Volkswagen garage Eindhoven

title_image

Bent u op zoek naar een Volkswagen garage nabij Eindhoven, dan kunt u terecht bij Vagtechniek. Vagtechniek is geen gewoon garagebedrijf, wij zijn specialist in auto’s die zijn geproduceerd door de VAG groep. Hieronder vallen onder andere de merken Audi, Seat, Skoda en natuurlijk Volkswagen. U kunt in onze garage in Nuenen nabij Eindhoven terecht voor het onderhoud van uw Volkswagen, APK, de reparatie van motorische defecten en voor diagnose en reparatie van mechanische en elektronische storingen van uw Volkswagen. Daarnaast zijn wij bij Vagtechniek ook specialist in chiptuning van uw Volkswagen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden voor Volkswagen onderhoud bij Vagtechniek.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Onderhoud voor uw Volkswagen

    Voor het onderhoud van uw Volkswagen in Eindhoven en omgeving kunt u terecht bij Vagtechniek. Wij zijn van mening dat het onderhoud van de auto uit meer bestaat dan enkel het bijvullen van olie en vervangen van filters. Het periodiek inspecteren van de auto is van groot belang, hierbij kan een ervaren monteur van Vagtechniek potentiële problemen op tijd opmerken. Wij geven hierbij een eerlijk advies over de huidige staat van uw Volkswagen en de kosten. Hierbij werken wij met vooraf afgesproken prijzen en nemen wij altijd contact op tijdens een onderhoudsbeurt om met u te overleggen in geval van onverwachte zaken die aan het licht zijn gekomen bij nadere inspectie van de auto. Door ons wordt enkel gebruik gemaakt van originele Volkswagen onderdelen en werken wij met alle specifieke VAG gereedschappen die nodig zijn voor het werken aan uw auto. Er bestaat altijd een mogelijkheid tot vervangend vervoer in geval van een grote beurt of reparatie van uw Volkswagen waarbij de kosten €19,- per dag betreffen. Neem contact met ons op en wij verwelkomen u en uw Volkswagen graag in onze garage in Nuenen nabij Eindhoven.

    Volkswagen tuning in Eindhoven

    Bij Vagtechniek kunt u ook terecht voor chiptuning van uw Volkswagen. Vagtechniek is namelijk specialist in chiptuning voor Volkswagen. Door het maken van aanpassingen in de motormanagementsoftware is het mogelijk om de Volkswagen meer vermogen te geven. Na chiptuning heeft de motor zo’n 25% meer koppel- en motorvermogen. Met daarbij een gelijkblijvende rijstijl kan de motor een paar procenten zuiniger worden. Vagtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van chiptuning bij diverse Volkswagen modellen. Daarbij zijn wij één van de weinige bedrijven die alle ontwikkelingen van chiptuning software in eigen huis doen. Wij maken daarbij gebruik van verschillende methodes om de motor optimaal aft te stellen. Bij Stage 1 wordt het originele motormanagement aangepast en bij Stage 1+ volgt er een individuele afstelling van motorsoftware op de rollenbank. Bij Stage 2 maken we op maat software voor de aangepaste motor. Onze ervaren medewerkers beschikken over de specialistische kennis die nodig is om uw Volkswagen te laten chiptunen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van chiptuning voor uw Volkswagen in omgeving Eindhoven of maak een afspraak om bij ons langs te komen en ons team staat graag voor uw klaar.