met specifieke VAG gereedschappen en gebruiken wij enkel originele Volkswagen onderdelen. In geval van een reparatie of grote beurt kunt u gebruik maken van het vervangend vervoer dat wij bieden voor slechts €19,- per dag. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het onderhoud van uw Volkswagen door onze garage in Nuenen, neem dan contact met ons op.

    Professionele Volkswagen garage in Nuenen

    Wilt u uw Volkswagen laten chippen door een professional? Dan kunt u terecht bij Vagtechniek Volkswagen garage in Nuenen. Chiptuning is het herprogrammeren van die computer die de motor in de auto aanstuurt. De fabriekswaardes van de computer zijn ingesteld op lage emissies en slechte omstandigheden elders in de wereld. Door het herprogrammeren van deze software kan het ervoor zorgen dat er meer koppel- en motorvermogen is en de motor zuiniger en efficiënter gaat werken. Na chiptuning heeft de motor gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen en is deze bij een gelijkblijvende rijstijl een paar procent zuiniger. Bij chiptuning is het van belang dat de uitvoering gebeurt door een professional omdat het afstellen van de motor zeer specialistisch is en veel kennis van de techniek onder de motorkap vereist. Dankzij de jarenlange ervaring van Vagtechniek op het gebied van chiptuning zijn wij de meest betrouwbare garage waar u terecht kunt voor het laten chiptunen van uw Volkswagen. Wij verwelkomen u graag in onze Volkswagen garage in Nuenen.