Garage Geldrop

title_image

Alle auto’s hebben goed onderhoud nodig, ongeacht welk merk u heeft. Door middel van goed onderhoud wordt de levensduur van uw auto verlengd en kunt u langer van uw auto genieten. Daarnaast kan elke auto problemen krijgen of niet meer naar behoren werken. In dat geval is het noodzakelijk om hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Het onderhoud, reparatie of keuren van uw auto kunt u het beste aan een professional overlaten. Hierdoor heeft u de garantie dat alles op de juiste manier gebeurd. Vagtechniek is de garage in de omgeving Geldrop. Vagtechniek staat voor een uitstekende kwaliteit en top service. Om dit te waarborgen hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal automerken. Onze monteurs hebben uitgebreide kennis van de volgende automerken; Volkswagen, Skoda, Seat en Audi. Deze merken staan ook bekend als VAG-auto’s.

Persoonlijk advies

Wilt u meer informatie? Vul dan dit formulier in of bel ons:

040-7508417
    Autogarage Veldhoven | APK, onderhoud & reparatie

    Bij Vagtechniek bent u op de juiste plek voor onderhoud, reparatie, chiptuning of een APK keuring van uw auto. Onze monteurs hebben veel kennis over de verschillende automerken en hebben veel ervaring. Door middel van deze specialisatie en ervaring kunnen onze monteurs ook preventief onderhoud uitvoeren. Onze specialisten kennen de veel voorkomende problemen en kunnen u adviseren om verschillende onderdelen op tijd te laten vervangen. Voordat wij uw auto onderhouden of repareren krijgt u altijd een duidelijke prijsopgave. Hier geven wij ook adviezen over eventuele preventief onderhoud. Wanneer u akkoord gaat met de voorgeschreven werkzaamheden zullen wij met uw auto aan de slag gaan. Onze specialisten maken gebruik van de juiste onderdelen en zullen deze op correcte wijze installeren. Zo kunt u weer zonder zorgen de weg op! Vagtechniek is dé autogarage in de omgeving Geldrop. Of u nu voor onderhoud, reparatie, chiptuning of een APK keuring komt. De specialisten van Vagtechniek staan voor u klaar!

    Professionele garage met uitstekende service

    Wanneer u uw auto naar een garage brengt wilt u uiteraard dat de garage betrouwbaar en professioneel is. Zo weet u dat uw auto in goede handen is. Zoek dan niet verder! Vagtechniek is dan dé garage van Geldrop en omgeving! Wij bieden uitstekende service en topkwaliteit door onze specialisatie in Volkswagen, Audi, Skoda en Seat. Wij werken tijdens onderhoud en reparaties uitsluitend met originele onderdelen en de juiste aanpak. Hierdoor hebben wij altijd de juiste onderdelen en kunt u zonder zorgen de weg weer op. Wilt u uw auto goed nalaten kijken? Neem dan eenvoudig contact op met ons! U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer, emailadres of het contactformulier op onze website. Wij zien u graag in onze autogarage!