Garage Mierlo

title_image

Ongeacht de auto die u bezit, elke auto heeft onderhoud nodig. Omdat dit erg belangrijk is om de levensduur van de auto te verlengen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw auto niet meer naar behoren werkt of dat mankementen zich voordoen. Dan zal dit gerepareerd moeten worden. Wanneer u uw auto laat repareren, dan wilt u dat dit door een ervaren en professionele garage in Mierlo gebeurt. Zoekt u een professionele autogarage in de omgeving van Mierlo? Dan is Vagtechniek de garage voor u! Want bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit. Na de werkzaamheden kunt u weer veilig de weg op.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Autogarage Mierlo: APK, onderhoud en reparatie

    Bij Vagtechniek kunnen wij u voorzien van onderhoud en reparaties van uw auto. Daarnaast leveren wij ook aanvullende diensten zoals apk keuringen en kunnen wij uw distributieriem vervangen. Doordat wij zijn gespecialiseerd in VAG-auto’s hebben onze monteurs veel kennis en ervaring met deze auto’s. Daarnaast zijn ze ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die spelen in de autobranche. Hierdoor bent u verzekerd van topkwaliteit. Bij Vagtechniek, de garage in omgeving Mierlo, staan topkwaliteit en een uitstekende service erg hoog. Daarom blijven wij ons ontwikkelen en houden wij de autobranche scherp in de gaten. Voordat u uw auto laat repareren of onderhouden bij de garage van Mierlo en omgeving, krijgt u een vrijblijvende en heldere prijsopgave van ons. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten en waar u aan toe bent. Wanneer u akkoord gaat zullen wij uw auto onder handen nemen. Mochten wij toch nog iets extra’s vinden, dan wordt u altijd gebeld.

    Uitstekende service en gespecialiseerde garage Mierlo

    Eens in de zoveel tijd heeft u onderhoud of een reparatie nodig. Wanneer dit het geval is, dan wilt u graag naar een professionele garage gaan. Vagtechniek is een ervaren en gespecialiseerd garage in omgeving Mierlo. Door onze specialisatie kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren aan uw auto. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met reparatie, onderhoud, een apk keuring of het vervangen van de distributieriem. Wanneer u bij ons langskomt voor onderhoud of reparatie, dan werken wij ook alleen met originele onderdelen. Hierdoor weet u dat het juiste onderdeel weer in uw auto is geplaatst. Wilt u een afspraak maken voor uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi? Neem dan contact met ons op! U kunt eenvoudig online een afspraak maken. Daarnaast kunt u ook mailen of bellen. Wij zien u graag in onze garage!