Garage Veldhoven

title_image

Welke auto u ook heeft, elke auto heeft onderhoud nodig. Door middel van goed onderhoud wordt de levensduur van uw auto verlengd en kunt u er langer van genieten. Ook wanneer uw auto niet meer naar behoren werkt of als er een ander probleem zich voordoet is het van belang om dit op de juiste manier te verhelpen. Het onderhouden, repareren of keuren van uw auto kunt u het beste laten doen door een professional. Vagtechniek is de garage in de omgeving van Veldhoven. Wij zijn gespecialiseerd in de automerken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Bij ons bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en service. Na onze werkzaamheden kunt u weer veilig de weg op.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Autogarage Veldhoven | APK, onderhoud & reparatie

    Bij Vagtechniek kunt u terecht voor verschillende diensten omtrent onderhoud, reparatie of tuning van uw auto. Daarnaast leveren wij ook diensten zoals APK keuringen en het vervangen van een distributieriem. Onze gespecialiseerde monteurs hebben veel kennis en ervaring met de genoemde vag-auto’s. Ze zijn allemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die binnen de autobranche spelen. Door middel van deze specialisatie kunnen wij ook preventief onderhoud voor u uitvoeren. Onze monteurs kennen de veel voorkomende problemen van de verschillende autotypes en kunnen u adviseren om onderdelen te vervangen. Voordat wij uw auto repareren, onderhouden of keuren krijgt u een duidelijke prijsopgave van ons. Daarop staan de verschillende werkzaamheden die wij adviseren om uit te laten voeren. Pas wanneer u akkoord gaat gaan wij aan de slag. Of u nu voor reparatie, onderhoud of tuning uw auto bij ons brengt, Vagtechniek is dé garage in Veldhoven en omgeving!

    Professionele garage met uitstekende service

    Eens in de zoveel tijd is het nodig om uw auto te onderhouden. Uiteraard wilt u dat een ervaren monteur de werkzaamheden aan uw auto uitvoert. Vagtechniek is dé autogarage van Veldhoven en biedt uitstekende service, topkwaliteit en zorgt voor de correcte aanpak voor uw auto. Wij werken alleen met de goede onderdelen en de juiste aanpak. Of u komt voor een reparatie, onderhoud of een jaarlijkse APK keuring. U bent van harte welkom bij Vagtechniek met uw Volkswagen, Audi, Skoda of Seat! Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak. Wij zien u graag in onze autogarage, onze monteurs staan voor u klaar!