Meer kracht om caravan te trekken

title_image

Jaarlijks trekken veel mensen eropuit met de caravan. Wilt u dit ook graag, maar kan uw auto het niet goed aan om de caravan een lang stuk achter elkaar te trekken? Kies er dan voor om uw auto te laten tunen om deze zo meer trekkracht te geven. Doordat de auto meer trekkracht heeft, kan deze de caravan beter en soepeler trekken. De reis met een caravan zal dan een stuk beter verlopen en dit zal ook gemakkelijker gaan.

Als u ervoor kiest om uw auto te laten chiptunen bij Vagtechniek, dan bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Door uw auto te laten chiptunen zorgt u er onder andere voor dat deze meer kan trekken. Bij de aandrijving van de wielen is het koppelvermogen erg belangrijk om zo de kracht ervan te kunnen bepalen. Door het koppelvermogen te verhogen zorgt u ervoor dat u met een caravan of aanhanger gemakkelijk een berg of heuvel op komt en dat u vanuit stilstand gemakkelijk weg kunt rijden.

Ontdek de mogelijkheden voor uw auto

Hoe hoger het vermogen, hoe beter de trekkracht

Hoe groter het vermogen van de motor is, hoe beter uw auto een caravan of aanhanger kan trekken. Dit geldt niet alleen in de bergen, maar ook op de vlakke weg en deze kracht hangt voor een groot deel af van het koppel. Naast het koppel is natuurlijk het vermogen van de auto ook erg belangrijk. Het wordt makkelijker om weerstanden te overwinnen tijdens de reis met een caravan, als het motorvermogen wordt verhoogd. Heeft uw auto meer trekkracht en vermogen, dan wordt het rijden met een caravan of aanhanger nog comfortabeler en prettiger. Tevens zorgt een hoger vermogen van de auto ervoor dat u minder verbruikt en dus, ook met een caravan, zuiniger kan rijden.

Uw auto professioneel laten chiptunen bij Vagtechniek

Vagtechniek is helemaal thuis in het chiptunen van auto’s om deze zo te voorzien van meer vermogen en daardoor meer trekkracht. Na het chiptunen van uw auto heeft de motor gemiddeld 25% meer koppel- en motorvermogen. Ook kan de auto een aantal procent zuiniger gaan rijden als de rijstijl gelijk blijft. Het resultaat van een chiptuning verschilt wel per merk. Bij Vagtechniek kunt u terecht met uw Volkswagen, Audi, Skoda of Seat of deze te laten tunen met een op maat gemaakt software.

Bij Vagtechniek weten we wat we doen en kunnen daardoor maar liefst 5 jaar garantie geven op het door ons aangepaste software. Wij kennen meerdere methodes voor het tunen van uw auto om zo uw motor optimaal af te kunnen stellen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij kwaliteit garanderen en de chiptuning bij uw auto optimaal uitvoeren. Wilt u meer informatie over meer kracht van uw auto om uw caravan of aanhanger te kunnen trekken, dan kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u ons contacteren voor het maken van een afspraak.