Recensiestitle_image
Beoordeel onstitle_image

Wij vinden het belangrijk dat uw ervaring met Vagtechniek naar tevredenheid is geweest. Bent u onverhoopt niet tevreden, had u andere verwachtingen of suggesties voor verbetering, neem dan contact met ons op.

Bent u tevreden over ons, help ons en anderen door een beoordeling en uw ervaringen achter te laten door op de link hieronder te klikken:

Hieronder kunt u lezen want bestaande klanten over ons zeggen.

Imran Khan over Vagtechniek 15-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Faultless 5 STAR experience.

I have been recommended to them by the mechanic in my regular garage for chip tuning as he has availed their service. Really helpful, knowledgeable and calm & composed staffs. No questions is too much for them. They donot try to over sell, give you all the information and also guide/assist you with the decision making process. They help you see the pros & cons of the choice. The whole place is immaculately maintained, not a spec of dirt anywhere! I have already recommended them to a few of my friends & colleagues. One of my colleague has made an appointment with them for 25Nov! Keep up the superlative work.

Imran Khan, Baarlo/Neer
Jan over Vagtechniek 14-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer deskundig, vakkundig,klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

De eerste keer bij vagtechniek gaf mij als (klassieke) auto fanaat een zeer goed en zeker gevoel. De vriendelijke en rustige manier van vertellen wat er met de auto ging gebeuren en wat de wensen waren. De inkijk in de werkplaats was fenomenaal. Het lijkt bijna een operatiekamer. De rust en zekerheid die de monteurs uitstralen geeft ook een goed gevoel. Mijn (moderne) golf werd gechipt en wat aangepast. We gaan ervaren wat de uitwerking hiervan is geworden. Ik heb er vertrouwen in. Super!

Jan , Schalkwijk
John over Vagtechniek 11-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
TOP

In één woord TOP. Uitstekend bedrijf met veel vakkennis en TOP service. Mij. Vorige Q5 in 2017 ook al door VAG laten tunen. Zeer tevreden na het tunen van mijn nieuwe SQ5. Ga zo door!!!

John, Nuenen
Marco over Vagtechniek 09-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Gewoon Top

Gisteren mijn POLO GTI 2.0 200PK bj.2019 onderhande genomen door VAG stage 1 chiptuning en DSG tunning) werkzaam zijn 100% uitgevoerd. Ik zal de review kort houden maar zeker wel aangeven wat ik van VAG nuenen vind. – locatie is 100% – Ontvansgst 100% – Advies 100% – Deskundigheid 100% – Klantvriendelijkheis 100% – Afhandeling en uitleg 100% Al bij al 100% tevreden kunnen veel bedrijven iets van leren.

Marco , Eindhoven
Mel over Vagtechniek 07-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top ervaring

Eerst ergens anders geweest en hier problemen gekregen tijdens chippen. Bij Vag goed advies gekregen en goed geholpen

Mel, Wezep
Dirk over Vagtechniek 03-11-2022
8Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Goede ervaring bij VAGtechniek

Afspraak gemaakt voor stage 1 voor mijn Yeti op 31 oktober. Het duurde alles bij elkaar eigenlijk wel wat langer dan de paar uur die ik had verwacht. Dat was voor mij belangrijk, omdat we daarna nog een behoorlijke rit voor de boeg hadden. De werkplaats maakte een heel verzorgde en georganiseerde indruk. Net als de wachtruimte met koffie/thee en internet. De communicatie vooraf en de bevestiging per email verliepen ook netjes, vriendelijk en snel. Dat geeft vooraf het nodige vertrouwen! Na de tuning rijdt de auto alsof ie wat pondjes is kwijt geraakt. In ieder geval is duidelijk te merken dat ik, indien gewenst, wat extra koppel kan aanspreken.

Dirk, Hoornsterzwaag
Robert over Vagtechniek 03-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Proffesioneel bedrijf

Prachtige, nette werkplaats en dito wachtruimte. Vriendelijke mensen en zeker de moeite waard om ver voor te rijden ! Uiteraard stond de koffie klaar…Mijn Seat Leon SC ACT is van 150pk en 260nm naar 185pk en 330nm gegaan en dat is duidelijk merkbaar !

Robert , Oudeschild
FB1907 over Vagtechniek 02-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Goed geholpen door een professioneel team

Mijn Tiguan 1.4 TSI ACT laten optimaliseren van 150 pk 250 nm naar 180 pk 320 nm. Zeer goed ontvangen en geholpen door personeel. Ben tevreden met het resultaat.

FB1907, Roermond
Tom over Vagtechniek 02-11-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top service, ook als het even niet helemaal volgens plan gaat!

Mijn auto langsgebracht voor een inlaatreiniging en stage 1 chiptuning. Hierbij bleek dat de benzineslang wat gescheurd was en is deze ingekort. Bij de proefrit voor de chiptuning is de slang helemaal gesprongen waardoor blijkbaar alles onder de benzine zat. Slang is kosteloos vervangen en van de leenauto mocht ik ook gratis een dag langer gebruik maken. Top service!

Tom, Helden
Maurice over Vagtechniek 01-11-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Veel te lang gewacht

Gisteren gebeld voor afspraak. Zeer vriendelijk contact. Reeds vandaag afspraak kunnen maken met 2 audi A3’s, 1.5TFSI. Op beide auto’s een Stage I tuning laten uitvoeren. Beide van 150PK naar 180PK, koppel van 250Nm naar 320Nm. Tuning van DSG bak door actie kostenloos. Wat een verschil. Beide auto’s gaan veel makkelijker mee in het verkeer. Als je wilt inhalen hoef je niet meer na te denken. Het koppel is direct aanwezig. Bijkomend voordeel, aangezien wij nabij de duitse grens wonen, topsnelheid van 226kmh naar 245 kmh. Komen we op de ‘Autobahn’ ook goed mee. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Vagtechniek: bedankt !

Maurice, Brunssum
Marco over Vagtechniek 31-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Fijne ervaring van 75 naar 140 pk 🙂 nu wachten tot de A5 getuned kan worden !

In eerste instantie geïnformeerd voor de Audi A5 en afspraak gemaakt, helaas bleek deze nog niet in het programma te zitten en dus van onverrichte zaken terug. Voor de gein eens gekeken of de bedrijf- Caddy uit 2013 te tunen was en wat bleek; van 75 naar 140 Pk voor de aanbiedingsprijs van € 319,-. Wat een verschil het lijkt wel een race Caddy ! Nu wachten op het moment dat de A5 kan komen en in plaats van de fabieks-upgrade zal dit naar verwachting ook een Stage ! worden. Dit had ik natuurlijk jaren eerder moeten doen maar door de professionele aanpak en ontvangst bij VAG-Techniek zijn mijn twijfels weggenomen.

Marco, Bennekom
Adil over Vagtechniek 30-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Uitstekende service

Na lang twijfelen besloten om mijn 1.4 tsi sportsvan te tunen i.c.m. het vervangen van de distributieriem. Wat een heerlijk verschil.. Zeer proffesioneel personeel en de ruimte zag er tiptop uit. Bij het ophalen van de auto was ik aan de late kant (na sluitingstijd), maar daar hebben ze bij VAG geen problemen mee, klant staat immers centraal. Grote pluim. Tot de volgende..

Adil, Eindhoven
Rutger over Vagtechniek 26-10-2022
9Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Mijn 3e door VAGtechniek getunede auto

Dat ik er met inmiddels 3 auto’s ben geweest, zegt denk ik genoeg. Voor een kwalitatief hoogwaardige tuning van zowel motor als versnellingsbak ben je hier aan het goede adres, zeker met een auto uit de VAG groep. Eigen maatwerk software en van de betere tuners in Nederland hanteert VAG ook de betere prijs. Ik heb dan ook vergeleken met JD, TVS, Van Vught en Hartog Tuning. Toch kwam ik opnieuw bij VAGtechniek uit. Dit keer met mijn recent aangeschafte Audi A4 1.4 TFSI S-tronic 7. Ook na de tuning uiteraard geen racemonster maar in combinatie met de stage 2 versnellingsbak aanpassing rijdt hij zo veel soepeler. Voldoet wederom aan de verwachting.

Rutger, Zoetermeer
Amit over Vagtechniek 26-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Niets dan lof!

Eigenlijk was ik van plan een tijdje origineel te rijden aangezien ik de auto maar krap 3 maanden in mijn bezit heb. Tijdens deze 3 maanden vielen een aantal zaken op waar de auto in originele staat net tekort schoot, dus bloed kroop waar het niet gaan kan en na wat vooronderzoek op diverse internetfora met mijn 2017 Passat 1.6 TDI uitgekomen bij Vagtechniek. Vanaf eerste telefonisch contact tot uitvoering heb ik niets kunnen aanmerken, een kleine opsomming: -uitermate vriendelijk -uitzonderlijk schone en opgeruimde werkplaatsen -alles ziet er tot in de puntjes georganiseerd uit -nette wachtruimte met alle voorzieningen Na 2 uurtjes wachten het eindresultaat: ik had 3 maanden geleden direct door moeten rijden naar Nuenen! Wat een verschil! Daarom nogmaals: niets dan lof! Als het geen anderhalf uur rijden was had ook voor onderhoud van de partij geweest. Tot de volgende auto!

Amit, Barendrecht
Chiel over Vagtechniek 26-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Mooi resultaat behaald met mijn Audi A5

Gekozen voor Stage1 tuning voor mijn A5 coupe uit 2017 met 2.0 TFSI blok. Standaard 190 pk en 320 Nm. Soepele motor, maar doet niet helemaal recht aan de sportieve S-line koets. Vooraf redelijk goed geinformeerd over de Stage1 tuning, beoogde resultaat en eventuele benodigde aanpassing aan de bak. Schappelijke actieprijs van 389 euro. Het geld meer dan waard. Door dikke file kwam ik een half uur te laat, maar gelukkig was men flexibel. Uiteindelijk 2,5 uur gewacht, alles goed gegaan. En wat een mooi resultaat. Auto trekt zienderogen makkelijker op, soepel en krachtig. Is nu echt serieus vlot. Zelf zie ik de meerwaarde van het verschil met stage1+ niet zo ( hogere kosten, + 10 pk/20 Nm ). Waarschijnlijk voor het onderste uit de kan en een exacte meting. Dit is voor mij i.c.m. deze prijs een serieuze meerwaarde. Goed gedaan!

Chiel, Woerden
Gerard over Vagtechniek 24-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig, veel eerder moeten doen

Top ervaring Mijn Volkswagen Sharan 2.0 TDI had een AdBlue probleem. Gelijk maar laten chiptunen door Vagtechniek. Het bedrijf straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Klantvriendelijke ontvangst en prima wachtruimte. Na nog geen twee uur heb je een heel andere auto terug. Motor draait soepeler, rijdt veel aangenamer en veel zuiniger. Heel erg tevreden.

Gerard, Veldhoven
C over Vagtechniek 21-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Geweldig !

Zoals gewend van Vagtechniek, netjes ontvangen, cleane werkplaats, fijne bejegening en in soepel rijdend A1-tje na tuning weer naar huis. Tot de volgende auto !

C, Beesel
Sven over Vagtechniek 21-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Zeer klantvriendelijk, professioneel en kwalitatief.

Mijn Z4 35i hier ondergebracht voor een Stage1 tuning van de motor en een ZF koppel Stage1 tuning, waarbij de auto nu van 306PK naar minimaal 355PK gegaan is en de koppel van 400Nm naar 490Nm. Na het formulier ingevuld te hebben al snel reactie gehad en duidelijke uitleg gekregen. Had er een goed gevoel bij dus direct maar de afspraak laten maken, die kon binnen twee weken. Ook fijn dat er een leenauto beschikbaar is als optie, waardoor ik gewoon terug naar mijn werk kon rijden. Na de auto weer opgehaald te hebben bleek dat voor mijn model de ZF Stage1 tune niet nodig bleek te zijn wat weer kosten bespaart. Het verschil is zeer aanzienlijk, heb de gehele terugrit met een glimlach op mijn gezicht gereden. Mocht ik in de toekomst een nieuwe auto in bezit krijgen is VAGTechniek de eerste plek waar ik langs kom!

Sven, Rosmalen
Ruud over Vagtechniek 19-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Top ervaring

Mijn Seat Ibiza laten chiptunen door Vagtechniek. Het bedrijf straalt professionaliteit en kwaliteit uit. Klantvriendelijke ontvangst en prima wachtruimte. Na nog geen twee uur heb je een nieuwe auto terug. Motor (1.0 TSI) draait soepeler en rijdt veel aangenamer. Heel erg tevreden. Moest er een stuk voor rijden (vanaf Rotterdam), maar dubbel en dwars waard. Bij twijfel, doen!

Ruud, Rotterdam
Danny van Gogh over Vagtechniek 18-10-2022
10Ja, ik beveel Vagtechniek aan!
Spijt……. Veel eerder moeten doen!

Na 3 jaar eigenaar te zijn van een 2009 audi a6 avant 3.0 tfsi Quattro toch besloten een ritje te maken naar Nuenen voor een stage 1 tuning. Bij binnenkomst direct een praatje over de klassieke Zundapp die onder de trap staat, leuk. Sleutel afgegeven en lekker boven relaxed een bakkie doen. Prachtig zicht op een schone werkplaats. Na 2 uurtjes was alles geregeld. Nog even wat uitleg gehad over de upgrade en weer onderweg. Nou, ik weet ’t zeker…… Had ik veel eerder moeten doen. De audi is zeker krachtiger en sneller,maar rijd bovenal ook veel soepeler. Bij mijn volgende auto ga ik direct een afspraak maken, Thanx!

Danny van Gogh, Zoetermeer
«Pagina 2 van 50»